Blog

Klaar voor het recht op thuiswerken?

ncoiRedactie

Op Donderdag, 30 November, 2017, 10:36

Hij komt eraan: de Wet flexibel werken. Een paar weken geleden ging de Eerste Kamer akkoord met het initiatiefvoorstel daartoe, wat inhoudt dat werknemers dit jaar nog het recht krijgen om vanuit huis te werken op de uren die hen het beste uitkomen. Door de wet, die mensen in staat moet stellen werk en zorgtaken beter te combineren, zal het aantal thuiswerkers naar verwachting flink toenemen.

Lees meer
Thema's: ICT , Management en Leidinggeven , Personeel en Organisatie

Veel vraag naar ervaren ICT’ers en technici

ncoiRedactie

Op Woensdag, 6 Juli, 2016, 06:34

Veel HR-managers in Nederland zitten met de handen in het haar. Ze hebben er een grote kluif aan om ervaren professionals in ICT, verkoop, techniek en productie in huis te halen. Dat blijkt ook uit het jaarlijkse onderzoek van loonstrookverwerker ADP, organisatiebureau Berenschot en Performa Uitgeverij onder ruim duizend HR-professionals. Een derde van hen ervaart problemen bij het werven van nieuwe medewerkers.

Lees meer
Thema's: Financieel , ICT , Techniek

49% meer vraag naar financieel specialisten

ncoiRedactie

Op Vrijdag, 30 Oktober, 2015, 02:58

In het derde kwartaal van 2015 groeide de vraag naar financieel specialisten met maar liefst 49%. Deze groei is voornamelijk toe te kennen aan de stijgende vraag naar business analisten met een financiële achtergrond, de blijvende grote vraag naar accountants en de stijgende vraag naar project controllers. 

Lees meer
Thema's: Financieel , ICT , Personeel en Organisatie

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

U kunt ons ook een email sturen.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/v1.jpg?ext=.jpg