Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen

Master Pedagogiek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Gedrag, opvoeding, leren en ontwikkelen. Het zijn de thema's waar je als leerkracht, pedagoog of agoog dagelijks mee te maken...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Gedrag, opvoeding, leren en ontwikkelen. Het zijn de thema's waar je als leerkracht, pedagoog of agoog dagelijks mee te maken...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Gedrag, opvoeding, leren en ontwikkelen. Het zijn de thema's waar je als leerkracht, pedagoog of agoog dagelijks mee te maken...

Lees meer

Professional Master (1) Een Professional Master is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Professional Master kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Professional Master

Masterclass (4) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Gedrag, opvoeding, leren en ontwikkelen. Het zijn de thema's waar je als leerkracht, pedagoog of agoog dagelijks mee te maken hebt. Je hebt verstand van zaken en je gaat professioneel en resultaatgericht met kinderen in je werkpraktijk om. Wil je je nu verder verdiepen in de wereld van pedagogiek en orthopedagogiek? Volg dan een praktijkgerichte Masteropleiding Pedagogiek bij NCOI Opleidingen. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de vele mogelijkheden.

Ontwikkel je maximaal met een Master Pedagogiek of Orthopedagogiek

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen en wil je je hierin op het hoogst mogelijke niveau verdiepen? Met een Masteropleiding van NCOI is dat mogelijk. Wij bieden volledige Masteropleidingen, maar ook relatief korte Professional Masters en Masterclasses. Wat je wensen of behoeften ook zijn, bij NCOI vind je altijd wel een opleiding die of programma dat bij jou past en waarmee je je ambities waar kunt maken.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Om een volledige Masteropleiding te kunnen volgen, moet je in het bezit zijn van minimaal een HBO Bachelordiploma. Je kunt eventueel ook instromen met een 21+-toets. Voor onze Professional Masters en Masterclasses gelden over het algemeen geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het belangrijk dat je over HBO- of WO-werk- en -denkniveau beschikt.

Veelgekozen Masteropleidingen op het gebied van pedagogiek

Bij NCOI vind je een ruim en uitgebreid aanbod Masteropleidingen op het gebied van pedagogiek en orthopedagogiek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een relatief korte studie waarbij je verdiept in de diverse stromingen en actuele thema’s binnen de pedagogiek? Dan is de Masterclass Pedagogiek een uitstekende keuze. Een andere veelgekozen opleiding is de Professional Master Orthopedagogiek. In dit programma verdiep je je onder meer in de kenmerken en oorzaken van verschillende leer- en gedragsproblemen en leer je hoe je kinderen die hier last van hebben zo goed mogelijk kunt begeleiden.
 
Een compleet aanbod van al onze opleidingen en programma’s op Masterniveau vind je boven aan deze pagina.

Waarom een Master Pedagogiek volgen bij NCOI?

  • Opleidingen speciaal voor werkenden
  • Opleidingsplaatsen door heel Nederland
  • Keuze uit klassikale lessen, lessen via e-learning of Virtual Classroom
  • Uitstekend te combineren met gezin en werk
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Nederlandstalige lessen
  • Officieel erkende Mastergraad
  • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd