Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Post Bachelor ICT en Projectmanagement

Post Bachelor ICT en Projectmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je werken als projectleider of ben je al werkzaam in deze functie? En wil je je hier op hoog niveau verder in ontwikkelen?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je werken als projectleider of ben je al werkzaam in deze functie? En wil je je hier op hoog niveau verder in ontwikkelen?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je werken als projectleider of ben je al werkzaam in deze functie? En wil je je hier op hoog niveau verder in ontwikkelen?...

Lees meer

Meest bekeken Post Bachelor ICT en Projectmanagement

Meest bekeken Post Bachelor ICT en Projectmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Toon alle opties

Post Bachelor (2) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je werken als projectleider of ben je al werkzaam in deze functie? En wil je je hier op hoog niveau verder in ontwikkelen? Of wil je je vakkennis aanvullen met gedegen kennis op het gebied van ICT? Met een opleiding Post HBO Projectmanagement of Post HBO ICT ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en onze Post HBO-opleidingen.

Post HBO Projectmanagement en ICT volgen bij NCOI

Een Post HBO ICT en Projectmanagement is ideaal voor wie al een HBO-opleiding heeft gevolgd en zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van projectmanagement of ICT. De modulaire opbouw van onze Post Bacheloropleidingen biedt je de mogelijkheid om flexibel te studeren in je eigen tempo. Daarnaast zijn Post Bachelors een mooie opstap naar een eventuele Masteropleiding.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een Post HBO ICT en Projectmanagement?

Voor onze Post Bachelors gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je voor deze opleidingen over HBO-werk- en -denkniveau beschikken. Indien je daarnaast bepaalde basiskennis voor de opleiding nodig hebt, wordt dit op de opleidingspagina zelf duidelijk aangegeven.

Projectmanagement op hoog niveau met de Post Bachelor Projectmanagement

Wil je je kennis en inzichten op het gebied van projectmanagement verder ontwikkelen? Dan is de Post Bachelor Projectmanagement een goede keuze. In deze opleiding ga je aan de slag met het totale proces van een project, van voorbereiding tot voortgangsbewaking en afronding. Daarbij leer je onder meer hoe je anderen overtuigt en motiveert en hoe je om kan gaan met weerstand. Daarnaast werk je aan je vaardigheden als projectleider, zodat je projecten succesvol kunt begeleiden.

Vul je vakkennis aan met Post HBO ICT-skills

Ook op het gebied van projectmanagement staan de ICT-ontwikkelingen niet stil. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en om ze optimaal te kunnen benutten. Met de juiste informatie kan er effectief beleid worden opgezet. Wil je je verder ontwikkelen op dit gebied? Kies dan voor een Post HBO ICT-opleiding, zoals de Post HBO Business Intelligence & IT for Financials.

Jouw praktijk staat centraal

Onze opleidingen Post HBO Projectmanagement en ICT zijn gericht op jouw werkpraktijk. Zo leer je het snelst hoe je de theorie aan de praktijk kunt koppelen en zie je vrijwel direct resultaat. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met opdrachten, cases en oefeningen over onderwerpen waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt. Daarnaast krijg je les van een ervaren docent die zelf ook uit de praktijk komt. Hierdoor begrijpt je docent je vakgebied als geen ander.

Waarom een Post HBO Projectmanagement en ICT volgen bij NCOI?

  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en praktijk