Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Techniek en veiligheid trainingen

Techniek en veiligheid trainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De technieksector staat nooit stil. Als technicus heb je regelmatig te maken met technische innovaties, nieuwe werkzaamheden...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De technieksector staat nooit stil. Als technicus heb je regelmatig te maken met technische innovaties, nieuwe werkzaamheden...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De technieksector staat nooit stil. Als technicus heb je regelmatig te maken met technische innovaties, nieuwe werkzaamheden...
Lees meer

Meest bekeken Techniek en veiligheid trainingen

Meest bekeken Techniek en veiligheid trainingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (5) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (128) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De technieksector staat nooit stil. Als technicus heb je regelmatig te maken met technische innovaties, nieuwe werkzaamheden of handelingen en veranderende regel- en wetgeving. Dat betekent dat je je kennis en vaardigheden up-to-date moet houden en op de hoogte moet zijn van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Dat kan bijvoorbeeld met een van de vele technische trainingen van NCOI. Lees hieronder meer over ons aanbod.

Een training techniek en veiligheid biedt perspectief

Op dit moment is er veel vraag naar goed opgeleide technici. Dat biedt mooie carrièrekansen, maar dan is het wel van belang dat je je kennis en kunde blijft onderhouden. Met een praktijkgerichte en flexibele training van NCOI kan dat.
 
Bij ons krijg je les van ervaren docenten die zelf jaren werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied en zich uitstekend kunnen verplaatsen in jouw werkpraktijk. Dat is een groot voordeel, want daardoor leer je meteen hoe je de theorie in de praktijk kunt toepassen en zie je vrijwel direct resultaat van de training. Wat je wensen, behoeften en ambities ook zijn, bij NCOI vind je een breed aanbod techniek en veiligheid trainingen. Daardoor is er altijd wel een training te vinden die past bij jouw werk.

Heb je een vooropleiding nodig?

Voor onze technische trainingen heb je geen vooropleiding nodig. Wel is het in veel gevallen handig als je over enige basiskennis beschikt. Als dit het geval is, wordt dit op de pagina van de training duidelijk aangegeven.

Technische trainingen voor wie net gestart is

Ben je bijvoorbeeld net gestart in de technieksector als assistent-monteur of leerling-monteur? Of houd je je veel bezig met procesautomatisering? Dan is de training Basis Meet- en Regeltechniek interessant. Hierin verdiep je je in de basis van meet- en regeltechniek en ga je aan de slag met blokschema’s, eenvoudige regelkringen en meetprincipes. Aan het einde van de training oefen je dit in de praktijk onder begeleiding van een vakspecialist.

Training klimaattechniek

Kom je in je dagelijkse werk regelmatig in aanraking met klimaattechnische installaties en wil je hier meer over leren? Dan kun je de training Klimaattechniek Algemeen (KLI-A) volgen. Tijdens deze diepgaande training ontwikkel je kennis, kunde en inzicht in verschillende technieken en klimaatsbeheersingsinstallaties.

Trainingen F-gassen

Moet je voor je werk in het bezit zijn van een diploma F-gassen? Ook die trainingen kun je volgen bij NCOI. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de training F-gassen Categorie 1 of F-gassen Categorie 2. Voor wie al in het bezit is van een diploma, maar binnenkort herexamen moet doen of de stof nog een keer wil doornemen is er de training F-gassen Categorie 1 Opfrisdag.

Waarom een technische training volgen bij NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring in het vakgebied
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en de praktijk
  • Interactieve bijeenkomsten in kleine groepen
  • Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk