Menu
  • Home
  • MBO Management en Bedrijfskunde

MBO Management en Bedrijfskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde...

Lees meer

Meest bekeken MBO Management en Bedrijfskunde

Meest bekeken MBO Management en Bedrijfskunde

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (8) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (3) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in het bedrijfsleven of heb je de ambitie om hierin aan de slag te gaan? Met een opleiding MBO Management of MBO Bedrijfskunde van NCOI Opleidingen word je uitstekend voorbereid op een succesvolle carrière en creëer je goede carrièrekansen. Daarnaast zijn onze opleidingen en programma’s speciaal ontwikkeld voor werkenden en zo goed te combineren met een baan en een privéleven. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

MBO Management of MBO Bedrijfskunde volgen

Management en bedrijfskunde is een breed en interessant vakgebied waarin je vele kanten op kunt. Zo kun je je zo breed mogelijk laten opleiden, waardoor je een zo goed mogelijk overzicht hebt van wat managent en bedrijfskunde inhouden. Maar je kunt er ook voor kiezen je te verdiepen in een bepaald onderwerp omdat dat voor je huidige werk het meest interessant is, zoals bijvoorbeeld projectmanagent of bedrijfseconomisch management.
 
Om succesvol te kunnen zijn in het bedrijfsleven is een goede basis belangrijk. Een kwalitatief goede opleiding heb je namelijk de rest van je leven wat aan. Wil je je verdiepen in hoe organisaties werken en hoe je ze het beste in kunt richten? En hoe je daarbij vanuit de missie en strategie van de organisatie werkt en zorgt dat projecten en trajecten soepel en succesvol verlopen? Dan is bijvoorbeeld het MBO-programma Bedrijfskunde een uitstekende keuze. Hiermee ontwikkel je een brede basis op het gebied van bedrijfskunde en kun je aan de slag gaan als manager, adviseur of beleidsmedewerker.
 
Ben je (aankomend) leidinggevende en wil je je managementvaardigheden versterken? Kies dan voor het programma MBO Management. Hierin leer je hoe je medewerkers stimuleert en inspireert en hoe je succesvol leidinggeeft in bepaalde situaties.

Doorgroeien met MBO Management of MBO Bedrijfskunde

Onze MBO-programma’s en opleidingen zijn zo ontwikkeld dat als een uitstekende voorbereiding dienen voor vervolgopleidingen in dit vakgebied. Wil je nadat je je MBO-programma of basisopleiding hebt afgerond verder studeren op HBO-niveau? Doordat je een sterke basis hebt meegekregen, kun je uitstekend doorstuderen en beschik je over gedegen kennis voor je vervolgopleiding. Onze basisopleidingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor jou als je enige tijd niet gestudeerd hebt en je je goed wilt voorbereiden op een HBO Bachelor.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor onze MBO-programma’s en basisopleidingen gelden geen specifieke opleidingseisen. Het programma is op MBO-niveau, dus het is wel van belang dat je over minimaal MBO-werk-en-denkniveau beschikt.

Praktijkgericht en flexibel MBO Bedrijfskunde of MBO Management studeren

NCOI is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Dat houdt in dat onze opleidingen altijd gericht zijn op de werkpraktijk, maar ook op jouw praktijk. Tijdens de bijeenkomsten maak je opdrachten waarin je eigen werkpraktijk wordt behandeld. Zo maak je de theorie snel inzichtelijk en leer je meteen hoe je het geleerde kunt toepassen in de praktijk. Op die manier zie je vrijwel meteen resultaat. Daarnaast bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit verschillende opleidingsvarianten, startmomenten en meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Heb je geen tijd om klassikale bijeenkomsten te volgen? Veel van onze opleidingen kun je ook via e-learning volgen. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jou en jouw situatie.