Voorlichtingsbijeenkomsten

Voor iedereen die geïnteresseerd is om een opleiding of training bij NCOI te volgen, organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten. Die vinden meerdere keren per jaar op diverse locaties in Nederland plaats. Lees verder voor meer informatie, de data en om je aan te melden.

Aanpak en opzet

Bij NCOI Opleidingen worden algemene voorlichtingsbijeenkomsten aangeboden. Op deze bijeenkomsten staan voor alle niveaus die wij aanbieden een opleidingsadviseur voor je klaar om je vragen te beantwoorden en een adviesgesprek te voeren. Tevens wordt er een introductieles gegeven door een topdocent uit dit desbetreffende vakgebied.

Ook hebben wij specifieke voorlichtingsbijeenkomsten ten aanzien van ons HBO- en Masteraanbod. Deze zullen alleen in Hilversum (ons hoofdkantoor) of virtueel gepland worden. Op deze avond worden alle HBO-opleidingen en Masters inhoudelijk besproken, dit gebeurt middels een presentatie en er zal daardoor geen proefles worden gegeven. Hetzelfde geldt voor ons HBO-aanbod.

Alle voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle en Utrecht.

Data voorlichtingsbijeenkomsten

Virtuele voorlichtingsbijeenkomst HBO
Maandag 3 juni 2024
ONLINE
14.00 - 15.30 uur
Virtuele voorlichtingsbijeenkomst Master
woensdag 26 juni 2024
ONLINE
10.00 - 11.30 uur
Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.