Menu
NCOI Opleidingen - Trainingen

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Training (27) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag Training

Executive Master (1) Met een Executive Master verdiep en/of verbreed je je kennis op Masterniveau. Met dit programma ontwikkel je vaardigheden op het hoogste niveau. Een Executive Master wordt niet formeel afgerond met een officieel erkend diploma, maar met een certificaat of een instituutsdiploma.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van P&O en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Of heb je een functie in een ander vakgebied, maar krijg je in je werk steeds meer te maken met personeelsmanagement? Bij NCOI Opleidingen vind je diverse trainingen die jou de kennis en vaardigheden bieden die je nodig hebt. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

Je (verder) ontwikkelen met een training Personeel en Organisatie

Op het gebied van personeelsmanagement biedt NCOI naast interessante opleidingen ook boeiende en praktijkgerichte trainingen aan. Wat je ambities, wensen en behoeften ook zijn, er is altijd wel een training te vinden die hierbij aansluit. Ben je bijvoorbeeld werkzaam als HR-professional en wil je je kennis over een bepaald onderwerp vergroten? Een populaire training op dit gebied is de Training Arbeids- en Sociaal recht. Tijdens deze training worden thema’s als rechten en plichten van de werkgever, ontslagrecht en socialezekerheidsrecht behandeld en ben je na afloop volledig op de hoogte van alle nieuwe regels en wetgevingen. Ook is er de Training Recruiter 3.0, waarmee je in korte tijd alles over de trends en ontwikkelingen op het gebied van HR leert.
 
Je kunt ook kiezen voor de Training Ziekteverzuim en re-integratie. Tijdens deze training krijg je alle instrumenten aangereikt om op een professionele manier met ziekteverzuim en re-integratie om te gaan. Je leert hoe je een verzuimbeleid ontwikkelt en welke plichten en rechten komen kijken bij ziekteverzuim en re-integratie. Daarnaast krijg je inzicht in risicofactoren en weet je hoe je verzuim kunt verminderen en voorkomen. Als je meer wilt leren over hoe je medewerkers aan je organisatie kunt binden en ze tijdens hun dienstverband zo goed mogelijk steunt, stimuleert en begeleidt, kun je kiezen voor de Training Employee Journey. Tijdens deze training krijg je meer zicht op de ontwikkeling van je werknemers en leer je alle fasen van de employee journey in kaart te brengen.
 

Trainingen Personeel en Organisatie gericht op soft skills

Als professional op het gebied van personeel en organisatie voer je veel gesprekken. Soms zijn er ook moeilijke gesprekken die vragen om de nodige vaardigheden. Wil je je op dit vlak verder ontwikkelen? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de Training Emotionele Intelligentie. Tijdens deze training krijg je de nodige tools en inzichten aangereikt die je nodig hebt bij het voeren van lastige gesprekken. Voer je voor je werk veel functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers? In de Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken leer je hoe je deze gesprekken nog beter invulling kunt geven en ze op een positieve en resultaatgerichte manier voert. Dit is slechts  een greep uit ons aanbod trainingen personeel en organisatie. Bovenaan deze pagina vind je een volledig overzicht.

Waarom een training Personeel en Organisatie volgen bij NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en de praktijk
  • Interactieve bijeenkomsten in kleine groepen
  • Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk