Menu
Volg een beroepsopleiding bij NCOI
  • Home
  • Beroepsopleidingen Management en Leidinggeven

Beroepsopleidingen Management en Leidinggeven

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding waarmee je je leiderschap en managementvaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is een beroepsopleiding management of leidinggeven van NCOI...

Lees meer

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding waarmee je je leiderschap en managementvaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is een beroepsopleiding management of leidinggeven van NCOI...

Lees meer

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding waarmee je je leiderschap en managementvaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is een beroepsopleiding management of leidinggeven van NCOI...

Lees meer

Beroepsopleidingen Management en Leidinggeven: 9 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

HBO-programma (1)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.590,- 8 locaties 1e startmoment: 03-12-2022

Praktijkopleiding (5)

12 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 3.349,- 8 locaties 1e startmoment: 03-12-2022
6 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 2.575,- 8 locaties 1e startmoment: 03-10-2022
3 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 1.540,- 15 locaties 1e startmoment: 20-12-2022
6 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 3.349,- 8 locaties 1e startmoment: 19-12-2022
6 maanden Praktijkopleiding Vanaf prijs:  € 2.474,- 8 locaties 1e startmoment: 19-12-2022

Vakopleiding (2)

3 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 1.719,- 8 locaties 1e startmoment: 19-12-2022
3 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 1.650,- 8 locaties 1e startmoment: 19-12-2022

Training (1)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding waarmee je je leiderschap en managementvaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is een beroepsopleiding management of leidinggeven van NCOI Opleidingen een uitstekende keuze. Hiermee ontwikkel je je op een flexibele en praktijkgerichte manier, waardoor je je carrière een vliegende start geeft. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Werken aan je kwaliteiten op het gebied van leiderschap?

Of je nu al een leidinggevende functie hebt of deze ambieert, de beroepsopleidingen van NCOI zijn geschikt voor iedereen. Met een beroepsopleiding management of leidinggeven ontwikkel je vooral de kennis en vaardigheden die je in de praktijk nodig hebt. Algemene vakken, die je vaak bij een erkende opleiding moet volgen, volg je nu niet. Dat scheelt tijd en is ook efficiënt. Zo kun je je volledig focussen op dat wat belangrijk is. 

Wat kun je met een beroepsopleiding management of leidinggeven?

Management is een breed en populair werkveld. Vrijwel elke organisatie in elke sector heeft een of meerdere managers. Afhankelijk van wat je ambities en wensen zijn, kun je dus veel verschillende kanten op. Bij NCOI vind je beroepsopleidingen management en leidinggeven op verschillende niveaus, van MBO tot Master. Je bepaalt zelf je doelen en wat je wilt bereiken met de opleiding. Je vindt bij ons opleidingen waarmee je de eerste stappen zet als leidinggevende of manager, maar ook opleidingen om je kwaliteiten en persoonlijke leiderschapsstijl nog meer te versterken. Er is altijd wel een opleiding te vinden die aansluit op jouw behoeften. 

Veelgekozen beroepsopleidingen management en leidinggeven

Hieronder vind je een overzicht van de opledingen die door onze studenten het vaakst worden gekozen. Ben je op zoek naar een andere opleiding gericht op management? Bovenaan deze pagina vind je ons complete aanbod op dit gebied. 

 

Een beroepsopleiding management of leidinggeven volgen naast een drukke baan

Wil je een opleiding volgen naast je baan? Bij NCOI is dat mogelijk. Wij zijn namelijk dé opleider van werkend Nederland en toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel studeren. Jaarlijks behalen 20.000 werkenden op deze manier bij ons een diploma.

Onze opleidingen zijn altijd gericht op de werkpraktijk. Zo leer je het snelst en zie je vrijwel direct resultaat in je werk. Daarnaast bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kiest zelf een opleidingsvariant (klassikaal, e-learning of virtual classroom), een startmoment (altijd meerdere startmomenten per jaar) en een opleidingslocatie (we beschikken over meer dan 30 leslocaties door heel Nederland). Door zelf te bepalen welke vorm het beste bij jou past, wordt studeren naast een drukke baan haalbaar.