Menu
NCOI Opleidingen - HR

HR

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HR-professional kunt u het verschil maken door de juiste mensen aan te nemen, en medewerkers te begeleiden en motiveren....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HR-professional kunt u het verschil maken door de juiste mensen aan te nemen, en medewerkers te begeleiden en motiveren....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HR-professional kunt u het verschil maken door de juiste mensen aan te nemen, en medewerkers te begeleiden en motiveren....

Lees meer

Meest bekeken HR

Meest bekeken HR

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als HR-professional kunt u het verschil maken door de juiste mensen aan te nemen, en medewerkers te begeleiden en motiveren. Hoe gaat uw organisatie om met nieuwe HR-wetgeving, banen die verdwijnen door robotisering, digitaal werken en veranderende arbeidsrelaties? Met de trainingen en opleidingen van NCOI Opleidingen ontwikkelt u zich in effectief personeelsmanagement.

HR-opleidingen

Als HR-professional bent u de schakel tussen het personeel en de organisatie. Aan de slag als HR-professional of uw huidige kennis vergroten? In de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Human Resource Management leert u alles over personeelsmanagement, personeelsontwikkeling, performancemanagement, arbeidsrecht en talentmanagement. Wilt u nog geen volledige Bacheloropleiding afronden? Volg dan alleen het eerste jaar van de Bachelor HRM. De modules die u hierin afrondt geven u mogelijk recht op vrijstellingen in andere HR-opleidingen van NCOI. Wilt u doorstuderen op seniorniveau en uzelf verder ontwikkelen in strategisch HRM? Volg dan de Master Human Resources Management (MHRM).

Recruitment

Werving en selectie zijn belangrijke onderdelen van uw HR-functie. Afhankelijk van uw specialisme houdt u zich bezig met uiteenlopende HR-vragen. Hoe vinden we de beste medewerkers? Welke competenties hebben zij nodig? Zijn onze arbeidsvoorwaarden wel aantrekkelijk genoeg? Als u meer wilt leren over recruitment, bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding HBO Recruitment-A. Dit 1-jarige HBO-programma is een onderdeel van de HBO Bachelor Human Resource Management en de HBO Bachelor Organisatiepsychologie.

Loopbaancoach

Mensen ondersteunen in het uitstippelen van hun carrière? Als loopbaancoach helpt u mensen die twijfelen over hun huidige baan of over hoe ze hun loopbaan willen vormgeven. Door loopbaanadvisering ontdekken zij welk werk het beste bij hen past. Een jobcoach doet dat specifiek voor mensen met een arbeidsbeperking. Meer leren over loopbaancoaching? Versterk bijvoorbeeld uw coachingsvaardigheden in de 1-jarige Leergang Professioneel Coach. Deze opleiding is volledig opgezet en geaccrediteerd volgens de richtlijnen van EMCC. Het is een goede voorbereiding op het European Individual Accreditation-assessment (EIA) voor uw certificering als professioneel loopbaancoach bij NOBCO.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht gaat over alle afspraken tussen een werkgever en werknemer. Die afspraken staan meestal in een arbeidsovereenkomst. Heeft u geen juridische kennis, maar wilt u wel meer weten over arbeidsrecht? HBO Arbeidsrecht is bijvoorbeeld interessant voor HR-adviseurs, HR-managers, salarisadministrateurs en professionals binnen de sociale zekerheid. In 3 modules verdiept u zich in de arbeidsovereenkomst, arbeidsrecht en arbeidsomstandigheden en beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Deze modules geven u mogelijk vrijstellingen in de volledige NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Human Resource Management.

Salarisadministratie

Baan in salarisadministratie op het oog? U kunt zonder vooropleiding het korte MBO-programma Basiskennis Loonadministratie (BKL®) volgen. Het officiële diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering is het bewijs dat u kennis heeft van onder andere salarisadministratie, heffingen, premies, arbeidsovereenkomsten en arbeidsongeschiktheid. Zoekt u een NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding tot payroll professional, volg dan bijvoorbeeld de HBO Bachelor Management Payroll Services. U behaalt hiermee het HBO Bachelorgetuigschrift en de diploma’s Vakopleiding Payroll Services (VPS®) en Compensation & Benefits Consultant (CBC®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering.
 
Weten welke HR-training of HR-opleiding bij u past? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.