Microsoft Office en Adobe

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaart u al gauw een hoop tijd in uw dagelijkse werkzaamheden. Wist u...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaart u al gauw een hoop tijd in uw dagelijkse werkzaamheden. Wist u...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaart u al gauw een hoop tijd in uw dagelijkse werkzaamheden. Wist u...

Lees meer

Meest bekeken Microsoft Office en Adobe

Meest bekeken Microsoft Office en Adobe

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (28) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Met een goede kennis van Microsoft Office en Adobe bespaart u al gauw een hoop tijd in uw dagelijkse werkzaamheden. Wist u bijvoorbeeld dat u Office-applicaties steeds meer van uw werkzaamheden kunt laten doen? Tijdens een Officetraining van NCOI Opleidingen leert u onder begeleiding van topdocenten welke programma’s en functionaliteiten voor uw functie relevant zijn. Dat zorgt voor herkenbare theorie en directe resultaten in uw werk. Niet voor niets is NCOI Opleidingen de grootste opleider voor werkend Nederland.

Waarom een Microsoft Office training volgen?

Tegenwoordig zijn computers niet meer weg te denken uit een kantoortuin. Met het grote aantal gebruikers worden de functionaliteiten van programma’s als OneDrive, Excel en Outlook steeds uitgebreider en gebruiksvriendelijker. Profiteer van de functionaliteiten door ze te kennen en juist te gebruiken. Hoe? Dat leert u tijdens een van onze Microsoft Office trainingen.

Eenvoudig overstappen naar Microsoft Office 365

In slechts 1 dag overstappen naar de nieuwste Officeprogramma’s? Dat klinkt als een grote uitdaging. Wij bij NCOI Opleidingen maken dat mogelijk. Samen met onze businesspartner Computrain, specialist in IT-opleidingen, bieden wij een breed scala aan Microsoft Office trainingen aan. Zo stapt u met de intensieve training Overstappen naar Microsoft Office 365 direct over naar het nieuwste Officepakket. U verdiept zich in nieuwe of gewijzigde functionaliteiten en ontdekt hoe eenvoudig de werkzaamheden voor u worden.

Een MBO-programma volgen

Op zoek naar een uitgebreider programma? Kies dan voor het praktijkgerichte én complete MBO Microsoft Officevaardigheden. In dit programma volgt u onder leiding van toptrainers uit de praktijk 5 korte trainingen. Hierbij gaat u aan de slag met verschillende Microsoft Office-onderdelen, zodat u na afloop alles weet over programma’s als Word, Excel en Powerpoint. Bij succesvolle afronding van de praktijkgerichte opdracht, ontvangt u het instituutsdiploma ‘MBO Microsoft Officevaardigheden’ van MBO College van NCOI.

Waarom NCOI Opleidingen?

Bij NCOI Opleidingen maken wij het volgen van een opleiding of training zo makkelijk mogelijk. Met ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en trainingen kiest u voor het programma dat het beste aansluit op uw leerbehoefte. Tijdens de trainingen staat uw persoonlijke werkomgeving centraal. Daarbij kiest u zelf het startmoment, de leslocatie en de opleidingsvariant. Of u nu doordeweeks, in het weekend of in de avonduren studeert.