Menu

Masterclass Portfoliomanagement

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Master Projectmanagement - 3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Om projecten binnen je organisatie succesvol te laten verlopen is het van belang om goed overzicht te houden. Daarmee creëer je inzicht in het verloop, in de sterkten en zwakten en voorkom je onnodige risico’s. Wil je een succes maken van de projecten in je organisatie? In de Masterclass Portfoliomanagement leer je op hoog niveau portfolio’s van complexe projecten en programma's opzetten en bewaken. Daarnaast verdiep je je onder meer in agile werken en leer je duurzame en verantwoorde beslissingen te nemen zonder de organisatiedoelen uit het oog te verliezen. Omdat deze Masterclass wordt verzorgd door ervaren professionals uit de praktijk, ervaar je direct veel voordeel in je werk.

Doelgroep

Je bent een hoger opgeleide project-, programma- of portfoliomanager van complexe projecten en strategische programma’s en je wilt je ontwikkelen richting portfoliomanagement.

Doel en opzet

In deze Masterclass ontwikkel je een verregaand inzicht in portfoliomanagement en leer je sturing te geven aan alle projecten binnen je organisatie. Daarbij ga je aan de slag met het samenstellen van projecten en programma's met een duidelijk oog voor het strategische doel en de belanghebbenden. Je doet dit door middel van cases en opdrachten die je inbrengt in discussies. Zo kun je al het geleerde vrijwel direct toepassen in de praktijk. Ervaren professionals uit de praktijk begeleiden je hierbij. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Gedurende de Masterclass maak je gebruik van de meest actuele literatuur en heb je toegang tot een professionele online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor je studie nodig hebt, met daarin de voorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Portfoliomanagement

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Master Projectmanagement - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.