Menu

Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS)

De formule voor je jaarlijkse update van vakkennis en netwerk - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met grondaankopen, aanpalende onroerendgoedactiviteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen. De belangrijkste actualiteiten rondom grondverwerving en schadevergoedingen worden behandeld, zoals taxeren, planschade, nadeelcompensatie en onteigening. Bovendien wordt de meest actuele jurisprudentie en wijzigende wetgeving besproken en gekoppeld aan de genoemde onderwerpen. Wil je in één dag weer bij zijn in je vakgebied en vakgenoten ontmoeten, dan verwelkomen we je graag!

Doel en opzet

Het programma wordt zorgvuldig samengesteld. Jaarlijks wordt een selectie gemaakt van onderwerpen uit alle actuele en te verwachten ontwikkelingen op het gebied van taxeren, onteigening, planschade en nadeelcompensatie en andere relevante facetten van het vakgebied. De geselecteerde onderwerpen worden tijdens het programma van de studiedagen ingeleid door sprekers die hiervoor zijn uitgenodigd.

Het programma van de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS) is dus jaarlijks verschillend en is altijd een goede afspiegeling van de belangrijkste ontwikkelingen in het huidige jaar.

PE-punten

Er worden studiepunten vanuit de NVR toegekend aan cursussen en onderwijsactiviteiten waarvan de inhoud relevant is voor het werkterrein van de Rentmeester NVR (zie ook onze opleiding tot Rentmeester). Er worden maximaal 3 studiepunten NVR per dagdeel toegekend aan passend onderwijs verzorgd door een geaccrediteerde onderwijsinstelling, wat NCOI is. Aangezien de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS) bestaan uit 2 dagdelen ontvang je voor deze studiedag in totaal 6 studiepunten NVR.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je werkt bijvoorbeeld als rentmeester, makelaar, notaris, taxateur of advocaat. Maar ook als je werkt op een ministerie, bij een provinciale of gemeentelijke dienst, waterschap, nutsbedrijf of bank, is deze training zeer interessant. Daarnaast is deze training uiterst geschikt voor medewerkers van banken, hypotheekinstellingen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en aannemings- en projectontwikkelingsmaatschappijen. De Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS) is zeer geschikt wanneer je in het verleden de opleiding Grondverwerving en Schadevergoedingen bij NCOI hebt gevolgd.

Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS)

De formule voor je jaarlijkse update van vakkennis en netwerk - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.