Menu
  • Home
  • HBO Module Professionele Vaardigheden voor Hulpverlening en Begeleiding

HBO Module Professionele Vaardigheden voor Hulpverlening en Begeleiding

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 3 maanden

Vakgebied

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als hulpverlener wordt er veel van je communicatieve vaardigheden gevraagd. Zo moet je goed met conflicten kunnen omgaan en personen op een voor hen werkende manier begeleiden. In dit programma krijg je daarvoor de handvatten aangereikt. Zo kun je door sterkere communicatieve vaardigheden je klanten, cliënten of patiënten nog beter van dienst zijn.

Doelgroep

Je begeleidt mensen als bijvoorbeeld coach of schuldhulpverlener en je wilt je communicatieve vaardigheden verder professionaliseren.

Doel en opzet

In dit programma oefen je actief met het voeren van lastige gesprekssituaties die je in je eigen praktijk kunt tegenkomen. Hoe kun je het beste handelen bij geweld? En wat moet je weten over andere culturen om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren? Het zijn thema's die in dit programma voorbijkomen en waar je aan de hand van rollenspelen mee oefent.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina !!GEEN VERWIJZING!! op onze website.

HBO Module Professionele Vaardigheden voor Hulpverlening en Begeleiding

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.