Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

Salestrainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in een commerciële functie of heb je in je werk veel te maken met bijvoorbeeld het verkopen van producten of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in een commerciële functie of heb je in je werk veel te maken met bijvoorbeeld het verkopen van producten of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in een commerciële functie of heb je in je werk veel te maken met bijvoorbeeld het verkopen van producten of...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (18) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in een commerciële functie of heb je in je werk veel te maken met bijvoorbeeld het verkopen van producten of diensten? Met een salestraining van NCOI doe je gedegen en deskundige kennis op en ontwikkel je je commerciële vaardigheden op hoog niveau. Lees hieronder meer over ons aanbod aan salestrainingen.

Een training sales of accountmanagement volgen bij NCOI

NCOI is een van de grootste trainingsorganisaties op het gebied van sales en accountmanagement. Al onze trainingen zijn erop gericht je vaardigheden op het gebied van verkoop, accountmanagement of salesmanagement aan te scherpen en verder te ontwikkelen. Afhankelijk van wat je leerwensen en ambities zijn, kun je bij NCOI kiezen voor verschillende trainingen.
 
Heb je bijvoorbeeld nog weinig ervaring met sales of wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak versterken en actualiseren? Dan is de Training Sales en Accountmanagement een uitstekende keuze. In deze breed opgezette training verbeter je je commerciële vaardigheden en leer je op klantgerichte en professionele wijze producten en diensten te verkopen.

Trainingen gericht op specifieke onderwerpen

Wil je je vooral richten op hoe je gesprekken kunt sturen en anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden? Dan kun je kiezen voor de Training Effectief Beïnvloeden. Hierin ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met je eigen stijl van communiceren en leer je hoe je zo goed mogelijk kunt inspelen op de gedachten van je gesprekspartner. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de Training Klantgericht Telefoneren of de Training Professioneel Adviseren. Dit is slechts een greep uit onze selectie salestrainingen. Bovenaan deze pagina vind je een compleet overzicht van al onze trainingen gericht op sales en accountmanagement.

Een training sales of accountmanagement volgen naast je baan

NCOI is dé opleider van werkend Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat het volgen van een training niet alleen bij je werkpraktijk moet passen, maar ook bij je privésituatie. Daarom bepaal je bij ons zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Veel van onze opleidingen zijn in verschillende opleidingsvarianten te volgen. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan dertig opleidingslocaties door heel Nederland en gaan al onze trainingen meerdere keren per jaar van start. Zo hoef je nooit lang te wachten of ver te reizen.  

Waarom kiezen voor een salestraining van NCOI?

  • Inspirerende docenten met veel ervaring
  • Praktijkgerichte lessen in kleine groepen
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Direct toepasbaar in de praktijk
  • Goed te combineren met werk en prive