Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MBO Personeel en Organisatie

MBO Personeel en Organisatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren in het beheren van personeelsinformatie en de werving en selectie van nieuwe medewerkers? Volg dan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren in het beheren van personeelsinformatie en de werving en selectie van nieuwe medewerkers? Volg dan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren in het beheren van personeelsinformatie en de werving en selectie van nieuwe medewerkers? Volg dan...

Lees meer

Meest bekeken MBO Personeel en Organisatie

Meest bekeken MBO Personeel en Organisatie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (4) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je specialiseren in het beheren van personeelsinformatie en de werving en selectie van nieuwe medewerkers? Volg dan een MBO-opleiding Personeel en Organisatie bij NCOI. Wij bieden opleidingen aan op verschillende gebieden, zoals HR, HRM of personeelsadministratie. Zowel volledige MBO-opleidingen, als korte MBO-programma’s en praktijkopleidingen. In al onze leergangen staat jouw praktijk centraal. Wel zo prettig wanneer je studeert in combinatie met een baan.

MBO Personeel en Organisatie biedt goede kansen op de arbeidsmarkt

Met een opleiding MBO Personeel en Organisatie van NCOI Opleidingen ben je voorbereid op de toekomst. Wil je in een relatief korte periode algemene kennis op het gebied van personeel en organisatie opdoen? Dan is de Basisopleiding Personeel en Organisatie iets voor jou. Verdiep je je liever in salarissen, verzuim en contracten van medewerkers? De opleiding MBO Personeelsadministratie sluit goed aan op jouw wensen. Na het afronden van deze opleiding kun je werken met diverse administratieve systemen, informatie vastleggen en archiveren. Wanneer je de opleiding MBO Medewerker HRM niveau 4 volgt, kom je alles te weten over onderwerpen als arbeidsrecht, sociale zekerheid en personeelsadministratie. Een volledig overzicht van alle opleidingen MBO Personeel en Organisatie vind je bovenaan deze pagina.

Inspirerende voorbeelden uit de praktijk

In elke opleiding MBO Personeel en Organisatie staat jouw beroepspraktijk centraal. Alle docenten hebben talloze jaren ervaring in het werkveld van P&O, wat resulteert in herkenbare voorbeelden en cases. Deze ervaringen kun je direct toepassen op jouw dagelijkse werk. Tijdens de praktijkbijeenkomsten is er daarnaast voldoende gelegenheid om te sparren met medestudenten. Dit zorgt voor inspiratie en dat je de lesstof beter begrijpt.

MBO Personeel en Organisatie combineren met een drukke baan

Alle opleidingen van NCOI zijn zo ingericht dat ze goed te combineren zijn met jouw drukke baan. Je kunt de MBO Personeel en Organisatie-opleidingen overdag, ‘s avonds of via e-Learning volgen. Net wat voor jou prettig is. Mocht de studievariant toch niet bij je passen, dan is overstappen geen probleem. Dus ook als er iets verandert in jouw persoonlijke situatie, dan kun je de opleiding blijven combineren met je drukke baan en privéleven.

De voordelen van MBO Personeel en Organisatie bij NCOI

  • Je krijgt les van topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgerichte aanpak voor werkenden
  • Goed te combineren met je werk en privéleven
  • Meer dan 30 opleidinglocaties in heel Nederland
  • Officieel erkend door het ministerie van OCW