Testimonial Sirous Kavehercy

Sirous Kavehercy is sinds 2014 werkzaam als docent bij NCOI Opleidingen. Tijdens zijn lessen op het gebied van marketing, communicatie en big data gaat hij graag in op de vele ontwikkelingen en mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Daarvoor brengt hij ruim 25 jaar aan eigen ervaring mee. Hoe ziet zijn stijl van lesgeven eruit en hoe ziet hij de marketeer van de toekomst? Hij legt het je uit.

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Het boek als middel

“Mijn studenten behandel ik als individuen. Ik probeer te doorgronden wat ze precies willen en geef ze alle ruimte om dat zelf te onderzoeken en aan te geven. Het veranderen van hun mindset is mijn grootste taak. Ik maak ze nieuwsgierig en leer ze om kritisch te zijn en vragen te stellen. Op de lange termijn hebben ze daar meer aan dan kennis uit een boek halen; die kennis zie ik meer als een middel.

Testimonial Sirous Kavehercy

Zelf heb ik al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van innovatie en digitalisering, onder andere als consultant en marketeer. Daarnaast ben ik sinds 2011 ondernemer en ondersteun ik organisaties op het gebied van digitale transformatie, globalisering en communicatie. Ik ben heel leergierig en onderzoekend en volg de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en trends op de voet. Denk bijvoorbeeld aan big data, deep learning en internet of things. Deze kennis en mijn eigen ervaringen deel ik vervolgens weer tijdens mijn lessen.”

De transformatie van het marketingvak

“Er zijn veel ontwikkelingen in het vakgebied Marketing en Communicatie. In het verleden konden organisaties door middel van marketing zorgen voor verandering in consumentengedrag. Anno 2020 is het precies andersom: het veranderende consumentengedrag zet organisaties onder druk en transformeert het marketingvak. Daarnaast bestaat marketing inmiddels uit tientallen specialisaties en wordt het gedreven door technische innovaties die elkaar in rap tempo opvolgen. En door digitalisering en globalisering hebben organisaties steeds meer te maken met uiteenlopende concurrenten en consumenten waarop de one-size-fits-all-strategieën niet meer werken.
 
Al deze ontwikkelingen hebben gevolgen voor marketeers en hun toekomst. De marketeer van nu is over 10 jaar waarschijnlijk niet meer relevant. Om dat te voorkomen, zal de marketeer zichzelf de komende jaren opnieuw moeten uitvinden. Daarom is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren.”

Laat je inspireren

“Tijdens mijn lessen ga ik ook vaak in op de vraagstukken, ontwikkelingen en kansen die de digitale transformatie met zich meebrengt. Vandaar mijn tip aan degenen die een opleiding in dit vakgebied willen volgen: laat je vooral inspireren door de veranderende consument en hoe technologie jou kan helpen om relevant te blijven. Oriënteer je en maak dan een bewuste keuze. En laat je eventueel bijpraten en goed adviseren door NCOI.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Portret Marieke Pijler
Marieke Pijler

Docent branding en marketingcommunicatie

“Mijn studenten gaan heel goed op mijn energie en zo houd ik ze ook scherp”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.