Menu
NCOI Opleidingen - Trainingen
  • Home
  • Trainingen Management-vaardigheden

Trainingen Management-vaardigheden

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek jij als HR-professional of leidinggevende verdieping in je carrière? Met een training managementvaardigheden van NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek jij als HR-professional of leidinggevende verdieping in je carrière? Met een training managementvaardigheden van NCOI...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek jij als HR-professional of leidinggevende verdieping in je carrière? Met een training managementvaardigheden van NCOI...

Lees meer

Meest bekeken Trainingen Management-vaardigheden

Effectief Leidinggeven
3 maanden Vakopleiding/Vakopleiding
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Prijs

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (61) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Training
NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Training
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek jij als HR-professional of leidinggevende verdieping in je carrière? Met een training managementvaardigheden van NCOI Opleidingen zet de je volgende stap. Wij bieden een compleet aanbod managementtrainingen, van leidinggeven tot projectmanagement en van coachingsvaardigheden tot communicatie. De trainingen en programma’s managementvaardigheden duren enkele dagen tot enkele maanden en zijn altijd perfect te combineren met jouw werk- en privéleven. NCOI is niet voor niets de opleider van werkend Nederland.

Het vakgebied management

Manager (worden) is een mooie stap in je loopbaan. Bij deze functie komen echter flink wat verantwoordelijkheden en vaardigheden kijken. Je moet niet alleen kunnen delegeren, maar bent ook verantwoordelijk voor het functioneren van anderen. Goede managers kunnen uitstekend communiceren, hebben overtuigingskracht en zijn goede leiders. Ook goed kunnen plannen, organiseren coördineren zijn belangrijke managementvaardigheden. Veel van deze eigenschappen en vaardigheden zijn uitstekend te trainen.

Wat brengt een training managementvaardigheden je?

Wil je jouw leidinggevende kwaliteiten opschroeven? Kies dan voor een training leidinggeven bij NCOI Opleidingen. Bijvoorbeeld de Training Praktisch Leidinggeven, Training Leidinggeven zonder Macht of Training Coachend Leidinggeven. Liever leren hoe je op de juiste manier een gesprek of discussie aangaat? Kies dan voor de Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken, Training Gesprekstechnieken voor Leidinggevenden of bijvoorbeeld de Training Communicatie voor HR-professionals. Voor ervaren managers, projectleiders en programmamanagers zijn er diverse trainingen die je het MSP®-besturingsmodel leren toepassen. Een overzicht van al onze trainingen managementvaardigheden vind je bovenaan deze pagina.

Welke vooropleiding heb ik nodig?

Voor een cursus managementvaardigheden is vaak geen vooropleiding nodig. Sommige trainingen, en alle programma’s, sluiten aan op HBO-werk en -denkniveau. Wanneer je een training wilt volgen die gebaseerd is op de MSP®-methode is het van belang dat je ruime ervaring hebt als programmamanager of projectleider. Ook dien je behoorlijke kennis van PRINCE2® te hebben. Bekijk voor de specifieke toelatingseisen de training of cursus van jouw keuze.

De voordelen van studeren bij NCOI

NCOI Opleidingen biedt alles waar jij als werkende student behoefte aan hebt: trainingen die goed te combineren zijn met jouw werk- en privéleven en studeren op de locatie die jou het beste past. Je krijgt altijd les van topdocenten die zelf ook werkzaam zijn (geweest) in de praktijk. Onze docenten zijn allemaal beoordeeld met een rapportcijfer van een 8 of hoger. Zo weet je zeker dat je alleen leert van de allerbesten. De trainingen, programma’s en opleidingen van NCOI Opleidingen zijn daarnaast hoog aangeschreven bij werkgevers.