Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Masterclass Digitale Technologie en Innovatie

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 3 maanden

Vakgebied

Bedrijfskunde

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanuit je rol als manager vervul je een belangrijke, adviserende rol ten aanzien van de organisatiestrategie. Je wilt je organisatie helpen groeien, zodat zij een duurzame bijdrage kan leveren aan mens én maatschappij. Kies daarom voor deze Masterclass en verdiep je in de waardevolle mogelijkheden van digitalisering. Tijdens dit programma doe je de vaardigheden op om kansen van digitalisering in jouw organisatie te herkennen. Je leert hoe je effectief aanstuurt op een meer datagedreven organisatie. Hierbij verlies je het menselijke aspect niet uit het oog. Je zorgt ervoor dat je medewerkers actief betrekt en motiveert en realiseert daarmee een organisatie die wendbaar is voor veranderingen. Zo ben je met deze opleiding van grote meerwaarde voor je organisatie én stoom je je klaar voor de toekomst binnen je vakgebied.

Vrijstelling

Deze Masterclass is een keuzedeel van de volledige opleiding Master Management, Cultuur en Verandering van NCOI. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor gelijknamige onderdelen. Zo kies je met deze Masterclass niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een officiële Mastergraad.

Doelgroep

Vanuit je rol als manager wil je digitale technologie gerichter inzetten in diensten en businessmodellen. Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau.

Doel en opzet

In dit inspirerende programma krijg je op praktische wijze inzicht in de wijze waarop je aan de slag kunt met technologische ontwikkelingen in je organisatie. De organisatorische en menselijke kant komen aan bod. Je benadert de kansen en mogelijkheden van digitalisering ten aanzien van huidige businessmodellen en communicatiekanalen. Je verdiept je in de mogelijkheden van big data en leert welke waardevolle informatie je hieruit kunt benutten. Met de kennis die je hierbij opdoet, kun je huidige processen nog verder ontwikkelen zonder de klant uit het oog te verliezen. Om de implementatie van nieuwe, digitale oplossingen succesvol te implementeren, komt ook de menselijke kant van digitalisering uitgebreid aan bod. Onder begeleiding van een ervaren docent doe je nieuwe leiderschapsvaardigheden op, waarmee je medewerkers stimuleert om de digitalisering te omarmen en om zelf creatieve, digitale oplossingen aan te dragen. Na afloop van dit programma draag je bij aan de succesvolle ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Digitale Technologie en Innovatie

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.