Menu
NCOI Opleidingen - HR

Training Employee Journey

Maak succesfactoren van medewerkers zichtbaar - 2 dagen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het binden van medewerkers aan een organisatie is essentieel. Tevreden medewerkers en ambassadeurs zijn waardevol voor een bedrijf. Tijdens deze training leer je medewerkers te beïnvloeden door middel van touchpoints. Hierdoor krijg je meer zicht op de ontwikkeling van je werknemers. Ook blijf je zo medewerkers stimuleren om gelukkig en productief op het werk te verschijnen. Na afloop kun je alle fases van de employee journey in kaart brengen, van een sollicitatie tot het verlaten van de organisatie.

Je resultaat

Een nieuwe medewerker doorloopt een aantal stappen binnen een organisatie. Na deze training heb je goed zicht op een goede binding van een werknemer met het bedrijf. Je laat een positieve eerste indruk achter en je helpt medewerkers tijdens hun dienstverband succesvol te blijven. Tot slot zorg je ervoor dat werknemers ambassadeur worden bij een dienstbeëindiging.

Doelgroep

Je bent HR-medewerker, recruiter of HR-beleidsmaker en je wilt investeren in tevreden medewerkers.

Aanpak

Onze ervaren docenten uit de praktijk geven een volledig overzicht van alle relevante aspecten binnen de employee journey. Zo ga je aan de slag met branding, solliciteren, inwerken, vitaliteit, verandering, verzuim en ambassadeurschap. De docenten bereiden je uitstekend voor op de praktijk met behulp van praktijkgerichte opdrachten. Ook maak je gebruik van actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving. In deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je training.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn:

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Employee Journey

Maak succesfactoren van medewerkers zichtbaar - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.