Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

Marketing

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
 
Wilt u uw algemene kennis over het vakgebied marketing verbreden? Of wilt u zich verder professionaliseren binnen een bepaald...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
 
Wilt u uw algemene kennis over het vakgebied marketing verbreden? Of wilt u zich verder professionaliseren binnen een bepaald...
Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
 
Wilt u uw algemene kennis over het vakgebied marketing verbreden? Of wilt u zich verder professionaliseren binnen een bepaald...
Lees meer

Meest bekeken Marketing

HBO Bachelor Commerciële Economie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding

Meest bekeken Marketing

HBO Bachelor Commerciële Economie
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (6) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (7) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (2) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (5) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt u de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kunt u verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (18) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (21) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland
 
Wilt u uw algemene kennis over het vakgebied marketing verbreden? Of wilt u zich verder professionaliseren binnen een bepaald deelgebied van marketing? Bijvoorbeeld op het gebied van marketingmanagement, social media, Google Ads, contentstrategie of e-commerce? NCOI biedt opleidingen en trainingen over alle actuele onderwerpen, maar ook over de basisbeginselen van marketing, zodat u kennis kunt maken met het vak.

Waarom een opleiding over marketing?

Het vakgebied marketing is breed, creatief en verandert constant. Een aantal jaar terug werden we vooral benaderd via posters, flyers, brieven en folders. Nu ontvangen we dagelijks e-mails met aanbiedingen en krijgen we op onze interesses aangepaste advertenties op onze social media. Het maakt niet uit waar u bent of hoe laat het is, marketing is er altijd en overal. Dat maakt een functie binnen dit vakgebied ook zo leuk. Door alle veranderingen kunt u zichzelf gedurende uw hele carrière blijven ontwikkelen. Daarnaast is het vak uitdagend, omdat u steeds op zoek moet naar nieuwe manieren om potentiële klanten te benaderen en huidige klanten te behouden. Om goed mee te kunnen blijven draaien in het vak, zult u dus constant uw kennis en vaardigheden moeten verbreden. En dat doet u bij NCOI.

Onze opleidingen over marketing

Of u nu een training, MBO-opleiding, HBO-opleiding of Master over het onderwerp marketing zoekt, bij NCOI vindt u een opleiding die bij u past. Ons aanbod is erg breed. Dat maakt het soms moeilijk om de juiste opleiding te vinden. Om het u iets makkelijker te maken hebben wij onze topopleidingen voor u verzameld:

In het programma MBO Marketing wordt u voorbereid op een functie als marketingmedewerker of –assistent. U verdiept zich in het gedrag van consumenten en leert wat zij kopen, waar zij dit doen, waarom zij dit doen en op welke mediakanalen u consumenten kunt vinden.

Een stapje verder gaan we in de HBO Marketing en Communicatie. Met dit programma van 6 maanden verbreedt u niet alleen uw kennis over de markt en de klanten, maar gaat u ook aan de slag met het opstellen van een sterke marketingstrategie gericht op de positionering en branding van uw organisatie of merk. In de HBO Marketingcommunicatie ontdekt u in 3 maanden hoe u de perfecte marketingcommunicatiemix samenstelt, zodat u de marketingcommunicatiestrategie van uw organisatie via zowel online als offline kanalen effectief kunt inzetten. 

Een waardevolle samenwerking met NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de beroepsvereniging voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van marketing, communicatie en sales. NCOI is benoemd tot Education Partner en is de grootste NIMA-opleider van Nederland. NIMA-diploma’s worden sterk gewaardeerd in het bedrijfsleven, dus u zet met een NIMA-opleiding een mooie stap in uw carrière.

Een waardevol diploma behaalt u onder andere met de opleiding NIMA A Marketing. In deze opleiding doet u kennis op over de essentiële aspecten van moderne marketing. U ontdekt wat de succesfactoren zijn van marketing en leert invloed uitoefenen op de markt. Na afloop kunt u het management van uw organisatie ondersteunen bij het opzetten van een marketingplan en de daarbij behorende commerciële activiteiten. 

Waarom een opleiding marketing bij NCOI?

  • Direct resultaat en praktische toepasbaarheid
  • Les van inspirerende professionals uit de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Leslocaties door heel Nederland