Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Alle Beroepsopleidingen

Alle Beroepsopleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding of programma waarmee je je op een praktijkgerichte manier direct richt op het uitoefenen van een beroep, ambacht of vak? Dan ben je bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

Ben je op zoek naar een opleiding of programma waarmee je je op een praktijkgerichte manier direct richt op het uitoefenen van een beroep, ambacht of vak? Dan ben je bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

Ben je op zoek naar een opleiding of programma waarmee je je op een praktijkgerichte manier direct richt op het uitoefenen van een beroep, ambacht of vak? Dan ben je bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

Meest bekeken Alle Beroepsopleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Prijs

Vakopleiding (145) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Ben je op zoek naar een opleiding of programma waarmee je je op een praktijkgerichte manier direct richt op het uitoefenen van een beroep, ambacht of vak? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een uitgebreid aanbod beroepsopleidingen waarmee je je ambities waar kunt maken. Lees hieronder meer over onze beroepsopleidingen en de vele mogelijkheden.

Wat is een beroepsopleiding?

De naam beroepsopleiding zegt het al: het is een opleiding voor een beroep. Deze opleidingen zijn sterk praktijkgericht en leren je hoe je een beroep of vak uitoefent. Tijdens een beroepsopleiding krijg je les in alle vakken die je nodig hebt om je werk straks zo goed mogelijk uit te voeren. Daarbij volg je geen algemene vakken, die je bijvoorbeeld wel bij een erkende MBO- of HBO-opleiding volgt. Doordat je deze vakken niet hoeft te volgen, kun je je volledig richten op het leren van het vak.

Welke vooropleiding heb je nodig bij een beroepsopleiding?

Voor de beroepsopleidingen van NCOI gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Op de opleidingspagina’s zelf staat aangegeven op welk niveau de opleiding wordt gegeven. Wel is het bij sommige beroepsopleidingen handig als je al over bepaalde kennis of vaardigheden beschikt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt ook dit op de opleidingspagina vermeldt.

Uitgebreid aanbod beroepsopleidingen

Bij NCOI vind je een breed aanbod beroepsopleidingen voor diverse vakgebieden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een beroepsopleiding op het gebied van veiligheidskunde. Wil je aan de slag in sales? Dan is de opleiding NIMA A Sales een uitstekende keuze. Of wil je het meest gevraagde diploma behalen voor de financieel administrateur? Dan is er de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®). Ben je op zoek naar een andere opleiding? Bovenaan deze pagina vind je de verschillende vakgebieden waarin wij beroepsopleidingen bieden.

Praktijkgericht en flexibel onderwijs

Het voordeel van een beroepsopleiding is dat je sneller tot de kern komt. Bovendien is de duur van een beroepsopleiding vaak korter dan een erkende opleiding, omdat je de algemene vakken overslaat. Je gaat meteen aan de slag met de praktijk en dat zorgt ervoor dat je snel resultaat ziet.
 
Bij NCOI zijn alle opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden. Want wij begrijpen heel goed dat het volgen van een opleiding wel bij je leven moet passen. Daarom zijn al onze opleidingen zo flexibel mogelijk ingericht. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Zo kun je kiezen uit meerdere opleidingsvarianten (klassikaal, Virtual Classroom of e-learning), zijn er altijd meerdere startmomenten per jaar en heb je de keus uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Daarnaast zijn onze opleidingen modulair opgebouwd, waardoor het studeren behapbaar en overzichtelijk blijft.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en je praktijk
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers


Meer informatie

Wil je meer weten over onze beroepsopleidingen of kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding? Neem contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in.