• Home
  • HBO Architectuur en Interieurstyling

HBO Architectuur en Interieurstyling

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding interieurstyling of architectuur? Of u nu aan de slag wilt als binnenhuisontwerper, interieuradviseur...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding interieurstyling of architectuur? Of u nu aan de slag wilt als binnenhuisontwerper, interieuradviseur...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding interieurstyling of architectuur? Of u nu aan de slag wilt als binnenhuisontwerper, interieuradviseur...

Lees meer

Meest bekeken HBO Architectuur en Interieurstyling

Meest bekeken HBO Architectuur en Interieurstyling

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding interieurstyling of architectuur? Of u nu aan de slag wilt als binnenhuisontwerper, interieuradviseur of designer, bij NCOI Opleidingen vindt u diverse opleidingen binnen dit vakgebied. Praktijkgericht, flexibel en gegeven door docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het werkveld.

Aanbod opleidingen interieurstyling en architectuur

Met een opleiding interieurstyling of architectuur van NCOI ontwikkelt u alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om binnen dit creatieve vakgebied aan de slag te gaan. Afhankelijk van uw interesses, wensen en behoeften kunt u kiezen uit diverse opleidingen en kortere programma’s. Bent u geïnteresseerd in het gebruik, de vormgeving en de esthetiek van de buiten- en binnenkant van gebouwen, kantoren en huizen? Dan is ons 1-jarige programma HBO Architectuur en Interieur bijzonder interessant voor u. In dit programma gaat u aan de slag met architectuur en bouwkundige concepten. U leert ruimtes optimaal en aantrekkelijk te ontwerpen en in te richten en ontwikkelt alle kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan als ontwerper of interieuradviseur. Dit programma is ook te volgen in een 2-jarige variant.
 
Voor wie zich voornamelijk wil ontwikkelen op het gebied van esthetiek van bouwwerken, is er het praktijkgerichte programma HBO Architectuur. In dit programma verdiept u zich niet alleen in bouwkundige kennis, maar gaat u ook aan de slag met uw creatieve en esthetische vaardigheden. Die vaardigheden zijn ook van groot belang in de architectuur. Wilt u zich vooral richten op binnenhuisarchitectuur en design? Ga dan voor het 6 maanden durende programma HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling. Hierin gaat u aan de slag met verschillende stijlen en stromingen van binnenhuisarchitectuur. Daarnaast gaat u werken aan uw creatieve vaardigheden en verdiept u zich in composities en verhoudingen. U kunt ook kiezen voor HBO Interieurarchitectuur en -ontwerp. In dit 1-jarige programma worden alle aspecten van interieurarchitectuur, zoals stijlen en stromingen, behandeld en gaat u aan de slag met de bouwfysische aspecten en voorschriften van interieurarchitectuur.

Uw praktijk staat altijd centraal

Welke architectuur- of interieuropleiding u ook kiest, uw praktijk vormt altijd het uitgangspunt van de opleiding. U kunt de kennis en vaardigheden die u leert direct toepassen in uw werk. Zo boekt u snel resultaat en haalt u snel voldoening uit de opleiding. Als u momenteel niet binnen dit vakgebied werkt, kunt u de opleiding ook heel goed volgen. In dat geval gaat u aan de slag met casussen en praktijkgerichte voorbeelden uit de werkpraktijk van uw opleiding. Zo bereidt u zich op een zeer praktijkgerichte manier voor op uw toekomstige functie.

Goed te combineren met werk en privé

Als u een opleiding interieurstyling of architectuur volgt, wilt u uiteraard niet dat uw werk daaronder lijdt. Dan bent u bij NCOI aan het juiste adres. Als dé opleider van werkend Nederland houden wij er rekening mee dat studeren en werken in balans moet blijven. Door onze flexibele en praktijkgerichte onderwijsmethode zijn onze opleidingen uitstekend te combineren met uw werk en privéleven. Zo kunt u kiezen uit verschillende lesvarianten en kunt u bijeenkomsten overdag, ’s avonds en op zaterdag volgen. En wilt u tussentijds van variant wisselen omdat dat u beter uitkomt, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid en zijn ze eenvoudig te bereiken. Zo is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.