Menu

Strategische partner

Strategische partner

Uw opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. Daarom zorgen wij ervoor dat onze maatwerkopleidingen en -trainingen bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie. Het kan daarbij gaan om het erkennen van verworven competenties (EVC), verkorte leerroutes naar erkende diploma’s, competentiegerichte trainingsprogramma’s of management development. Allemaal volgens uw wensen, praktijkgericht en met gebruik van beschikbare subsidieregelingen.

Maatwerk starten binnen 6 weken

We maken graag combinaties van maatwerkprogramma’s en het opleidingsaanbod van NCOI Groep. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Al binnen 6 weken na ondertekening van een offerte kunnen we uw maatwerktraject starten. Gedurende het hele jaar, op de tijden die u uitkomen en met de inhoud die past bij uw wensen. Dat maakt opleiden ook interessant voor kleinere organisaties. Wat uw opleidingsvraag ook is.

Praktijkgericht maatwerk

Natuurlijk bent u op zoek naar kennis en vaardigheden waar uw medewerkers direct iets aan hebben. Uw praktijk staat dan ook centraal in onze maatwerkopleidingen en maatwerktrainingen. Het draait om leren door te doen en leren dicht bij de werkplek. Tijdens de klassikale bijeenkomsten oefenen en sparren deelnemers met de docent en medestudenten. Zij komen samen tot nieuwe inzichten die ze morgen al kunnen toepassen in hun werk.

Passend bij uw interne opleidingsprogramma

Geeft u uw medewerkers al ontwikkelingsmogelijkheden via uw eigen opleidingsprogramma? Wanneer er al opleidingen binnen uw organisatie bestaan, kunnen wij deze integreren in erkende leerlijnen op bijvoorbeeld MBO-niveau. U kunt hierbij kiezen voor eigen trainers of geselecteerde partners. Voor verschillende organisaties hebben we al volledige opleidingshuizen ontwikkeld. Hierbij laten we onze erkende leerlijnen aansluiten bij uw functiehuis. De onderdelen vullen we samen met u in.

Maatwerk bij personeelstekort of re-integratie

Is er een opleidingsbehoefte ontstaan door een re-integratietraject of outplacementtraject? Of heeft u een tekort aan vakbekwame medewerkers? We denken graag met u mee. Wij kunnen bijvoorbeeld mensen laten werven, passend bij uw organisatie, en hen via omscholing optimaal begeleiden naar een baan in uw bedrijf. We werken daarvoor samen met UWV, re-integratie- en uitzendbureaus.

Advies over uw maatwerk of incompany

Op zoek naar het antwoord op uw interne opleidingsvraag? Of zijn uw wensen voor maatwerk nog niet helemaal duidelijk? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.
 

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtuele Open dag 28 mei

Op donderdag 28 mei houdt NCOI Opleidingen een Virtuele Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij je virtueel bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past. Zo kun je in een algemene proefles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Uiteraard beantwoorden zij ook graag al je vragen over het volgen van een opleiding naast je baan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.