Menu
NCOI Opleidingen - HR

Medezeggenschap en OR

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (2) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen op beleid en besluitvorming in de organisatie. Om medewerkers de kans te bieden om hun stem te laten horen, is de ondernemingsraad (OR) in het leven geroepen. Ben je lid van de ondernemingsraad van je organisatie of heb je op een andere manier te maken met het medezeggenschap? Wil je een zo effectief mogelijke bijdrage leveren aan het behartigen van personeelsbelangen? Met een OR-training van NCOI ontwikkel je de vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.

Welke vaardigheden zijn belangrijk voor een OR-lid?

Als OR-lid moet je in staat zijn invloed uit te oefenen op beleid en besluitvorming in je organisatie. Allereerst is het van belang dat je weet wat er speelt op de werkvloer. Aansluitend ga je met de werkgever in gesprek om verbeterpunten aan te kaarten. Hiervoor zul je geregeld vergaderingen bijwonen en moeten onderhandelen. Wil je je vaardigheden op dit gebied verbeteren? Dan biedt NCOI je daarvoor praktijkgerichte trainingen die direct resultaat opleveren in je dagelijkse werk. Deze trainingen zijn ook zeer bruikbaar als je in je werk vaak vergadert en/of onderhandelt met klanten, leveranciers, collega’s of leidinggevenden.

Training Effectief Vergaderen

Als je sneller en effectiever wilt leren vergaderen, dan bieden wij je de Training Effectief Vergaderen. In deze training ga je onder andere aan de slag met het voorbereiden van vergaderingen en het overtuigend presenteren van standpunten. Je wordt op de hoogte gebracht van alle aspecten, technieken en spelregels van effectief vergaderen. Daarnaast leer je hoe je discussies kort houdt. Na afronding van de training verzorg je efficiënte en actieve vergaderingen die tot concrete resultaten en acties leiden.

Training Effectief Onderhandelen

Wil je doeltreffend leren onderhandelen? Dat leer je in de Training Effectief Onderhandelen. Je gaat aan de slag met het voorbereiden van een onderhandeling, het stellen van doelen en het beïnvloeden van je gesprekspartner. Ook speel je samen met je trainer en medestudenten onderhandelingsgesprekken na waarin je oefent met verschillende onderhandelingsstijlen. Tijdens deze gesprekken zul je ontdekken welke stijl het beste bij je past. Na deze training voer je met zelfvertrouwen onderhandelingsgesprekken, vormen tegenstellingen en conflicten geen belemmering meer en behaal je betere onderhandelingsresultaten.

Waarom een OR-training bij NCOI?

Direct resultaat en praktische toepasbaarheid. Dat is waar onze trainingen om draaien. Door de aanpak van ervaren en creatieve trainers krijg je een training waar je jaren plezier van hebt. De trainer houdt constant je specifieke leerdoelen in het oog. Bovendien worden de trainingen verzorgd voor kleine groepen, zodat je verzekerd ben van persoonlijke aandacht.