Menu
NCOI Opleidingen - Juridisch

Fiscaal Recht

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of je nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO-...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of je nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO-...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of je nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO-...

Lees meer

Meest bekeken Fiscaal Recht

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden HBO-programma

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij je opleidingsvraag.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden MBO-programma

Praktijkopleiding (2) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om je (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
1 maand Praktijkopleiding

Training (1) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen op het gebied van Fiscaal Recht. Of je nu een opleiding zoekt op MBO-, HBO- of Masterniveau, we hebben voor iedere werkende een passend leertraject. Onder begeleiding van topdocenten uit de praktijk pas je wat je leert direct toe binnen je werk. Je merkt dan ook direct resultaat. En bij succesvolle afronding van uw opleiding Fiscaal Recht kun je aan de slag als:

  • Financieel administratief medewerker
  • Belastingadviseur
  • Salarisadministrateur 

 

HBO-deelprogramma Fiscaal Recht

Ben je op zoek naar een stevige basisopleiding Fiscaal Recht op HBO-niveau? Met het praktijkgerichte programma HBO Basisopleiding Fiscaal Recht word je binnen 1 jaar volledig klaargestoomd voor je carrière binnen het vakgebied. Tijdens dit programma verdiep je je in wetten en regels van de Belastingdienst en belastingplichtigen. Hierbij word je uitstekend begeleid door topdocenten met jarenlange ervaring. Na afloop ontvang je het zeer gewaardeerde diploma ‘HBO Basisopleiding Fiscaal Recht’ van NCOI Opleidingen.

HBO-deelprogramma Belastingrecht

Heb je enige voorkennis van belastingwetgeving en wil je je verder specialiseren in deze richting? Dan sluit het programma HBO Belastingrecht zeer goed bij je aan. Je gaat aan de slag met het Nederlands belastingstelsel en verdiept je in uiteenlopende vormen van belasting: Dividendbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, allen komen zij uitgebreid aan bod. Na succesvolle afronding van dit programma ontvang je het officiële diploma ‘HBO Belastingrecht’ van NCOI Opleidingen. Daarmee versterk je je carrièreperspectieven.

HBO-deelprogramma Ondernemingsrecht

Ook als je je wilt specialiseren in Ondernemersrecht, bieden wij je een passend opleidingstraject. Kies voor HBO Ondernemingsrecht en verdiep je in 3 maanden tijd in de kern van het vakgebied. Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met diverse rechts(ondernemings)vormen, maar ook vormen van verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Na afloop kun je je eigen organisatie of andere organisaties inrichten conform de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van ondernemerschap. Daarmee ben je onmisbaar voor elke organisatie.

Masterclass Fiscaal Recht

Ben je al juridisch medewerker en klaar voor de volgende stap? Dan is de Masterclass bij NCOI Opleidingen hét geschikte opleidingstraject voor jou. Gaat je interesse uit naar overeenkomstenrecht en nietigheid en verklaarbaarheid? Kies dan voor de Masterclass contractenrecht. Gaat je voorkeur uit naar een verdieping op het gebied van Ondernemingsrecht en Fiscaal Recht? Kies dan voor de Masterclass Recht voor Financials. Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI Opleidingen pas je wat je leert direct toe binnen je werk. Dat maak je direct van unieke meerwaarde voor je organisatie.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

Wij weten hoe het is om werkenden op te leiden. Met je keuze voor NCOI Opleidingen kies je voor flexibel onderwijs. Daarbij maak je een keuze uit bijeenkomsten overdag, in de avond of op zaterdag. Ook maak je een keuze uit ons uitgebreide aanbod aan leslocaties, die zijn gevestigd door heel Nederland. Met deze flexibiliteit en de hoge kwaliteit van het onderwijs, realiseren wij continu de hoogste slagingspercentages. Niet voor niets is NCOI Opleidingen al jaren toonaangevend opleider voor werkend Nederland.