Wat houdt de onderwijsmethode van NCOI Opleidingen in?

Uw opleiding combineren met uw werk en privéleven? Met de unieke onderwijsmethode van NCOI Opleidingen is dat mogelijk en hebben inmiddels al honderdduizend werkenden een MBO-, HBO- of Masterdiploma behaald. Wat houdt onze onderwijsmethode in en waarom is een opleiding zo goed te combineren? Wij leggen het u uit.

U bepaalt zelf hoe, waar en wanneer

Bij NCOI Opleidingen begrijpen wij als geen ander dat het volgen van een opleiding niet alleen bij uw werkpraktijk moet passen, maar ook bij uw privésituatie. Dan is het wel zo fijn dat u zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer u uw opleiding volgt. Iedere situatie is namelijk anders. Wilt u klassikale bijeenkomsten volgen? Of liever studeren vanuit huis door middel van e-learning? Veel van onze opleidingen zijn in verschillende opleidingsvarianten te volgen. Daarnaast kunt u voor de klassikale bijeenkomsten kiezen uit meer dan dertig opleidingslocaties door heel Nederland en hoeft u nooit te wachten tot de start van een nieuw collegejaar. Onze opleidingen en trainingen starten namelijk meerdere keren per jaar. 

Passend op uw werkpraktijk

Als u een opleiding volgt, wilt u er ook zeker van zijn dat het nuttig is voor uw werk. Daarom zijn de opleidingen en trainingen van NCOI altijd gericht op uw eigen werkpraktijk. U koppelt voortdurend de theorie aan de praktijk door tijdens de lessen aan de slag te gaan met cases, praktijkopdrachten en oefeningen gericht op uw eigen situatie. Ook deelt u inzichten en ervaringen met medestudenten. Dat helpt u bij het ontwikkelen van een breder denkveld, u komt op nieuwe ideeën en leert hoe het in andere branches eraan toe gaat. Daarnaast kunt u alles wat u leert vrijwel direct toepassen in uw eigen werk. Dat is fijn, want daardoor heeft u meteen resultaat van de opleiding of training.

Inspirerende docenten met veel ervaring

De kwaliteit van onze opleidingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de rijke ervaring en het enthousiasme van de docent of trainer. Tijdens de opleiding krijgt u les van docenten en trainers die zelf ook actief zijn (geweest) in uw vakgebied. Zij kunnen uit hun rijke praktijkervaring putten en zo de theorie met hun eigen ervaring ondersteunen.

Erkende opleidingen en diploma’s

Omdat bij NCOI de balans tussen praktijk en theorie optimaal is, is de slagingskans voor studenten groot. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze opleidingen. Want met een erkend diploma bent u uiteindelijk nog meer waard op de arbeidsmarkt. Daarom voldoen al onze opleidingen aan de strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties en zijn al onze diploma’s en getuigschriften bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze onderwijsmethode of een persoonlijk adviesgesprek voeren om te kijken welke opleiding het beste bij u en uw situatie past? Neem contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in. Dan bellen wij u op een moment dat het u uitkomt. Wij helpen u graag verder!

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.