Menu
NCOI Opleidingen - ICT & Makelaardij

Microsoft Office en Adobe

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaar je al gauw een hoop tijd in je dagelijkse werkzaamheden. Wist je...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaar je al gauw een hoop tijd in je dagelijkse werkzaamheden. Wist je...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaar je al gauw een hoop tijd in je dagelijkse werkzaamheden. Wist je...

Lees meer

Meest bekeken Microsoft Office en Adobe

Meest bekeken Microsoft Office en Adobe

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (29) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaar je al gauw een hoop tijd in je dagelijkse werkzaamheden. Wist je bijvoorbeeld dat je Office-applicaties steeds meer van je werkzaamheden kunt laten doen? Tijdens een Officetraining van NCOI Opleidingen leer je onder begeleiding van topdocenten welke programma’s en functionaliteiten voor je functie relevant zijn. Dat zorgt voor herkenbare theorie en directe resultaten in je werk. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de grootste opleider voor werkend Nederland.

Waarom een Microsoft Office training volgen?

Tegenwoordig zijn computers niet meer weg te denken uit een kantoortuin. Met het grote aantal gebruikers worden de functionaliteiten van programma’s als OneDrive, Excel en Outlook steeds uitgebreider en gebruiksvriendelijker. Profiteer van de functionaliteiten door ze te kennen en juist te gebruiken. Hoe? Dat leer je tijdens een van onze Microsoft Office trainingen.

Eenvoudig overstappen naar Microsoft Office 365

In slechts 1 dag overstappen naar de nieuwste Officeprogramma’s? Dat klinkt als een grote uitdaging. Wij bij NCOI Opleidingen maken dat mogelijk. Samen met onze businesspartner Computrain, specialist in IT-opleidingen, bieden wij een breed scala aan Microsoft Office trainingen aan. Zo stap je met de intensieve training Overstappen naar Microsoft Office 365 direct over naar het nieuwste Officepakket. Je verdiept je in nieuwe of gewijzigde functionaliteiten en ontdekt hoe eenvoudig de werkzaamheden voor je worden.

Een MBO-programma volgen

Op zoek naar een uitgebreider programma? Kies dan voor het praktijkgerichte én complete MBO Microsoft Officevaardigheden. In dit programma volg je onder leiding van toptrainers uit de praktijk 5 korte trainingen. Hierbij ga je aan de slag met verschillende Microsoft Office-onderdelen, zodat je na afloop alles weet over programma’s als Word, Excel en Powerpoint. Bij succesvolle afronding van de praktijkgerichte opdracht, ontvang je het instituutsdiploma ‘MBO Microsoft Officevaardigheden’ van MBO College van NCOI.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij NCOI Opleidingen maken wij het volgen van een opleiding of training zo makkelijk mogelijk. Met ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en trainingen kiest u voor het programma dat het beste aansluit op je leerbehoefte. Tijdens de trainingen staat je persoonlijke werkomgeving centraal. Daarbij kies je zelf het startmoment, de leslocatie en de opleidingsvariant. Of je nu doordeweeks, in het weekend of in de avonduren studeert.