Menu
NCOI Opleidingen - HR

Medezeggenschap en OR

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen...

Lees meer

Meest bekeken Medezeggenschap en OR

Meest bekeken Medezeggenschap en OR

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (2) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

In grote organisaties hebben we te maken met het recht op medezeggenschap. Met dit recht kunnen werknemers invloed uitoefenen op beleid en besluitvorming in de organisatie. Om medewerkers de kans te bieden om hun stem te laten horen, is de ondernemingsraad (OR) in het leven geroepen. Bent u lid van de ondernemingsraad van uw organisatie of heeft u op een andere manier te maken met het medezeggenschap? Wilt u een zo effectief mogelijke bijdrage leveren aan het behartigen van personeelsbelangen? Met een OR-training van NCOI ontwikkelt u de vaardigheden die u hiervoor nodig hebt.

Welke vaardigheden zijn belangrijk voor een OR-lid?

Als OR-lid moet u in staat zijn invloed uit te oefenen op beleid en besluitvorming in uw organisatie. Allereerst is het van belang dat u weet wat er speelt op de werkvloer. Aansluitend gaat u met de werkgever in gesprek om verbeterpunten aan te kaarten. Hiervoor zult u geregeld vergaderingen bijwonen en moeten onderhandelen. Wilt u uw vaardigheden op dit gebied verbeteren? Dan biedt NCOI u daarvoor praktijkgerichte trainingen die direct resultaat opleveren in uw dagelijkse werk. Deze trainingen zijn ook zeer bruikbaar als u in uw werk vaak vergadert en/of onderhandelt met klanten, leveranciers, collega’s of leidinggevenden.

Training Effectief Vergaderen

Als u sneller en effectiever wilt leren vergaderen, dan bieden wij u de Training Effectief Vergaderen. In deze training gaat u onder andere aan de slag met het voorbereiden van vergaderingen en het overtuigend presenteren van standpunten. U wordt op de hoogte gebracht van alle aspecten, technieken en spelregels van effectief vergaderen. Daarnaast leert u hoe u discussies kort houdt. Na afronding van de training verzorgt u efficiënte en actieve vergaderingen die tot concrete resultaten en acties leiden.

Training Effectief Onderhandelen

Wilt u doeltreffend leren onderhandelen? Dat leert u in de Training Effectief Onderhandelen. U gaat aan de slag met het voorbereiden van een onderhandeling, het stellen van doelen en het beïnvloeden van uw gesprekspartner. Ook speelt u samen met uw trainer en medestudenten onderhandelingsgesprekken na waarin u oefent met verschillende onderhandelingsstijlen. Tijdens deze gesprekken zult u ontdekken welke stijl het beste bij u past. Na deze training voert u met zelfvertrouwen onderhandelingsgesprekken, vormen tegenstellingen en conflicten geen belemmering meer en behaalt u betere onderhandelingsresultaten.

Waarom een OR-training bij NCOI?

Direct resultaat en praktische toepasbaarheid. Dat is waar onze trainingen om draaien. Door de aanpak van ervaren en creatieve trainers krijgt u een training waar u jaren plezier van heeft. De trainer houdt constant uw specifieke leerdoelen in het oog. Bovendien worden de trainingen verzorgd voor kleine groepen, zodat u verzekerd ben van persoonlijke aandacht.