Menu
NCOI Opleidingen - Makelaardij
  • Home
  • Makelaardij, Ruimte en Vastgoed

Makelaardij, Ruimte en Vastgoed

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De makelaarsbranche blijft profiteren van de fors toegenomen aantallen transacties op de woningmarkt. De concurrentie in de...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De makelaarsbranche blijft profiteren van de fors toegenomen aantallen transacties op de woningmarkt. De concurrentie in de...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De makelaarsbranche blijft profiteren van de fors toegenomen aantallen transacties op de woningmarkt. De concurrentie in de...

Lees meer
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De makelaarsbranche blijft profiteren van de fors toegenomen aantallen transacties op de woningmarkt. De concurrentie in de sector neemt daarbij ook snel toe. Een woning kopen via internet is ook al mogelijk. De makelaar wordt hier vrijwel buitenspel gezet. Je moet dus meer doen om je te onderscheiden als makelaar. NCOI speelt hierop in met verschillende opleidingen voor makelaars, rentmeesters en uitvoerders in de bouw.

Aan de slag in de makelaardij

Wil je je laten omscholen en ben je geïnteresseerd in vastgoed? Met de opleiding tot Makelaardij en Taxatie verkrijg je kennis en vaardigheden op juridisch, commercieel en bouwkundig gebied. Allemaal vanuit een brede oriëntatie op makelaardijleer, zodat je in alle situaties als makelaar of vastgoedspecialist over het juiste gereedschap beschikt om succesvol te zijn. Je krijgt een compleet beeld van de onroerendgoedmarkt en leert de relevante wet- en regelgeving binnen het vakgebied. Ook heb je de vereiste bouwkundige kennis om onder andere de staat van gebouwen te beoordelen.

Rentmeestersopleiding

Vroeger richtte de rentmeester zich vooral op het beheer van landerijen van grootgrondbezitters. De rentmeester van vandaag is meer een vastgoedspecialist in het landelijk gebied. Wil je rentmeester worden? Kies dan voor deze praktijkgerichte Rentmeestersopleiding. Je gaat langs bij rentmeesterkantoren en werkt aan een eigen projectcase. De opleiding voldoet aan de kennisvereisten van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR).

ARMT, KRMT, RMT

Als Assistent Makelaar (ARMT), Kandidaat Makelaar Wonen (KRMT) en Register Makelaar-Taxateur (RMT) kun je je ontwikkelen in de vastgoedmakelaardij. Bovendien kun je na 2 jaar relevante werkervaring, examen doen bij het SVMNIVO en je daarna inschrijven in het register in het officiële register voor ARMT, KRMT en RMT.

Assistent Makelaar

Nu de vastgoedmarkt weer aantrekt, groeit de vraag naar assistent makelaars. Als assistent makelaar begeleid je klanten bij bezichtigingen en informeert en adviseer je hen. Je ondersteunt de makelaar bij de aan- en verkoop van woningen en bij de taxatie van een woning. Kortom, een leuk en uitdagend beroep.

Kandidaat makelaar wonen

Wil je aan de slag in de makelaardij en mensen helpen bij het vinden van hun droomwoning? Met de opleiding tot Kandidaat Makelaar Wonen (KRMT) maak je een uitstekende start om zelfstandig aan de slag te gaan met waardebepaling, het begeleiden bij bezichtigingen, de onderhandelingen en de afhandeling van de koop.

Register Makelaar-Taxateur (RMT)

Geïnteresseerd om zelfstandig aan de slag te gaan als makelaar of taxateur? Volg dan deze opleiding. Je wordt opgeleid tot erkend Register Makelaar-Taxateur (RM) en je kunt aan de slag als zelfstandige of bij een makelaarskantoor, in het bankwezen of bij de overheid.

Grondverwerving en schadevergoeding


Sinds 2016 is iedereen die zich bezighoudt met bestuursrechtelijke schadevergoedingen, grondaankopen en andere onroerend goed-activiteiten verplicht PE-punten te behalen. Met de training Grondverwerving en schadevergoeding (TGS) behaal je deze PE-punten. In de training behandelen we de belangrijkste actualiteiten rondom grondverwerving en schadevergoedingen zoals taxeren, onteigening, planschade en nadeelcompensatie.