Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Loon- en Salarisadministratie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou....

Lees meer

Meest bekeken Loon- en Salarisadministratie

HBO Bacheloropleiding (5) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
18 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) word je opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt je de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kun je verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
30 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (14) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
15 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden MBO - Niveau 4

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij je opleidingsvraag.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden MBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden MBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden MBO-programma

Praktijkopleiding (3) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om je (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (9) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (18) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou. Als loon- en salarisadministrateur kun je maandelijks veel medewerkers weer blij maken met de beloning van hun werk. Wil je je kennis en vaardigheden van loon- en salarisadministratie uitbreiden? Met een opleiding salarisadministratie zorg je er op een professionele manier voor dat je personeel correct beloond wordt. Of je je nu specialiseert in loonadministratie, personeelsadministratie of payroll, bij NCOI vind je de juiste opleiding. Bijvoorbeeld:

 

Opleidingen salarisadministratie

Zoek je een baan in de salarisadministratie? Dan sta je sterker met een stevige basis. Bijvoorbeeld met de opleiding voor het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Deze zes maanden durende opleiding is dé vakopleiding voor professionals die zich willen verdiepen in loon- en salarisadministratie. Op basis van de laatste ontwikkelingen leer je alles wat je moet weten over de huidige wet- en regelgeving in dit vakgebied. Na de opleiding ben je in bezit van het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Je kunt zelfstandig loonadministratie voeren, loonberekeningen maken en specifieke vragen van medewerkers beantwoorden. Dit maakt je een zeer waardevolle deskundige voor bedrijven.

Carrière als salarisadministrateur

Wil je je ontwikkelen tot payrollprofessional? Ook dat kan bij NCOI. Je vindt bij ons diverse payroll-opleidingen. Zoals Vakopleiding Payroll Services (VPS®). Hierin leer je in één jaar alles wat je moet weten op het gebied van arbeid en belonen. Ben je reeds enkele jaren werkzaam als loon- en personeelsadviseur? Dan sluit de HBO Bachelor Management Payroll Services het beste bij jou aan. Alle belangrijke onderwerpen komen uitgebreid aan bod, zoals arbeidsrecht, strategische vaardigheden en sociale zekerheid. Tijdens de opleiding word je volledig ondersteund door ervaren professionals uit het vakgebied. Zo word je volledig opgeleid tot expert binnen de salarisadministratie. 

Personeels- en salarisadministratie

Ben je op zoek naar een kort en praktijkgericht programma in de richting van salarisadministratie? Met het programma MBO Salarisadministratie doe je de kennis en vaardigheden op om de salarisadministratie van je organisatie uit te voeren. Wil je je niet alleen verdiepen in salarisadministratie, maar ook in andere aspecten van personeelsadministratie, zoals arbeidsrecht, personeelsmanagement, verzuim en re-integratie? Volg dan de opleiding HBO Personeelsadministratie. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ontwikkel je in één jaar de kennis en vaardigheden om je personeelsadministratie uit te voeren en te verbeteren.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij ons kun je je opleiding salarisadministratie uitstekend combineren met je baan en privéleven. Je kunt je opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Verder kun je meerdere keren per jaar starten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wil je je niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kun je ook kiezen voor een deelprogramma. Toegankelijk en flexibel. Niet voor niets is NCOI Opleidingen dé opleider voor werkend Nederland.