Menu
NCOI Opleidingen - Associate Degree
  • Home
  • Associate Degrees Ondernemerschap en retail

Associate Degrees Ondernemerschap en retail

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als ondernemer of bedrijfsleider? Of ben je dit al en wil je je kennis en vaardigheden...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als ondernemer of bedrijfsleider? Of ben je dit al en wil je je kennis en vaardigheden...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als ondernemer of bedrijfsleider? Of ben je dit al en wil je je kennis en vaardigheden...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Duur
Prijs

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als ondernemer of bedrijfsleider? Of ben je dit al en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen op HBO-niveau? Kies dan voor een Associate degree ondernemerschap en retail van NCOI Opleidingen. Deze opleidingen zijn goed te combineren met een baan en een druk privéleven en zorgen voor uitstekende carrièrekansen.

Aan de slag als ondernemer of bedrijfsleider in retail

Om een bedrijf te leiden in de detailhandel moet je over bepaalde specifieke kennis en vaardigheden beschikken. Je moet weten hoe de markt in elkaar zit, hoe je daarop kunt inspelen, hoe je je producten of diensten zo goed mogelijk kunt aanprijzen, maar ook hoe je sturing geeft aan eventuele medewerkers en zo efficiënt mogelijk de beste omzet behaalt. Ondernemer of bedrijfsleider zijn van een midden- en kleinbedrijf vraagt vaak om een totaalpakket en dat zorgt ervoor dat je van veel verschillende markten thuis moet zijn.

Waarom een Associate degree ondernemerschap en retail volgen?

Heb je eerder al een MBO-opleiding gevolgd en wil je je nu op HBO-niveau ontwikkelen, maar niet nog eens 4 jaar studeren? Dan biedt een Associate degree uitkomst! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de HBO Associate degree Ondernemerschap en Retail Management. Daarmee verdiep je je in 2 jaar tijd in de kern van het vakgebied. Doordat Associate degrees zeer praktijkgericht zijn, leer je het snelst en zie je vrijwel direct resultaat. Dat is ook de reden waarom Associate degrees vaak zeer gewaardeerd worden door werkgevers.
 
En wil je na het behalen van je diploma alsnog doorstuderen om een HBO Bachelordiploma te behalen? Dan kun je instromen in Bachelorvariant en zo versneld in 2 jaar een HBO Bacheloropleiding afronden.

Heb je een vooropleiding nodig?

Een Associate degree is ideaal voor wie eerder een MBO-opleiding heeft gevolgd en zich nu verder wil ontwikkelen. Qua niveau zit het namelijk tussen een MBO-opleiding niveau 4 en een HBO-opleiding in. De opleidingen zijn heel praktijkgericht en daardoor voelt de stap om van MBO-niveau naar HBO-niveau te gaan minder groot. Maar je kunt ook een Associate degree volgen als je niet eerder een MBO-opleiding hebt afgerond. Wel moet je dan in het bezit zijn van een HAVO- of VWO-diploma. Heb je dit niet, dan kun je instromen met een 21+ toets.

Waarom een Associate degree ondernemerschap en retail volgen bij NCOI?

  • Onze opleidingen zijn gericht op volwassenen en werkenden
  • Flexibel en praktijkgericht onderwijs
  • Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert
  • Onze diploma’s staan hoog aangeschreven bij werkgevers
  • Je krijgt les van docenten met jarenlange ervaring binnen het vakgebied