Menu

Fiscaal Recht

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of u nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO-...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of u nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO-...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of u nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO-...

Lees meer

Meest bekeken Fiscaal Recht

Meest bekeken Fiscaal Recht

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masterclass (2) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (2) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of u nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO- of Masterniveau, we hebben voor iedere werkende een passend leertraject. Onder begeleiding van topdocenten uit de praktijk past u wat u leert direct toe binnen uw werk. U merkt dan ook direct resultaat. En bij succesvolle afronding van uw opleiding Fiscaal Recht kunt u aan de slag als:

  • Financieel administratief medewerker
  • Belastingadviseur
  • Salarisadministrateur 

 

HBO-deelprogramma Fiscaal Recht

Bent u op zoek naar een stevige basisopleiding Fiscaal Recht op HBO-niveau? Met het praktijkgerichte programma HBO Basisopleiding Fiscaal Recht wordt u binnen 1 jaar volledig klaargestoomd voor uw carrière binnen het vakgebied. Tijdens dit programma verdiept u zich in wetten en regels van de Belastingdienst en belastingplichtigen. Hierbij wordt u uitstekend begeleid door topdocenten met jarenlange ervaring. Na afloop ontvangt u het zeer gewaardeerde diploma ‘HBO Basisopleiding Fiscaal Recht’ van NCOI Opleidingen.

HBO-deelprogramma Belastingrecht

Heeft u enige voorkennis van belastingwetgeving en wilt u zich verder specialiseren in deze richting? Dan sluit het programma HBO Belastingrecht zeer goed bij u aan. U gaat aan de slag met het Nederlands belastingstelsel en verdiept zich in uiteenlopende vormen van belasting: Dividendbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, allen komen zij uitgebreid aan bod. Na succesvolle afronding van dit programma ontvangt u het officiële diploma ‘HBO Belastingrecht’ van NCOI Opleidingen. Daarmee versterkt u uw carrièreperspectieven.

HBO-deelprogramma Ondernemingsrecht

Ook als u zich wilt specialiseren in Ondernemersrecht, bieden wij u een passend opleidingstraject. Kies voor HBO Ondernemingsrecht en verdiep u in 3 maanden tijd in de kern van het vakgebied. Tijdens deze opleiding gaat u aan de slag met diverse rechts(ondernemings)vormen, maar ook vormen van verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Na afloop kunt u uw eigen organisatie of andere organisaties inrichten conform de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van ondernemerschap. Daarmee bent u onmisbaar voor elke organisatie.

Masterclass Fiscaal Recht

Bent u al juridisch medewerker en klaar voor de volgende stap? Dan is de Masterclass bij NCOI Opleidingen hét geschikte opleidingstraject voor u. Gaat uw interesse uit naar overeenkomstenrecht en nietigheid en verklaarbaarheid? Kies dan voor de Masterclass contractenrecht. Gaat uw voorkeur uit naar een verdieping op het gebied van Ondernemingsrecht en Fiscaal Recht? Kies dan voor de Masterclass Recht voor Financials. Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI Opleidingen past u wat u leert direct toe binnen uw werk. Dat maakt u direct van unieke meerwaarde voor uw organisatie.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Met uw keuze voor NCOI Opleidingen kiest u voor flexibel onderwijs. Daarbij maakt u een keuze uit bijeenkomsten overdag, in de avond of op zaterdag. Ook maakt u een keuze uit ons uitgebreide aanbod aan leslocaties, die zijn gevestigd door heel Nederland. Met deze flexibiliteit en de hoge kwaliteit van het onderwijs, realiseren wij continu de hoogste slagingspercentages. Niet voor niets is NCOI Opleidingen al jaren toonaangevend opleider voor werkend Nederland.