Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO Bacheloropleiding De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
30 maanden HBO Associate Degree De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (10) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden MBO - Niveau 4

MBO-programma (3) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden MBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden MBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden MBO-programma

Praktijkopleiding (3) In een praktijkopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een deel van je (gewenste) beroep of vak met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (6) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Training (23) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Houd je van cijfers en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de loon- en salarisadministratie iets voor jou. Als loon- en salarisadministrateur kun je maandelijks veel medewerkers weer blij maken met de beloning van hun werk. Wil je je kennis en vaardigheden van loon- en salarisadministratie uitbreiden? Met een opleiding salarisadministratie zorg je er op een professionele manier voor dat je personeel correct beloond wordt. Of je je nu specialiseert in loonadministratie, personeelsadministratie of payroll, bij NCOI vind je de juiste opleiding. Bijvoorbeeld:

 

Opleidingen salarisadministratie

Zoek je een baan in de salarisadministratie? Dan sta je sterker met een stevige basis. Bijvoorbeeld met de opleiding voor het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Deze zes maanden durende opleiding is dé vakopleiding voor professionals die zich willen verdiepen in loon- en salarisadministratie. Op basis van de laatste ontwikkelingen leer je alles wat je moet weten over de huidige wet- en regelgeving in dit vakgebied. Na de opleiding ben je in bezit van het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Je kunt zelfstandig loonadministratie voeren, loonberekeningen maken en specifieke vragen van medewerkers beantwoorden. Dit maakt je een zeer waardevolle deskundige voor bedrijven.

Carrière als salarisadministrateur

Wil je je ontwikkelen tot payrollprofessional? Ook dat kan bij NCOI. Je vindt bij ons diverse payroll-opleidingen. Zoals Vakopleiding Payroll Services (VPS®). Hierin leer je in één jaar alles wat je moet weten op het gebied van arbeid en belonen. Ben je reeds enkele jaren werkzaam als loon- en personeelsadviseur? Dan sluit de HBO Bachelor Management Payroll Services het beste bij jou aan. Alle belangrijke onderwerpen komen uitgebreid aan bod, zoals arbeidsrecht, strategische vaardigheden en sociale zekerheid. Tijdens de opleiding word je volledig ondersteund door ervaren professionals uit het vakgebied. Zo word je volledig opgeleid tot expert binnen de salarisadministratie. 

Personeels- en salarisadministratie

Ben je op zoek naar een kort en praktijkgericht programma in de richting van salarisadministratie? Met het programma MBO Salarisadministratie doe je de kennis en vaardigheden op om de salarisadministratie van je organisatie uit te voeren. Wil je je niet alleen verdiepen in salarisadministratie, maar ook in andere aspecten van personeelsadministratie, zoals arbeidsrecht, personeelsmanagement, verzuim en re-integratie? Volg dan de opleiding HBO Personeelsadministratie. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ontwikkel je in één jaar de kennis en vaardigheden om je personeelsadministratie uit te voeren en te verbeteren.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij ons kun je je opleiding salarisadministratie uitstekend combineren met je baan en privéleven. Je kunt je opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Verder kun je meerdere keren per jaar starten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wil je je niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kun je ook kiezen voor een deelprogramma. Toegankelijk en flexibel. Niet voor niets is NCOI Opleidingen dé opleider voor werkend Nederland.