Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen

Master Bestuurskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je graag ontwikkelen tot strategisch en succesvol bestuurskundige op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen vind je een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je graag ontwikkelen tot strategisch en succesvol bestuurskundige op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen vind je een...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je graag ontwikkelen tot strategisch en succesvol bestuurskundige op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen vind je een...

Lees meer

Meest bekeken Master Bestuurskunde

Masteropleiding (4) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (12) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die je interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Professional Master
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Professional Master
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Professional Master

Masterclass (16) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je graag ontwikkelen tot strategisch en succesvol bestuurskundige op Masterniveau? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed en divers aanbod Masteropleidingen op dit gebied. Of je je nu breed wilt ontwikkelen of je wilt verdiepen in een specifiek onderwerp binnen bestuurskunde, er is altijd wel een opleiding te vinden die past bij jou en jouw wensen en behoeften.

Een Master Bestuurskunde biedt perspectief

De Master Bestuurskunde van NCOI richt zich op ambitieuze mensen binnen de overheid die zich niet alleen willen ontwikkelen op Masterniveau, maar ook een accent willen leggen op de wisselwerking tussen overheid, beleid en maatschappij. Met onze Masteropleidingen verdiep je je op hoog niveau in management, bestuur en beleid en leer je op strategisch niveau vanuit economisch, juridisch en bestuurskundig perspectief antwoord te geven op complexe besturingsvraagstukken.

Ruim aanbod Masteropleidingen Bestuurskunde

Bij NCOI vind je een breed en uitgebreid aanbod Masteropleidingen op het gebied van Bestuurskunde. Wil je je bijvoorbeeld zo breed mogelijk ontwikkelen binnen dit vakgebied? Dan is de Master Bestuurskunde een uitstekende keuze. Maar je kunt ook kiezen voor een specifiek onderwerp binnen het vakgebied bestuurskunde. In dat geval is er bijvoorbeeld de Professional Master Energietransitie of de Professional Master Digitaal Leiderschap. Als je liever niet een volledige opleiding wil volgen, kun je bij NCOI ook kiezen voor een losse Masterclass. Op dit gebied is er bijvoorbeeld de Masterclass Bestuurskunde of de Masterclass Beleidsontwikkeling. Een volledig overzicht van onze opleidingen vind je bovenaan deze pagina.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Afhankelijk van wat voor soort opleiding je kiest, gelden er verschillende vooropleidingseisen. Voor een volledige Masteropleiding moet je een HBO Bachelor- of WO-opleiding hebben afgerond. Wil je een Masterprogramma, Professional Master of Masterclass volgen? Daar heb je geen specifieke diploma’s voor nodig. Wel moet je beschikken over HBO- of WO-werk- en denkniveau.

Een Master Bestuurskunde combineren met je baan

Alle opleidingen en trainingen van NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat houdt in dat alles zo flexibel mogelijk is georganiseerd, zodat je je opleiding uitstekend kunt volgen naast een drukke baan en een privéleven. Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je een opleiding volgt. Je kunt kiezen uit bijeenkomsten doordeweeks overdag, ’s avonds of in het weekend. Daarnaast is e-learning bij veel opleidingen mogelijk. Ook bieden wij meerdere startmomenten per jaar en beschikken wij over meer dan 30 leslocaties door heel Nederland.

Waarom een Master Bestuurskunde volgen bij NCOI?

  • Unieke aanpak, speciaal voor werkenden
  • Opleidingsplaatsen door heel Nederland
  • 1 avond per week, 1 dag in de 2 weken of e-learning
  • Uitstekend te combineren met gezin en werk
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Nederlandstalige lessen
  • Officieel erkende Mastergraad
  • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd