Menu

HBO Bedrijfspsychologie

Compleet en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het waarnemen en realiseren van het volledige potentieel van werknemers is belangrijk. Dit programma biedt je verdieping in de belangrijkste aspecten van coaching en gedragsbeïnvloeding in organisaties. Wil je meer inzicht krijgen in het gedrag van medewerkers, medewerkers motiveren en wil je effectiever functioneren in je rol als leidinggevende, personeelsmanager of coach? Dan is het programma HBO Bedrijfspsychologie ideaal voor jou. Je leert groepsprocessen te beïnvloeden en sociale interactieprocessen herkennen. Ook weet je na dit programma op de juiste wijze om te gaan met veranderingen in de organisatie en de onrust die daarmee gepaard gaat.

Doelgroep

Je wilt je op HBO-niveau verdiepen in het gedrag van personeel in organisaties, zodat je dit gedrag beter begrijpt en hierop kunt inspelen.

Doel en opzet

Tijdens het programma wordt door docenten uit de praktijk ingegaan op de actuele onderwerpen en wordt er gericht toegewerkt naar een succesvolle afronding. Je leert de menselijke psychologie beter begrijpen en problemen tussen mensen en groepen analyseren. Daarbij leer je in verschillende situaties de juiste adviezen en oplossingen aandragen.

Het programma is sterk praktijkgericht. Je brengt voortdurend de theorie in verband met je dagelijkse werksituatie. Je gaat concreet aan de slag met opdrachten en cases. Het programma wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de nodige praktisch toepasbare kennis op HBO-niveau ontwikkelt. Bovendien maken wij altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Ook heb je tijdens de studie toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Hierin vind je alle relevante informatie rondom je studie.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Bedrijfspsychologie

Compleet en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.