Menu
NCOI Opleidingen - MHBO Opleidingen
  • Home
  • MHBO Bedrijfskunde en Management

MHBO Bedrijfskunde en Management

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vakgebied bedrijfskunde en/of management en wil je je hierin verder ontwikkelen? Of ambieer je een functie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vakgebied bedrijfskunde en/of management en wil je je hierin verder ontwikkelen? Of ambieer je een functie...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vakgebied bedrijfskunde en/of management en wil je je hierin verder ontwikkelen? Of ambieer je een functie...

Lees meer

Meest bekeken MHBO Bedrijfskunde en Management

MHBO (8) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in het vakgebied bedrijfskunde en/of management en wil je je hierin verder ontwikkelen? Of ambieer je een functie op dit gebied, bijvoorbeeld als projectmanager of officemanager, en wil je graag eerst meer kennis en vaardigheden opdoen voordat je de stap zet? Met een MHBO-opleiding Bedrijfskunde en Management van NCOI word je uitstekend voorbereid op de toekomst en creëer je goede carrièrekansen.

Wat is MHBO?

Een MHBO-opleiding is ideaal voor mensen die werkzaam zijn op MBO-niveau, maar de stap naar een HBO-opleiding nog iets te groot vinden. MHBO is dan een goede tussenstap. Zo kun je je optimaal ontwikkelen en eventueel op een later moment alsnog een HBO-opleiding volgen. Bij sommige HBO-opleidingen kun je met je MHBO-diploma vrijstellingen ontvangen, waardoor je bepaalde onderdelen niet meer hoeft te volgen.
 

Een opleiding MHBO bedrijfskunde en management volgen bij NCOI

Bedrijfskunde en management is een breed vakgebied. Je kunt dus veel verschillende kanten op en hier ook veel verschillende opleidingen voor volgen. Ben je bijvoorbeeld op dit moment al werkzaam in dit vakgebied en wil je doorgroeien naar een functie als coördinator of leidinggevende? Dan kun je kiezen voor MHBO Bedrijfskundig Management. In deze opleiding ga je onder meer aan de slag met strategie, marketing, organisatie en personeel en ontwikkel je coachingstechnieken zodat je medewerkers in de toekomst uitstekend kunt stimuleren en motiveren.

MHBO Officemanagement en MHBO HR-management

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als officemanager? Kies dan voor de opleiding MHBO Officemanagement en specialiseer je in communiceren, organiseren en coördineren op de werkvloer. Na afloop van deze opleiding ben je op de hoogte van de nieuwste werkmethoden in supportmanagement en ben je uitstekend voorbereid op een mooie carrière als officemanager.
 
Ben je vooral geïnteresseerd in personeelsmanagement en wil je je verder ontwikkelen op dit vlak? Dan kun je gaan voor de opleiding MHBO HR-management. In deze opleiding verdiep je je in ziekteverzuim, werving en selectie en ontwikkel je op praktijkgerichte wijze verschillende gesprekstechnieken.
 
Dit is slechts een selectie uit ons volledige aanbod MHBO-opleidingen. Een compleet overzicht vind je bovenaan deze pagina.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een MHBO-opleiding?

Het opleidingsniveau van al onze MHBO-opleidingen zit tussen MBO en HBO in. Daarom wordt bij elke opleiding uitgegaan van ten minste HAVO- of MBO-niveau. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren.

MHBO Bedrijfskunde en Management volgen naast een drukke baan

Wil je een MHBO-opleiding volgen in combinatie met een baan? Bij NCOI is dat mogelijk. Wij zijn namelijk toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel leren. Onze opleidingen zijn altijd gericht op de werkpraktijk. Zo leer je snel hoe je de theorie in de praktijk kunt toepassen en zie je vrijwel meteen resultaat. Daarnaast bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de dagvariant, avondvariant, zaterdagvariant of de e-learning. Onze opleidingen starten meerdere keren per jaar, dus bepaal je zelf wanneer je start. Bovendien kun je onze opleidingen volgen op meer dan 30 leslocaties door heel Nederland. Op die manier hoef je niet ver te reizen en is er altijd wel een leslocatie bij jou in de buurt.