Menu

Training Employee Journey

Maak succesfactoren van medewerkers zichtbaar - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het binden van medewerkers aan een organisatie is essentieel. Tevreden medewerkers en ambassadeurs zijn waardevol voor een bedrijf. Tijdens deze training leer je medewerkers te beïnvloeden door middel van touchpoints. Hierdoor krijg je meer zicht op de ontwikkeling van je werknemers. Ook blijf je zo medewerkers stimuleren om gelukkig en productief op het werk te verschijnen. Na afloop kun je alle fases van de employee journey in kaart brengen, van een sollicitatie tot het verlaten van de organisatie.

Uw resultaat

Een nieuwe medewerker doorloopt een aantal stappen binnen een organisatie. Na deze training heb je goed zicht op een goede binding van een werknemer met het bedrijf. Je laat een positieve eerste indruk achter en je helpt medewerkers tijdens hun dienstverband succesvol te blijven. Tot slot zorg je ervoor dat werknemers ambassadeur worden bij een dienstbeëindiging.

Doelgroep

Je bent HR-medewerker, recruiter of HR-beleidsmaker en je wilt investeren in tevreden medewerkers.

Aanpak

Onze ervaren docenten uit de praktijk geven een volledig overzicht van alle relevante aspecten binnen de employee journey. Zo ga je aan de slag met branding, solliciteren, inwerken, vitaliteit, verandering, verzuim en ambassadeurschap. De docenten bereiden je uitstekend voor op de praktijk met behulp van praktijkgerichte opdrachten. Ook maak je gebruik van actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving. In deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je training.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Employee Journey

(4 bijeenkomsten)

De kandidaat

  • Employee journey mapping
  • Oriënteren

De medewerker

  • Employee experience
  • Onboarding process
  • Employee engagement

De oud-medewerker

  • Medewerker feedback vragen
  • Medewerkers als ambassadeur

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Employee Journey'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

  • 24 september en 8 oktober 2020

  • 11 en 25 januari 2021

  • 6 en 20 april 2021

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 890,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training Employee Journey

Maak succesfactoren van medewerkers zichtbaar - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.