Menu

Masterclass: 'Succesvol verandermanagement'

Reorganisaties, herstructurering, efficiëntieslag. Veel organisaties moeten zich hervormen om de concurrentiestrijd aan te gaan. Elke manager krijgt te maken met veranderprocessen, gewenst of ongewenst. Met onze reeks leert u in slechts 6 sessies wat u in huis moet hebben om verandering succesvol te kunnen leiden. Dit gebeurt aan de hand van de volgende thema's:

 • De veranderde rol van leiderschap Docent: drs. Jaap Peters
 • Doorbreken van ingesleten patronen Docent: dr. Arend Ardon
 • Draagvlak creëren bij veranderingen Docent: prof. dr. André F.M. Wierdsma
 • Denken over veranderen in vijf kleuren Docent: prof. dr. Léon I.A. de Caluwé
 • De binnenkant van veranderprocessen Docent: prof. dr. Thijs H. Homan
 • Vertaalslag naar uw eigen praktijk Docent: mr. drs. Hester Heringa

Leer veranderen in 6 Masterclasses

Tijdens deze 6 Masterclasses Veranderkunde leert u:

 • Sturing te geven aan processen om verandering succesvol te kunnen leiden
 • Om te gaan met weerstand en onzekerheid tijdens verandertrajecten
 • Welke interventietechnieken u kunt toepassen bij veranderingen

De eerstvolgende reeks Masterclasses start op woensdag 25 september. Ieder college duurt van 16.00 tot 19.30 uur. Onder leiding van de 6 deskundige topsprekers: drs. Jaap Peters, Arend Ardon, André F.M. Wierdsma, Léon I.A. de Caluwé en Thijs H. Homan krijgt u inzicht in de methodiek van veranderprocessen Specifiek op uw vakgebied. Wij organiseren als aanvulling op de Reeks Veranderkunde, verdiepende Masterclasses. Verdieping op branches specifiek en binnenkort ook met aanvullende thema’s (bijv. leiderschap). U kunt momenteel op de hoogte worden gehouden van de volgende masterclasses:

 • Verandermanagement en Leiderschap voor de overheid
 • Veranderkunde voor de zorg
 • Veranderkunde voor de logistiek

Meer weten of inschrijven? www.veranderkunde.nl

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.