Menu
NCOI Opleidingen - Trainingen
  • Home
  • Trainingen Makelaardij, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling

Trainingen Makelaardij, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De vastgoedsector en bouwwereld zijn meer dan ooit in beweging. Van steeds veranderende wetgeving, tot nieuwe ontwikkelingen...

Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De vastgoedsector en bouwwereld zijn meer dan ooit in beweging. Van steeds veranderende wetgeving, tot nieuwe ontwikkelingen...

Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De vastgoedsector en bouwwereld zijn meer dan ooit in beweging. Van steeds veranderende wetgeving, tot nieuwe ontwikkelingen...

Lees meer

Training (3) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De vastgoedsector en bouwwereld zijn meer dan ooit in beweging. Van steeds veranderende wetgeving, tot nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Des te belangrijker om als professional bij te blijven binnen jouw vakgebied. NCOI Opleidingen biedt trainingen op diverse gebieden. Van het ontwikkelen van inzicht in financiën voor vastgoedprojecten tot het bijspijkeren van jouw kennis op het gebied van vastgoed en taxatie. Ook de actualiteiten omtrent grondwerving en schadevergoedingen komen aan bod. Interesse in een training bouwkunde, training ruimtelijke ontwikkeling of makelaardij? Een compleet overzicht van alle trainingen vind je op deze pagina.

Voorbereid op de toekomst in ruimtelijke ontwikkeling

Houd je je bezig met grondaankopen, onroerendgoedactiviteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen? Dan sluiten de Studiedagen Grondwerving en Schadevergoedingen (TGS) goed aan op jouw werkpraktijk. Het programma van deze studiedagen verschilt jaarlijks en wordt aangepast op de actuele ontwikkelingen op het gebied van taxeren, onteigening, planschade en nadeelcompensatie. De geselecteerde onderwerpen worden ingeleid door sprekers binnen het vakgebied.

Wil je je verdiepen in de actualiteiten en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, energiebesparende maatregelen en de energietransitie? Volg dan de PE Vastgoed en Taxatie: Duurzaamheid, Energiebesparende Maatregelen en de Energietransitie. Deze training is onderdeel van de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen.

Vooropleiding

Voor de meeste praktijkopleidingen en trainingen van NCOI Opleidingen wordt verwacht dat je een achtergrond op HBO-niveau hebt. Dat betekent een relevante HBO-opleiding of werkervaring op dit niveau. Je werkt bijvoorbeeld als rentmeester, makelaar, notaris, taxateur of advocaat. Ook als je werkt bij een bank, hypotheekinstelling, pensioenfonds, verzekeringsmaatschappij of projectontwikkelaar kunnen deze trainingen heel goed aansluiten op jouw werkzaamheden. Bekijk voor de specifieke toelatingseisen de training van jouw keuze.

Jouw werkpraktijk staat centraal

Welke training bouwkunde of cursus makelaardij je ook kiest, jouw werkpraktijk staat altijd centraal. De docenten zijn professionals binnen het vakgebied en werken veel met relevante voorbeelden uit de branche. Dat zorgt ervoor dat je de theorie snel eigen maakt. De trainingen worden verzorgd in kleine groepen zodat er voldoende tijd is voor vragen en jouw individuele leerproces.

De voordelen van studeren bij NCOI

De trainingen van NCOI Opleidingen zijn altijd afgestemd op werkenden. De trainingen zijn daardoor prima te combineren met werk en privé. Veel trainingen starten meerdere momenten per jaar, waardoor je zelf kunt bepalen waar en wanneer je studeert. NCOI beschikt over meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. En last but not least: je krijgt altijd les van topdocenten uit de praktijk. Zij zijn door onze studenten beoordeeld met een 8 of hoger. Tijdens de lessen creëren de docenten volop ruimte voor discussie en interactie.