• Home
  • Architectuur en Interieurstyling

Architectuur en Interieurstyling

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen...

Lees meer

Meest bekeken Architectuur en Interieurstyling

Meest bekeken Architectuur en Interieurstyling

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Zoek u een binnenhuisarchitect-opleiding HBO? Bekijkt u dan eens het aanbod van NCOI. Wij bieden verschillende HBO-opleidingen op het gebied van architectuur en interieur. Deze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk – en u krijgt les van topdocenten die al jaren in de architectuur/interieursector werkzaam zijn. Dat zult u als heel inspirerend ervaren. Volg een HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO daarom bij NCOI.

Binnenhuisarchitect-opleiding HBO bij NCOI biedt perspectief

Een binnenhuisarchitect-opleiding HBO bij NCOI biedt perspectief op een mooie loopbaan of interessante carrièreswitch. Bent u geïnteresseerd in het gebruik, de vormgeving en de esthetiek van de buiten- en binnenkant van gebouwen, kantoren en huizen? Dan is onze HBO Architectuur en Interieur (1 jaar) een bijzonder interessant programma voor u. U ontwikkelt zich in korte tijd tot deskundige op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Ook onze HBO Architectuur en Interieur (2 jaar) is een aanrader als u zich in dit vakgebied wilt verdiepen. In deze opleiding doorloopt u 6 modules: Bouwkundig concept en ontwerp, Innovatie en realisatie, Interieurarchitectuur, Ontwerpen en inrichten, Vaardigheden creatieve vormgeving en Projectmanagement. U kunt ook kiezen voor onze HBO Interieurarchitectuur en Ontwerp. In deze opleiding leert u onder meer alles over afbouwtechnieken, stijl- en inrichtingskeuzen en duurzaam vormgeven. In onze HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling ligt de nadruk op de creatieve kant van interieurontwerp. U leert alle facetten van een ruimte te zien en komt via uw ontwerp tot een stijlvol, doordacht geheel van ruimtegebruik, materiaalkeuze en licht- en kleurgebruik. In deze – en andere – opleidingen van NCOI doet u een schat aan waardevolle, brede kennis op. 

Uw praktijk staat centraal    

Welke HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO u ook uit het NCOI-aanbod kiest, uw praktijk vormt het uitgangspunt. Dat is aantrekkelijk voor u, want u kunt de kennis en vaardigheden die u ontwikkelt direct toepassen, maar ook voor uw organisatie. Het is immers bijzonder prettig om een goed opgeleide medewerker in huis te hebben die bijvoorbeeld een smaakvolle woonkamer kan ontwerpen, vertrouwd is met duurzaam bouwen of een doordacht verlichtingsplan voor een bedrijfsverzamelgebouw kan opstellen. Mede daarom is studeren bij NCOI een uitstekende keuze. 

Binnenhuisarchitect-opleiding HBO NCOI combineren met een drukke baan

U wilt een HBO Architectuur of Interieur-opleiding HBO volgen zonder dat uw werk daar onder lijdt? Dan bent u bij NCOI aan het juiste adres. Als dé opleider voor de werkende mens houden wij er rekening mee dat studeren en werken in balans moeten blijven. Daarom bieden wij verschillende lesvarianten. U kunt bij ons overdag, ‘s avonds en op zaterdag studeren. En wilt u tussentijds van variant wisselen omdat dat u beter uitkomt, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid en zijn ze gemakkelijk bereikbaar. Er is altijd een locatie bij u in de buurt.
 
Volg bij NCOI een binnenhuisarchitect-opleiding HBO in deeltijd!