Juridische en Sociale Zekerheid opleidingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen,...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen,...

Lees meer

Meest bekeken Juridische en Sociale Zekerheid opleidingen

Meest bekeken Juridische en Sociale Zekerheid opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Het trainings- en opleidingsprogramma Juridische en Sociale Zekerheid van NCOI Opleidingen omvat volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook HBO-programma’s, MBO-programma’s en trainingen. Op elk niveau en op elk deelgebied van de juridische en sociale zekerheid biedt het opleidings- en trainingsprogramma van NCOI Opleidingen u de juiste keuze.

Een introductie in het vakgebied Juridische en Sociale Zekerheid          

In de Basisopleiding Praktisch Bedrijfsrecht maakt u kennis met het vakgebied. Daarvoor gaat u aan de slag met arbeids-, contract en ondernemingsrecht. Ook goederenrecht en verbintenissenrechten komen uitgebreid aan bod. Zo weet u als ondernemer, medewerker of adviseur welke rechten bedrijven in de dagelijkse praktijk tegenkomen en hoe u hier het beste mee kunt omgaan. Wanneer u het programma met een voldoende afrondt, ontvangt u het diploma 'Basisopleiding Praktisch Bedrijfsrecht’.

Praktijkgericht HBO-programma Juridische en Sociale Zekerheid

Op zoek naar een uitdagend programma op het gebied van Nederlands recht? Kies dan voor HBO Rechten – 1 jaar. Tijdens dit unieke programma verdiept u zich in bestuursrecht, strafrecht en privaatrecht. Ook ontwikkelt u juridische vaardigheden, zodat u rechtspraak kunt interpreteren en processen optimaal kunt voorbereiden. Kortom, u legt in 1 jaar tijd een stevig fundament voor uw verdere carrière binnen de rechten.
 
Wist u dat ongeveer de helft van de gerechtelijke procedures betrekking heeft op personen- en familierecht? Dat maakt de Post HBO Internationaal Personen- en Familierecht van NCOI Opleidingen bijzonder interessant. Tijdens deze Post HBO-opleiding specialiseert u zich in internationaal personen- en familierecht. Zo kunt u na afloop adviseren op het gebied van rechten en plichten bij co-ouderschap, naamswijzigingen, adoptie en vele andere zaken. Hier is een belangrijke rol voor u weggelegd. Met uw kennis en advies kunt u gezinnen bijstaan bij belangrijke rechterlijke zaken.

Juridische en Sociale zekerheid op Masterniveau

Organisaties streven naar continuïteit. Dat maakt risicomanagement van essentieel belang. Tijdens de Masterclass Riskmanagement, Compliance & Governance gaat u aan de slag met het risicobeleid van uw organisatie. U leert hoe u dit verder kunt specificeren, zodat u risico’s optimaal beheert. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om een succesvolle risicostrategie te ontwerpen en te implementeren. Al tijdens de lessen zult u merken dat u nieuwe risico’s ontdekt waaraan uw organisatie wordt blootgesteld. Met de praktijkgerichte aanpak van NCOI kunt u direct ingrijpen. Zo plukt ook uw organisatie direct de vruchten van uw studie.

Waarom een opleiding Juridische en Sociale Zekerheid bij NCOI?

  • Opleidingen specifiek voor werkenden
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Leslocaties door heel Nederland
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers