Menu

Medezeggenschap en OR

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

Meest bekeken Medezeggenschap en OR

Meest bekeken Medezeggenschap en OR

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

Training (2) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen op beleid en besluitvorming in de organisatie. Om medewerkers de kans te bieden om hun stem te laten horen, is de ondernemingsraad (OR) in het leven geroepen. Bent u lid van de ondernemingsraad van uw organisatie of heeft u op een andere manier te maken met het medezeggenschap? Wilt u een zo effectief mogelijke bijdrage leveren aan het behartigen van personeelsbelangen? Met een OR-training van NCOI ontwikkelt u de vaardigheden die u hiervoor nodig hebt.

Welke vaardigheden zijn belangrijk voor een OR-lid?

Als OR-lid moet u in staat zijn invloed uit te oefenen op beleid en besluitvorming in uw organisatie. Allereerst is het van belang dat u weet wat er speelt op de werkvloer. Aansluitend gaat u met de werkgever in gesprek om verbeterpunten aan te kaarten. Hiervoor zult u geregeld vergaderingen bijwonen en moeten onderhandelen. Wilt u uw vaardigheden op dit gebied verbeteren? Dan biedt NCOI u daarvoor praktijkgerichte trainingen die direct resultaat opleveren in uw dagelijkse werk. Deze trainingen zijn ook zeer bruikbaar als u in uw werk vaak vergadert en/of onderhandelt met klanten, leveranciers, collega’s of leidinggevenden.

Training Effectief Vergaderen

Als u sneller en effectiever wilt leren vergaderen, dan bieden wij u de Training Effectief Vergaderen. In deze training gaat u onder andere aan de slag met het voorbereiden van vergaderingen en het overtuigend presenteren van standpunten. U wordt op de hoogte gebracht van alle aspecten, technieken en spelregels van effectief vergaderen. Daarnaast leert u hoe u discussies kort houdt. Na afronding van de training verzorgt u efficiënte en actieve vergaderingen die tot concrete resultaten en acties leiden.

Training Effectief Onderhandelen

Wilt u doeltreffend leren onderhandelen? Dat leert u in de Training Effectief Onderhandelen. U gaat aan de slag met het voorbereiden van een onderhandeling, het stellen van doelen en het beïnvloeden van uw gesprekspartner. Ook speelt u samen met uw trainer en medestudenten onderhandelingsgesprekken na waarin u oefent met verschillende onderhandelingsstijlen. Tijdens deze gesprekken zult u ontdekken welke stijl het beste bij u past. Na deze training voert u met zelfvertrouwen onderhandelingsgesprekken, vormen tegenstellingen en conflicten geen belemmering meer en behaalt u betere onderhandelingsresultaten.

Waarom een OR-training bij NCOI?

Direct resultaat en praktische toepasbaarheid. Dat is waar onze trainingen om draaien. Door de aanpak van ervaren en creatieve trainers krijgt u een training waar u jaren plezier van heeft. De trainer houdt constant uw specifieke leerdoelen in het oog. Bovendien worden de trainingen verzorgd voor kleine groepen, zodat u verzekerd ben van persoonlijke aandacht.