Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen
  • Home
  • Master Management en Innovation

Master Management en Innovation

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen in management en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen in management en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen in management en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres....

Lees meer

Masteropleiding (7) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (7) Een Professional Master is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Professional Master kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Masterclass (4) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen in management en innovatie? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uitgebreid aanbod waarmee je je kennis en vaardigheden maximaal ontwikkelt en uitstekende carrièrekansen creëert. Hieronder lees je meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

Master in Management en Innovation volgen bij NCOI

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als innovatiemanager? Of wil je je carrière een boost geven door je op hoog niveau te verdiepen in onderwerpen als management, organisatie, strategie, innovatie en verandering? Innovatiemanagement speelt immers een steeds prominentere rol in veel organisaties. Met een Masteropleiding, Professional Master of Masterclass op het gebied van management en innovatie word je op het hoogst mogelijke niveau opgeleid en doe je gedegen kennis en vaardigheden op waar je je hele carrière profijt van hebt.

Welke opleidingsvariant past bij jouw wensen, behoeften en ambities?

Bij NCOI kun je kiezen uit verschillende opleidingsvarianten. Wil je bijvoorbeeld een volledige en erkende opleiding volgen waarin je zo breed mogelijk wordt opgeleid? Dan kun je kiezen voor een 24 maanden durende Masteropleiding. Wil je liever in kortere tijd kennis opdoen en vooral de belangrijkste onderwerpen rondom management en innovatie behandelen? In dat geval is een Professional Master een uitstekende keuze. Voor wie zich wil specialiseren in een bepaald onderwerp binnen management en innovatie biedt een Masterclass uitkomst. Welke variant het beste bij jou past, is afhankelijk van je wensen, behoeften en ambities.

Veelgekozen Masteropleidingen in Management en Innovation

NCOI is niet voor niets de grootste Masteropleider van werkend Nederland. Wij bieden een breed en uitgebreid aanbod op een flexibele en praktijkgerichte manier. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jouw situatie. Een veelgekozen opleiding op het gebied van management en innovatie is de NVAO-geaccrediteerde Master in Management en Innovation (MMI). Met deze opleiding ontwikkel je je tot een vakbekwame innovatiemanager die uitstekend weet in te spelen op veranderingen in de markt en binnen de organisatie.

Welke vooropleidingseisen gelden er bij een Master in Management en Innovation?

Wil je een volledige Masteropleiding volgen en master in management worden? Dan moet je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebben afgerond. Als je dit niet hebt, kun je eventueel instromen met een 21+-toets. Als je een Professional Master of Masterclass volgt, zijn er geen specifieke vooropleidingseisen waar je aan moet voldoen.

Waarom kiezen voor een Master Management en Innovation bij NCOI?

  • Grootste Masteropleider van werkend Nederland
  • Opleidingsplaatsen door heel Nederland
  • 1 avond per week of 1 dag in de 2 weken of e-learning
  • Uitstekend te combineren met gezin en werk
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Nederlandstalige lessen