Menu
Volg een opleiding naast je baan bij NCOI

HBO Verpleegkunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag in de zorg als verpleegkundige of ben je dit al en wil je je expertise verder ontwikkelen? Kies dan voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag in de zorg als verpleegkundige of ben je dit al en wil je je expertise verder ontwikkelen? Kies dan voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag in de zorg als verpleegkundige of ben je dit al en wil je je expertise verder ontwikkelen? Kies dan voor...

Lees meer

HBO Verpleegkunde: 11 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

HBO Bacheloropleiding (2)

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 19.905,- 18 locaties 1e startmoment: 01-12-2022
24 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 13.566,- 18 locaties 1e startmoment: 10-10-2022

HBO-programma (8)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 6.730,- 18 locaties 1e startmoment: 29-09-2022
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.840,- 8 locaties 1e startmoment: 29-09-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 1.815,- 18 locaties 1e startmoment: 19-12-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 1.965,- 18 locaties 1e startmoment: 29-09-2022
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.055,- 18 locaties 1e startmoment: 29-09-2022
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.480,- 18 locaties 1e startmoment: 29-09-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 2.113,- 18 locaties 1e startmoment: 03-04-2023
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.345,- 6 locaties 1e startmoment: 23-11-2022

Vakopleiding (1)

6 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 4.488,- 18 locaties 1e startmoment: 01-10-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag in de zorg als verpleegkundige of ben je dit al en wil je je expertise verder ontwikkelen? Kies dan voor een HBO opleiding verpleegkunde in deeltijd van NCOI Opleidingen. Hier vind je een ruim aanbod verpleegkunde hbo opleidingen en programma’s waarmee je uitstekende kansen en mogelijkheden creëert voor een succesvolle carrière en patiënten de beste zorg kunt bieden die er is.

HBO verpleegkunde studeren biedt perspectief

Binnen de zorg is de vraag naar goed opgeleid zorgpersoneel de afgelopen jaren sterk gestegen. Daardoor biedt het volgen van een opleiding verpleegkunde hbo veel perspectief en zijn de kansen op het vinden van een geschikte baan groot. Daarnaast til je met een HBO-opleiding verpleegkunde je kennis en kunde naar een nóg hoger level en leer je hoe je nog betere zorg en begeleiding kunt bieden aan patiënten.

Veelgekozen opleidingen HBO verpleegkunde

Wat je wensen ook zijn, bij NCOI vind je altijd wel een opleiding die bij jou past. Zo kun je kiezen voor een volledige HBO Bacheloropleiding, maar ook voor een korter HBO-programma. Heb je bijvoorbeeld nog geen ervaring in de zorg of wil je een erkend HBO-diploma halen, kies dan voor de HBO Bacheloropleiding tot Verpleegkundige (HBO-V). In deze opleiding hbo verpleegkundige leer je alles wat je in de praktijk moet kennen en kunnen. Ben je al werkzaam als verpleegkundige, heb je een diploma MBO Verpleegkunde niveau 4, Verpleegkunde-A, Verpleegkunde-B of Verpleegkunde-Z en sta je geregistreerd in het BIG-register? Dan kun je de opleiding HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige HBO-V verkort volgen tot verpleegkundige hbo.
 
Voor wie niet een volledige 4-jarige opleiding wil volgen, of eerst wil onderzoeken of de opleiding en het studeren wel bij hem of haar past, is er de mogelijkheid om een HBO-programma te volgen. HBO Verpleegkunde is de eerste fase van de volledige Bacheloropleiding en is bedoeld om je kennis op het gebied van verpleegkunde te versterken. In een jaar tijd bouw je aan een brede en complete kennisbasis op het gebied van verpleegkunde. Wil je na afloop van het programma verder studeren? Dan kun je doorstromen in de volledige HBO Bacheloropleiding en ontvang je vrijstelling voor de onderdelen die je al hebt afgerond.

Andere opleidingen verpleegkunde

Ben je op zoek naar een andere opleiding Verpleegkunde of wil je liever voor een ander opleidingsniveau gaan? Naast HBO opleidingen verpleegkunde vind je bij NCOI ook opleidingen op MBO- of Masterniveau en korte trainingen. Je vindt het complete overzicht op onze speciale pagina over al onze opleidingen en trainingen op het gebied van verpleegkunde.

Welke vooropleiding heb ik nodig voor HBO verpleegkunde?

Onze HBO-programma’s worden allemaal op HBO-niveau verzorgd. Voor de programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Voor onze HBO Bacheloropleidingen moet je in het bezit zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4, maar je kunt ook instromen door middel van een 21+ toets.

Waarom HBO verpleegkunde volgen bij NCOI?

  • Grootste hogeschool voor werkenden
  • 30 leslocaties door heel Nederland
  • Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je studeert
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring binnen het vakgebied
  • Zeer praktijkgericht onderwijs
  • Gewaardeerd diploma door werkgevers