Menu
NCOI Opleidingen - ICT & Makelaardij

Softwaredevelopment

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken...
Lees meer

Meest bekeken Softwaredevelopment

Meest bekeken Softwaredevelopment

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (6) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken en ontwikkelen van deze software noemen we software development of software engineering. Wil je je carrière als IT’er verbreden door je verder te ontwikkelen op het gebied van software development? Na een opleiding tot software engineer van NCOI heb je alles in huis om succesvol software, websites of applicaties te ontwikkelen die efficiënt werken en gebruiksvriendelijk zijn. 

Wat houdt software development in?

Software development start met het maken van een ontwerp en het ontwikkelen van de software. Vervolgens vindt er een testfase plaats. In deze fase komen de fouten en verbeterpunten van de software naar voren. Als de software optimaal werkt, start de implementatie van de software, zodat medewerkers of klanten het kunnen gebruiken. Na dit proces blijft de software engineer betrokken, want door technologische ontwikkelingen zijn er regelmatig updates nodig.  

Opleidingen tot software engineer

NCOI heeft voor iedereen een geschikte opleiding op het gebied van software development. Je kunt je richten op het ontwikkelen van software, applicaties of websites. Op MBO-niveau bieden wij het programma MBO Vakopleiding Applicatieontwikkeling en de erkende opleiding MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4.

Ben je op zoek naar een programma op HBO-niveau? Dan kun je onder andere kiezen voor het programma HBO Software Engineering en Development. Als je belangstelling hebt in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en user experience, dan is de HBO Web- en Interaction Design geschikt voor jou. 

Op Masterniveau kun je deelnemen aan de Professional Master Architectuur, Sourcing en Cloud. Dit programma richt zich specifiek op de impact van de cloud en de gevolgen die dit heeft voor de IT-architectuur binnen de organisatie. We bespreken uitgebreid hoe je de cloud kunt integreren binnen de IT-werkzaamheden. 

NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor

Wil je je nieuwe kennis en vaardigheden bekronen met een officieel erkende graad? Met de HBO Bachelor Informatica specialisatie Software engineering en development behaal je een erkend Bachelorgetuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt. Bovendien kun je bij deze Bachelor gebruikmaken van een interessante subsidie, waarmee je maar liefst tot € 10.000,- korting ontvangt.

De voordelen van studeren bij NCOI

NCOI biedt programma’s over software development op alle niveaus, van MBO tot Professional Master. Centraal in alle software engineer opleidingen van NCOI staat de praktijk. Onder begeleiding van professionals uit het vakgebied ga je aan de slag met opdrachten die je direct kunt toepassen in je eigen werk. Daarmee is je opleiding direct vanaf de start van toegevoegde waarde.

Onze leslocaties liggen verspreid door heel Nederland. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je de opleiding volgt en of je dit overdag of in de avond wilt doen. Zo kun je je werk, privéleven en studie goed op elkaar afstemmen.