Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

HBO Logopedie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een baan als logopedist? Of werk je in de zorg en wil je je verdiepen in logopedie? NCOI biedt HBO-opleidingen en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een baan als logopedist? Of werk je in de zorg en wil je je verdiepen in logopedie? NCOI biedt HBO-opleidingen en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een baan als logopedist? Of werk je in de zorg en wil je je verdiepen in logopedie? NCOI biedt HBO-opleidingen en...

Lees meer

Meest bekeken HBO Logopedie

Meest bekeken HBO Logopedie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een baan als logopedist? Of werk je in de zorg en wil je je verdiepen in logopedie? NCOI biedt HBO-opleidingen en HBO-programma’s waarmee je jouw leerdoelen gegarandeerd behaalt en jouw carrière naar een hoger niveau kunt tillen.  

Mensen met communicatieproblemen helpen

Communicatie is voor bijna iedereen vanzelfsprekend. Voor mensen met een taal-, spraak-, stem-, slik- of gehoorprobleem is dit echter niet het geval. Het contact met anderen verloopt moeizamer en ze kunnen vaak minder goed participeren in de maatschappij. Logopedie is de behandeling van communicatiestoornissen met betrekking tot alle functies in de mond. Als logopedist kun je mensen met communicatieproblemen helpen. Dit doe je door zorg, training en adviezen te geven met als doel het herstellen van de communicatieproblemen met betrekking tot bijvoorbeeld stemgebruik, uitspraak en gehoor.

Wat kun je met een HBO-opleiding Logopedie van NCOI?

Na de HBO-opleiding Logopedie kun je direct als logopedist aan de slag. Maar je kunt je met een verkort programma ook ontwikkelen op het gebied van logopedie. De programma’s zijn waardevol om je te blijven ontwikkelen als logopedist, maar ook interessant als je een andere functie in de zorg hebt. Werk je bijvoorbeeld in de paramedische zorg en wil je je op een gedegen en praktijkgerichte manier verdiepen in logopedie? Na het 1- of 2-jarige HBO-programma kun je mensen met spraakstoornissen goed begeleiden. En heb je uiteindelijk tot de ambitie om erkend logopedist te worden? Dan sluit het HBO-programma goed aan bij de HBO-opleiding. Zo loop je tijdens de opleiding een stapje voor en kun je vakken die je al hebt gevolgd overslaan.

Jouw opleiding combineren met een drukke baan

Wil je je graag ontwikkelen, maar heb je een drukke baan? Bij NCOI kun je je leven lang blijven leren. De opleidingen zijn namelijk zo gemaakt dat jij jouw baan, opleiding en privéleven altijd goed kunt combineren. Zo kun je zelf kiezen of je jouw opleiding overdag, ’s avonds of op zaterdag wilt volgen. En kom je er tijdens de opleiding achter dat een andere variant toch beter past? Dan kun je altijd overstappen.

Waarom NCOI?

  • NCOI is de opleider voor werkend Nederland.
  • NCOI heeft verschillende startmomenten per jaar.
  • Je kunt kiezen voor verschillende locaties in heel Nederland.
  • Je krijgt les van topdocenten uit de praktijk.
  • Je kunt elke opleiding goed combineren met je werk en privéleven.
  • Je krijgt een persoonlijke studiebegeleider.
  • NCOI is hoog aangeschreven bij werkgevers.