HBO Architectuur en interieurstyling

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen...

Lees meer

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen...

Lees meer

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen...

Lees meer

Architectuur en Interieurstyling: 5 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Meest bekeken Architectuur en Interieurstyling

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk – en u krijgt les van topdocenten die al jaren in de architectuur/interieursector werkzaam zijn. Dat zult u als heel inspirerend ervaren. Volg een HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO daarom bij NCOI.

Binnenhuisarchitect-opleiding HBO bij NCOI biedt perspectief

Een binnenhuisarchitect-opleiding HBO bij NCOI biedt perspectief op een mooie loopbaan of interessante carrièreswitch. Bent u geïnteresseerd in het gebruik, de vormgeving en de esthetiek van de buiten- en binnenkant van gebouwen, kantoren en huizen? Dan is onze HBO Architectuur en Interieur (1 jaar) een bijzonder interessant programma voor u. U ontwikkelt zich in korte tijd tot deskundige op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Ook onze HBO Architectuur en Interieur (2 jaar) is een aanrader als u zich in dit vakgebied wilt verdiepen. In deze opleiding doorloopt u 6 modules: Bouwkundig concept en ontwerp, Innovatie en realisatie, Interieurarchitectuur, Ontwerpen en inrichten, Vaardigheden creatieve vormgeving en Projectmanagement. U kunt ook kiezen voor onze HBO Interieurarchitectuur en Ontwerp. In deze opleiding leert u onder meer alles over afbouwtechnieken, stijl- en inrichtingskeuzen en duurzaam vormgeven. In onze HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling ligt de nadruk op de creatieve kant van interieurontwerp. U leert alle facetten van een ruimte te zien en komt via uw ontwerp tot een stijlvol, doordacht geheel van ruimtegebruik, materiaalkeuze en licht- en kleurgebruik. In deze – en andere – opleidingen van NCOI doet u een schat aan waardevolle, brede kennis op. 

Uw praktijk staat centraal    

Welke HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO u ook uit het NCOI-aanbod kiest, uw praktijk vormt het uitgangspunt. Dat is aantrekkelijk voor u, want u kunt de kennis en vaardigheden die u ontwikkelt direct toepassen, maar ook voor uw organisatie. Het is immers bijzonder prettig om een goed opgeleide medewerker in huis te hebben die bijvoorbeeld een smaakvolle woonkamer kan ontwerpen, vertrouwd is met duurzaam bouwen of een doordacht verlichtingsplan voor een bedrijfsverzamelgebouw kan opstellen. Mede daarom is studeren bij NCOI een uitstekende keuze. 

Binnenhuisarchitect-opleiding HBO NCOI combineren met een drukke baan

U wilt een HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO volgen zonder dat uw werk daar onder lijdt? Dan bent u bij NCOI aan het juiste adres. Als dé opleider voor de werkende mens houden wij er rekening mee dat studeren en werken in balans moeten blijven. Daarom bieden wij verschillende lesvarianten. U kunt bij ons overdag, ‘s avonds en op zaterdag studeren. En wilt u tussentijds van variant wisselen omdat dat u beter uitkomt, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid en zijn ze gemakkelijk bereikbaar. Er is altijd een locatie bij u in de buurt.
 
Volg bij NCOI een binnenhuisarchitect-opleiding HBO in deeltijd!