Bedrijfsopleidingen op maat

NCOI is dé partner in leren en ontwikkelen van medewerkers voor bedrijven en instellingen. Door uw medewerkers volwaardige bedrijfsopleidingen en trainingen aan te bieden, investeert u niet alleen in hun groei, maar ook in hun binding met de organisatie of bedrijf op een duurzame manier. En al onze opleidingen leiden tot direct resultaat, waarmee ruim baan wordt gegeven aan verhoging van kwaliteit.

Ja, vertel mij meer

Door het aanbieden van maatwerk leveren wij altijd de oplossing die past bij uw organisatiedoelen. Van volledig erkende opleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau tot korte trainingen specifiek aangesloten op de betreffende situatie en vraag. Al onze opleidingen kunnen op elk gewenste manier, moment en plaats gevolgd worden. Bijvoorbeeld een incompany opleiding, een intensieve bootcamp of op een van de NCOI-locaties door het hele land. Met behulp van onze unieke methode hoeven uw medewerkers niet meer te leren wat ze al weten. Dit is voordelig voor hen, maar ook voor u als werkgever. Benieuwd wat NCOI kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Opleidingsvarianten

Geen enkele organisatie is hetzelfde. En omdat er binnen elke organisatie ook weer verschillende ontwikkelbehoeften voor medewerkers kunnen bestaan, kunt u bij ons kiezen uit drie zakelijke opleidingsvarianten:

Maatwerkopleiding

Standaardopleidingen sluiten niet altijd aan bij de opleidingsvraag van een organisatie, terwijl u daar nu juist naar op zoek bent. Daarom bieden we bij NCOI maatwerk dat echt past, bijvoorbeeld in de vorm van losse modules. Zo hoeven uw medewerkers niet te leren wat ze al weten. Dat scheelt tijd en geld, ook voor uw als organisatie. Meer weten over wat ons flexibele maatwerk kan betekenen voor uw organisatie? We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Waarom maatwerkopleiding?

Ervaren docenten
Veel ervaren docenten
Teambuilding
Teambuilding
Op maat gemaakt
Op maat gemaakt
Niet leren wat je al weet
Niet leren wat je al weet
Flexibele startmomenten
Flexibele startmomenten
Financiële voordelen
Financiële voordelen

Opleidingen voor meerdere medewerkers

Zijn er meerdere medewerkers binnen uw organisatie met dezelfde opleidingsvraag? Binnen een organisatie is vaak al een berg kennis beschikbaar. We kijken goed naar de gewenste leerdoelen en hier passen we de bedrijfsopleiding, -modules of -training op aan. Met bijvoorbeeld cases uit de eigen organisatie wordt het geleerde meteen inzetbaar in de praktijk. Dat maakt NCOI uniek. Investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers? We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Opleidingen voor één medewerker

Medewerkers van verschillende afdelingen kunnen individuele opleidingsbehoeftes hebben. Dat begrijpen we bij NCOI maar al te goed. Daarom bieden we een breed aanbod aan bedrijfsopleidingen op verschillende niveaus. Met de unieke methode van NCOI Opleidingen studeren uw medewerkers flexibel, praktijkgericht en zonder onnodige lesstof in korte, stapelbare opleidingen. Zo wordt studeren in combinatie met werk mogelijk.

Neem contact met ons op
Cases

HaagWonen is een van de grootste woningcorporaties van het land. 

Achmea is de grootste leverancier van financiële diensten in Nederland.

Bidfood is de grootste online groothandel in foodservice.

Vraag de online brochure aan

Voor werkgevers zijn er verschillende mogelijkheden om uw werknemers te laten studeren met een zakelijk voordeel.

Richard Zeeman

Richard Zeeman
Accountmanager

112BHV, Zorg en Welzijn

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelopicon rzeeman@ncoi.nl

Eric van Tilburg

Eric van Tilburg
Accountmanager

Overheid

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelop icon EvanTilburg@ncoi.nl

Pleun van Dijk

Pleun van Dijk
Accountmanager

Financiele en zakelijke dienstverlening, Arbeidsbemiddeling

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelop icon pleunvandijk@ncoi.nl

Mirella Nenk

Mirella Nenk
Strategisch Accountmanager

Bouw, Energie, Industrie en Arbeidsbemiddeling

Telefoon icon 035 - 200 2533
Envelop icon mnenk@ncoi.nl

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.