HBO Architectuur en interieurstyling

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen...

Lees meer

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen...

Lees meer

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen...

Lees meer

Architectuur en Interieurstyling: 5 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Meest bekeken Architectuur en Interieurstyling

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk – en u krijgt les van topdocenten die al jaren in de architectuur/interieursector werkzaam zijn. Dat zult u als heel inspirerend ervaren. Volg een HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO daarom bij NCOI.

Binnenhuisarchitect-opleiding HBO bij NCOI biedt perspectief

Een binnenhuisarchitect-opleiding HBO bij NCOI biedt perspectief op een mooie loopbaan of interessante carrièreswitch. Bent u geïnteresseerd in het gebruik, de vormgeving en de esthetiek van de buiten- en binnenkant van gebouwen, kantoren en huizen? Dan is onze HBO Architectuur en Interieur (1 jaar) een bijzonder interessant programma voor u. U ontwikkelt zich in korte tijd tot deskundige op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Ook onze HBO Architectuur en Interieur (2 jaar) is een aanrader als u zich in dit vakgebied wilt verdiepen. In deze opleiding doorloopt u 6 modules: Bouwkundig concept en ontwerp, Innovatie en realisatie, Interieurarchitectuur, Ontwerpen en inrichten, Vaardigheden creatieve vormgeving en Projectmanagement. U kunt ook kiezen voor onze HBO Interieurarchitectuur en Ontwerp. In deze opleiding leert u onder meer alles over afbouwtechnieken, stijl- en inrichtingskeuzen en duurzaam vormgeven. In onze HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling ligt de nadruk op de creatieve kant van interieurontwerp. U leert alle facetten van een ruimte te zien en komt via uw ontwerp tot een stijlvol, doordacht geheel van ruimtegebruik, materiaalkeuze en licht- en kleurgebruik. In deze – en andere – opleidingen van NCOI doet u een schat aan waardevolle, brede kennis op. 

Uw praktijk staat centraal    

Welke HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO u ook uit het NCOI-aanbod kiest, uw praktijk vormt het uitgangspunt. Dat is aantrekkelijk voor u, want u kunt de kennis en vaardigheden die u ontwikkelt direct toepassen, maar ook voor uw organisatie. Het is immers bijzonder prettig om een goed opgeleide medewerker in huis te hebben die bijvoorbeeld een smaakvolle woonkamer kan ontwerpen, vertrouwd is met duurzaam bouwen of een doordacht verlichtingsplan voor een bedrijfsverzamelgebouw kan opstellen. Mede daarom is studeren bij NCOI een uitstekende keuze. 

Binnenhuisarchitect-opleiding HBO NCOI combineren met een drukke baan

U wilt een HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO volgen zonder dat uw werk daar onder lijdt? Dan bent u bij NCOI aan het juiste adres. Als dé opleider voor de werkende mens houden wij er rekening mee dat studeren en werken in balans moeten blijven. Daarom bieden wij verschillende lesvarianten. U kunt bij ons overdag, ‘s avonds en op zaterdag studeren. En wilt u tussentijds van variant wisselen omdat dat u beter uitkomt, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid en zijn ze gemakkelijk bereikbaar. Er is altijd een locatie bij u in de buurt.
 
Volg bij NCOI een binnenhuisarchitect-opleiding HBO in deeltijd!