Menu

Softwaredevelopment

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken...
Lees meer

Meest bekeken Softwaredevelopment

Meest bekeken Softwaredevelopment

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

E-mail, intranet, de computerprogramma’s waarmee we ons werk uitvoeren. Dagelijks maken we gebruik van software. Het bedenken en ontwikkelen van deze software noemen we software development of software engineering. Wilt u uw carrière als IT’er verbreden door u verder te ontwikkelen op het gebied van software development? Na een opleiding tot software engineer van NCOI heeft u alles in huis om succesvol software, websites of applicaties te ontwikkelen die efficiënt werken en gebruiksvriendelijk zijn. 

Wat houdt software development in?

Software development start met het maken van een ontwerp en het ontwikkelen van de software. Vervolgens vindt er een testfase plaats. In deze fase komen de fouten en verbeterpunten van de software naar voren. Als de software optimaal werkt, start de implementatie van de software, zodat medewerkers of klanten het kunnen gebruiken. Na dit proces blijft de software engineer betrokken, want door technologische ontwikkelingen zijn er regelmatig updates nodig.  

Opleidingen tot software engineer

NCOI heeft voor iedereen een geschikte opleiding op het gebied van software development. U kunt u richten op het ontwikkelen van software, applicaties of websites. Op MBO-niveau bieden wij het programma MBO Vakopleiding Applicatieontwikkeling en de erkende opleiding MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4.

Bent u op zoek naar een programma op HBO-niveau? Dan kunt u onder andere kiezen voor het programma HBO Software Engineering en Development. Als u belangstelling heeft in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en user experience, dan is de HBO Web- en Interaction Design geschikt voor u. 

Op Masterniveau kunt u deelnemen aan de Professional Master Architectuur, Sourcing en Cloud. Dit programma richt zich specifiek op de impact van de cloud en de gevolgen die dit heeft voor de IT-architectuur binnen de organisatie. We bespreken uitgebreid hoe u de cloud kunt integreren binnen de IT-werkzaamheden. 

NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor

Wilt u uw nieuwe kennis en vaardigheden bekronen met een officieel erkende graad? Met de HBO Bachelor Informatica specialisatie Software engineering en development behaalt u een erkend Bachelorgetuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt. Bovendien kunt u bij deze Bachelor gebruikmaken van een interessante subsidie, waarmee u maar liefst tot € 10.000,- korting ontvangt.

De voordelen van studeren bij NCOI

NCOI biedt programma’s over software development op alle niveaus, van MBO tot Professional Master. Centraal in alle software engineer opleidingen van NCOI staat de praktijk. Onder begeleiding van professionals uit het vakgebied gaat u aan de slag met opdrachten die u direct kunt toepassen in uw eigen werk. Daarmee is uw opleiding direct vanaf de start van toegevoegde waarde.

Onze leslocaties liggen verspreid door heel Nederland. U kunt zelf kiezen waar en wanneer u de opleiding volgt en of u dit overdag of in de avond wilt doen. Zo kunt u uw werk, privéleven en studie goed op elkaar afstemmen.