Menu

Strategische partner

Strategische partner

Jouw opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. Daarom zorgen wij ervoor dat onze maatwerkopleidingen en -trainingen bijdragen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Het kan daarbij gaan om het erkennen van verworven competenties (EVC), verkorte leerroutes naar erkende diploma’s, competentiegerichte trainingsprogramma’s of management development. Allemaal volgens jouw wensen, praktijkgericht en met gebruik van beschikbare subsidieregelingen.

Maatwerk starten binnen 6 weken

We maken graag combinaties van maatwerkprogramma’s en het opleidingsaanbod van NCOI Groep. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Al binnen 6 weken na ondertekening van een offerte kunnen we het maatwerktraject starten. Gedurende het hele jaar, op de tijden die jou uitkomen en met de inhoud die past bij jouw wensen. Dat maakt opleiden ook interessant voor kleinere organisaties. Wat je opleidingsvraag ook is.

Praktijkgericht maatwerk

Natuurlijk ben je op zoek naar kennis en vaardigheden waar je medewerkers direct iets aan hebben. Jouw praktijk staat dan ook centraal in onze maatwerkopleidingen en maatwerktrainingen. Het draait om leren door te doen en leren dicht bij de werkplek. Tijdens de klassikale bijeenkomsten oefenen en sparren deelnemers met de docent en medestudenten. Zij komen samen tot nieuwe inzichten die ze morgen al kunnen toepassen in hun werk.

Passend bij je interne opleidingsprogramma

Geef je je medewerkers al ontwikkelingsmogelijkheden via je eigen opleidingsprogramma? Wanneer er al opleidingen binnen je organisatie bestaan, kunnen wij deze integreren in erkende leerlijnen op bijvoorbeeld MBO-niveau. Je kunt hierbij kiezen voor eigen trainers of geselecteerde partners. Voor verschillende organisaties hebben we al volledige opleidingshuizen ontwikkeld. Hierbij laten we onze erkende leerlijnen aansluiten bij je functiehuis. De onderdelen vullen we samen met je in.

Maatwerk bij personeelstekort of re-integratie

Is er een opleidingsbehoefte ontstaan door een re-integratietraject of outplacementtraject? Of heb je een tekort aan vakbekwame medewerkers? We denken graag met je mee. Wij kunnen bijvoorbeeld mensen laten werven, passend bij jouw organisatie, en hen via omscholing optimaal begeleiden naar een baan in je bedrijf. We werken daarvoor samen met UWV, re-integratie- en uitzendbureaus.

Advies over je maatwerk of incompany

Op zoek naar het antwoord op je interne opleidingsvraag? Of zijn je wensen voor maatwerk nog niet helemaal duidelijk? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.