Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Fiscaal

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? Met ons ruime aanbod kun je je specialiseren in elke richting binnen het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? Met ons ruime aanbod kun je je specialiseren in elke richting binnen het...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? Met ons ruime aanbod kun je je specialiseren in elke richting binnen het...

Lees meer

Meest bekeken Fiscaal

Meest bekeken Fiscaal

Filter
Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? Met ons ruime aanbod kun je je specialiseren in elke richting binnen het fiscale vakgebied. Na een opleiding of training van NCOI kun je onder andere aan de slag als financieel-administratief medewerker, belastingadviseur, financieel manager, business of financial controller of fiscaal jurist.

Waarom een fiscale opleiding of training?

Met het volgen van een fiscale opleiding of training verbreed je je toekomstmogelijkheden binnen het financiële werkveld. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien van financieel-administratief medewerker tot financieel adviseur of accountant. Of je ontwikkelen tot financieel manager of business controller.

Bovendien vinden er door politieke besluiten regelmatig veranderingen plaats binnen de fiscale regelgeving. Daarom is het essentieel om je kennis van fiscale regelgeving up-to-date te houden. Niet alleen zodat je de regels slim en optimaal kunt blijven toepassen in de bedrijfsvoering, maar ook om vragen van klanten hierover te kunnen beantwoorden.

De fiscale opleidingen van NCOI

Als je wilt starten in het fiscale werkveld of je juist verder wilt professionaliseren, dan vind je bij NCOI de juiste opleiding. Op MBO-niveau kun je onder andere het programma MBO Debiteuren- en Crediteurenbeheer volgen, waarin we ons richten op alle aspecten die belangrijk zijn voor een goed functionerende financiële administratie.  

Wil je een sterke basis leggen op HBO-niveau? In de HBO Basisopleiding Fiscaal Recht word je snel op de hoogte gebracht van de kern van belastingrecht, zodat je een goede start kunt maken binnen dit werkterrein. Met de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie ontwikkel je je tot een zelfstandig functionerende allround financieel professional die bedrijven en particulieren goed kan adviseren.

Heb je de ambitie om met je kennis van financiën op zoek te gaan naar kansen om de bedrijfsprocessen in je organisatie te optimaliseren? Dan biedt NCOI je de HBO Bachelor Bedrijfseconomie specialisatie Business Controlling. Business controllers zijn erg gewild in de arbeidsmarkt, dus met deze officieel erkende opleiding ga je een mooie toekomst tegemoet.

Fiscale opleiding op Masterniveau

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een professional op het hoogste niveau biedt NCOI Masteropleidingen aan. Na onze Master Finance & Control (MFC) kun je aan de slag als financieel professional, manager of controller. Je kunt de financieel-economische aspecten binnen je organisatie analyseren en op basis hiervan ondersteuning bieden bij strategische besluitvorming en de verbetering van bedrijfsprocessen.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Praktijkgerichte opleidingen en trainingen.
  • Begeleiding van professionals met praktijkervaring.
  • Praktijkgerichte opdrachten die je direct kunt toepassen in je werk.
  • Leslocaties door heel Nederland.
  • Zelf kiezen wanneer je een opleiding of training volgt.