Menu
NCOI Opleidingen - MBO Opleidingen

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden MBO - Niveau 4

MBO-programma (5) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden MBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden MBO-programma

Praktijkopleiding (3) In een praktijkopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een deel van je (gewenste) beroep of vak met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde van NCOI Opleidingen word je uitstekend voorbereid op een succesvolle carrière en creëer je goede carrièrekansen. Daarnaast zijn onze opleidingen en programma’s speciaal ontwikkeld voor werkenden en zo goed te combineren met een baan en een privéleven. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

MBO Management of MBO Bedrijfskunde volgen

Management en bedrijfskunde is een breed en interessant vakgebied waarin je vele kanten op kunt. Zo kun je je zo breed mogelijk laten opleiden, waardoor je een zo goed mogelijk overzicht hebt van wat managent en bedrijfskunde inhouden. Maar je kunt er ook voor kiezen je te verdiepen in een bepaald onderwerp omdat dat voor je huidige werk het meest interessant is, zoals bijvoorbeeld projectmanagent of bedrijfseconomisch management.
 
Om succesvol te kunnen zijn in het bedrijfsleven is een goede basis belangrijk. Een kwalitatief goede opleiding heb je namelijk de rest van je leven wat aan. Wil je je verdiepen in hoe organisaties werken en hoe je ze het beste in kunt richten? En hoe je daarbij vanuit de missie en strategie van de organisatie werkt en zorgt dat projecten en trajecten soepel en succesvol verlopen? Dan is bijvoorbeeld het MBO-programma Bedrijfskunde een uitstekende keuze. Hiermee ontwikkel je een brede basis op het gebied van bedrijfskunde en kun je aan de slag gaan als manager, adviseur of beleidsmedewerker.
 
Ben je (aankomend) leidinggevende en wil je je managementvaardigheden versterken? Kies dan voor het programma MBO Management. Hierin leer je hoe je medewerkers stimuleert en inspireert en hoe je succesvol leidinggeeft in bepaalde situaties.

Doorgroeien met MBO Management of MBO Bedrijfskunde

Onze MBO-programma’s en opleidingen zijn zo ontwikkeld dat als een uitstekende voorbereiding dienen voor vervolgopleidingen in dit vakgebied. Wil je nadat je je MBO-programma of basisopleiding hebt afgerond verder studeren op HBO-niveau? Doordat je een sterke basis hebt meegekregen, kun je uitstekend doorstuderen en beschik je over gedegen kennis voor je vervolgopleiding. Onze basisopleidingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor jou als je enige tijd niet gestudeerd hebt en je je goed wilt voorbereiden op een HBO Bachelor.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-programma’s en basisopleidingen gelden geen specifieke opleidingseisen. Het programma is op MBO-niveau, dus het is wel van belang dat je over minimaal MBO-werk-en-denkniveau beschikt.

Praktijkgericht en flexibel MBO Bedrijfskunde of MBO Management studeren

NCOI is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Dat houdt in dat onze opleidingen altijd gericht zijn op de werkpraktijk, maar ook op jouw praktijk. Tijdens de bijeenkomsten maak je opdrachten waarin je eigen werkpraktijk wordt behandeld. Zo maak je de theorie snel inzichtelijk en leer je meteen hoe je het geleerde kunt toepassen in de praktijk. Op die manier zie je vrijwel meteen resultaat. Daarnaast bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit verschillende opleidingsvarianten, startmomenten en meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Heb je geen tijd om klassikale bijeenkomsten te volgen? Veel van onze opleidingen kun je ook via e-learning volgen. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jou en jouw situatie.