Makelaardij en Taxatie

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? De opleidingen makelaardij en vastgoed van NCOI Opleidingen onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens...

Lees meer

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? De opleidingen makelaardij en vastgoed van NCOI Opleidingen onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens...

Lees meer

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? De opleidingen makelaardij en vastgoed van NCOI Opleidingen onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens...

Lees meer

Makelaardij en Taxatie: 24 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

HBO-programma (9) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Meest bekeken Makelaardij en Taxatie

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Of vul het contactformulier in. 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Een opleiding makelaar en vastgoed volgen in deeltijd? De opleidingen makelaardij en vastgoed van NCOI Opleidingen onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens de interactieve lesbijeenkomsten onder leiding van ervaren docenten staat de praktijk centraal. Telkens wordt een brug geslagen tussen de theorie en uw praktijk. Zo heeft u direct rendement van uw opleiding.

Een opleiding Makelaar in deeltijd volgen?

Uw vastgoed- en makelaarsopleiding kunt u in heel Nederland volgen. Dat is een van de voordelen als u voor NCOI Opleidingen kiest. Flexibel studeren is bij ons altijd mogelijk. Want wij begrijpen dat u een drukke baan heeft. Werken en studeren zijn bij ons daarom uitstekend te combineren. Welke opleiding op het gebied van vastgoed of makelaardij u ook volgt, bij de opzet van de opleidingsprogramma’s en de planning van de lesbijeenkomsten houden wij rekening met uw specifieke wensen. Naast tal van locaties in heel Nederland kunt u kiezen voor lesbijeenkomsten in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie te volgen. Deze opzet biedt u optimale flexibiliteit. 

Vastgoed- en makelaarsopleidingen prima te combineren met een drukke baan 

Onze opleidingen makelaardij en vastgoed zijn modulair opgebouwd. Deze opbouw maakt het mogelijk in uw eigen tempo te studeren. U kunt uw opleiding daardoor prima combineren met een drukke baan. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Omdat alle modules binnen een makelaars- of vastgoedopleiding op elkaar zijn afgestemd, vormen ze een samenhangend geheel. 

Met een opleiding makelaar of opleiding vastgoed van NCOI legt u een stevig fundament waarop u verder kunt bouwen aan een glans- en kansrijke loopbaan!