• Home
  • Master in Facility Management

Master in Facility Management

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Master in Facility Management: 2 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management van NCOI Opleidingen leer je op het hoogste niveau strategisch werken en denken. Daarnaast zijn onze opleidingen zo gepland en georganiseerd dat je ze goed kunt combineren met je baan.

Wat houdt facility management in?

Als professional op het gebied van facilitair management houd je je bezig met het organiseren, optimaliseren en uitvoeren van facilitaire voorzieningen binnen een organisatie. Facility management is een breed begrip. Voor welke werkzaamheden jij verantwoordelijk bent, is afhankelijk van je exacte functie en de organisatie waar je werkt. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: hospitality, het organiseren van voldoende parkeervoorzieningen, het zo optimaal mogelijk inrichten van werkplekken, post beheren en versturen of beveiliging. Ben je facility manager, dan stuur je een team aan van medewerkers.

Een Master in Facility Management biedt perspectief

Of je nu al werkzaam bent binnen het vakgebied, of dit gaat doen, met een Master in Facility Management creëer je uitstekende carrièrekansen, zowel in Nederland als in het buitenland. Na afloop van de opleiding beschik je namelijk over kennis en vaardigheden op zeer hoog niveau en ben je in staat bij te dragen aan de waardecreatie van de organisatie. Veel organisaties eisen een Mastergraad voor managementfuncties. Afhankelijk van welke opleiding en/of specialisatie je hebt gevolgd, kun je bijvoorbeeld aan de slag als facility manager, real estate manager, inkoopmanager, hotelmanager of eventmanager.

Welke opleiding heb je nodig?

Bij NCOI kun je kiezen uit verschillende opleidingen op dit vlak. Zo is er bijvoorbeeld de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Facility management, de Masterprogramma Facility- en Vastgoedmanagement of de Masterclass Facilitair Management. Om te mogen starten met een Masteropleiding moet je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebben afgerond. Voor onze Masterclasses en Masterprogramma's gelden geen diploma-eisen, maar moet je wel beschikken over HBO- of WO-werk- en denkniveau.

Praktijkgericht en flexibel studeren

Wil je een Master in Facility Management volgen, maar vraag je je af of dit wel te combineren is met je drukke leven? Bij NCOI zijn al onze opleidingen en trainingen zo flexibel mogelijk gepland en georganiseerd. Je kunt kiezen uit meerdere studievarianten, startmomenten en leslocaties. Zo bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert en is er altijd wel een opleiding of training te vinden die perfect aansluit bij jou en jouw situatie.

Waarom een Master in Facility Management volgen bij NCOI?

  • Praktijkgerichte aanpak, speciaal voor werken
  • Uitstekend te combineren met je werk en privéleven
  • Meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Nederlandstalige lessen