Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen
  • Home
  • Master in Facility Management

Master in Facility Management

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management...

Lees meer

Meest bekeken Master in Facility Management

Masteropleiding (1) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (1) Een Professional Master is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Professional Master kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van facilitair management? Met een Master in Facility Management van NCOI Opleidingen leer je op het hoogste niveau strategisch werken en denken. Daarnaast zijn onze opleidingen zo gepland en georganiseerd dat je ze goed kunt combineren met je baan.

Wat houdt facility management in?

Als professional op het gebied van facilitair management houd je je bezig met het organiseren, optimaliseren en uitvoeren van facilitaire voorzieningen binnen een organisatie. Facility management is een breed begrip. Voor welke werkzaamheden jij verantwoordelijk bent, is afhankelijk van je exacte functie en de organisatie waar je werkt. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: hospitality, het organiseren van voldoende parkeervoorzieningen, het zo optimaal mogelijk inrichten van werkplekken, post beheren en versturen of beveiliging. Ben je facility manager, dan stuur je een team aan van medewerkers.

Een Master in Facility Management biedt perspectief

Of je nu al werkzaam bent binnen het vakgebied, of dit gaat doen, met een Master in Facility Management creëer je uitstekende carrièrekansen, zowel in Nederland als in het buitenland. Na afloop van de opleiding beschik je namelijk over kennis en vaardigheden op zeer hoog niveau en ben je in staat bij te dragen aan de waardecreatie van de organisatie. Veel organisaties eisen een Mastergraad voor managementfuncties. Afhankelijk van welke opleiding en/of specialisatie je hebt gevolgd, kun je bijvoorbeeld aan de slag als facility manager, real estate manager, inkoopmanager, hotelmanager of eventmanager.

Welke opleiding heb je nodig?

Bij NCOI kun je kiezen uit verschillende opleidingen op dit vlak. Zo is er bijvoorbeeld de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Facility management, de Professional Master Facility- en Vastgoedmanagement of de Masterclass Facilitair Management. Om te mogen starten met een Masteropleiding moet je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebben afgerond. Voor onze Masterclasses en Professional Masters gelden geen diploma-eisen, maar moet je wel beschikken over HBO- of WO-werk- en denkniveau.

Praktijkgericht en flexibel studeren

Wil je een Master in Facility Management volgen, maar vraag je je af of dit wel te combineren is met je drukke leven? Bij NCOI zijn al onze opleidingen en trainingen zo flexibel mogelijk gepland en georganiseerd. Je kunt kiezen uit meerdere studievarianten, startmomenten en leslocaties. Zo bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert en is er altijd wel een opleiding of training te vinden die perfect aansluit bij jou en jouw situatie.

Waarom een Master in Facility Management volgen bij NCOI?

  • Praktijkgerichte aanpak, speciaal voor werken
  • Uitstekend te combineren met je werk en privéleven
  • Meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Nederlandstalige lessen