Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MBO Management en Bedrijfskunde

MBO Management en Bedrijfskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde...

Lees meer

Meest bekeken MBO Management en Bedrijfskunde

Meest bekeken MBO Management en Bedrijfskunde

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (5) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (3) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde van NCOI Opleidingen word je uitstekend voorbereid op een succesvolle carrière en creëer je goede carrièrekansen. Daarnaast zijn onze opleidingen en programma’s speciaal ontwikkeld voor werkenden en zo goed te combineren met een baan en een privéleven. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

MBO Management of MBO Bedrijfskunde volgen

Management en bedrijfskunde is een breed en interessant vakgebied waarin je vele kanten op kunt. Zo kun je je zo breed mogelijk laten opleiden, waardoor je een zo goed mogelijk overzicht hebt van wat managent en bedrijfskunde inhouden. Maar je kunt er ook voor kiezen je te verdiepen in een bepaald onderwerp omdat dat voor je huidige werk het meest interessant is, zoals bijvoorbeeld projectmanagent of bedrijfseconomisch management.
 
Om succesvol te kunnen zijn in het bedrijfsleven is een goede basis belangrijk. Een kwalitatief goede opleiding heb je namelijk de rest van je leven wat aan. Wil je je verdiepen in hoe organisaties werken en hoe je ze het beste in kunt richten? En hoe je daarbij vanuit de missie en strategie van de organisatie werkt en zorgt dat projecten en trajecten soepel en succesvol verlopen? Dan is bijvoorbeeld het MBO-programma Bedrijfskunde een uitstekende keuze. Hiermee ontwikkel je een brede basis op het gebied van bedrijfskunde en kun je aan de slag gaan als manager, adviseur of beleidsmedewerker.
 
Ben je (aankomend) leidinggevende en wil je je managementvaardigheden versterken? Kies dan voor het programma MBO Management. Hierin leer je hoe je medewerkers stimuleert en inspireert en hoe je succesvol leidinggeeft in bepaalde situaties.

Doorgroeien met MBO Management of MBO Bedrijfskunde

Onze MBO-programma’s en opleidingen zijn zo ontwikkeld dat als een uitstekende voorbereiding dienen voor vervolgopleidingen in dit vakgebied. Wil je nadat je je MBO-programma of basisopleiding hebt afgerond verder studeren op HBO-niveau? Doordat je een sterke basis hebt meegekregen, kun je uitstekend doorstuderen en beschik je over gedegen kennis voor je vervolgopleiding. Onze basisopleidingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor jou als je enige tijd niet gestudeerd hebt en je je goed wilt voorbereiden op een HBO Bachelor.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-programma’s en basisopleidingen gelden geen specifieke opleidingseisen. Het programma is op MBO-niveau, dus het is wel van belang dat je over minimaal MBO-werk-en-denkniveau beschikt.

Praktijkgericht en flexibel MBO Bedrijfskunde of MBO Management studeren

NCOI is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Dat houdt in dat onze opleidingen altijd gericht zijn op de werkpraktijk, maar ook op jouw praktijk. Tijdens de bijeenkomsten maak je opdrachten waarin je eigen werkpraktijk wordt behandeld. Zo maak je de theorie snel inzichtelijk en leer je meteen hoe je het geleerde kunt toepassen in de praktijk. Op die manier zie je vrijwel meteen resultaat. Daarnaast bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit verschillende opleidingsvarianten, startmomenten en meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Heb je geen tijd om klassikale bijeenkomsten te volgen? Veel van onze opleidingen kun je ook via e-learning volgen. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jou en jouw situatie.