Menu

Sport en Bewegen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u een passie voor sport en bewegen en wilt u graag leren hoe u deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u een passie voor sport en bewegen en wilt u graag leren hoe u deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u een passie voor sport en bewegen en wilt u graag leren hoe u deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (3) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heeft u een passie voor sport en bewegen en wilt u graag leren hoe u deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor een sportopleiding bij NCOI. U kunt bij ons verschillende kanten op. Word bijvoorbeeld een expert op het gebied van sportpsychologie. Of leer hoe u anderen kunt instrueren en begeleiden bij het sporten. Daarmee draagt u optimaal bij aan de gezondheid van uw medemens.

Sport, gezondheid en coaching

Bent u op zoek naar een opleiding op het gebied van sport en bewegen op het hoogst erkende MBO-niveau? In de opleiding MBO Coördinator Sport- en Bewegingsagogie niveau 4 gaat u aan de slag met het opzetten en begeleiden van sportactiviteiten. U verdiept zich in bewegingsleer en leert hierdoor hoe deelnemers met lichamelijke beperkingen het beste kunnen worden begeleid. Daarbij weet u na afloop hoe u deelnemers kunt stimuleren nog betere prestaties te leveren tijdens sportactiviteiten. Hiermee kunnen zij een gezonde leefstijl opbouwen en behouden. De docenten hebben veel praktijkervaring en weten daardoor precies hoe ze u kunnen begeleiden tijdens de studie.
 
Wilt u liever een brede MBO-opleiding sport en bewegen niveau 4 waarbij u ook aan de slag gaat met voedingsleer? Kies dan voor de opleiding MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4. In deze opleiding komen alle belangrijke onderwerpen op het gebied van sport, gezondheid en coaching aan bod. Met deze erkende opleiding van NCOI behaalt u het officieel erkende diploma MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4. Daarmee legt u het fundament voor uw verdere carrière binnen de sportbranche.

Word sportinstructeur op MBO-niveau

Er is in de sportsector een grote behoefte aan goed opgeleide instructeurs. Heeft u een passie voor sport en bewegen en wilt u anderen begeleiden bij het sporten? Dan is het MBO-programma MBO Sportinstructeur zeker geschikt voor u. In dit programma leert u hoe een sportinstructeur wordt. U verdiept zich de medische achtergrond van sport en bewegen en leert op praktijkgerichte wijze hoe u sportactiviteiten voor kunt bereiden en hoe u deelnemers begeleidt. Met het behaalde diploma kunt u tevens mogelijk versneld doorstuderen naar verschillende sportopleidingen op MBO-niveau 4. Zo zet u met dit programma de eerste stap naar een officieel erkend MBO niveau 4 diploma.

Sportbegeleiding op HBO niveau

Bent u op zoek naar een opleiding sport en bewegen op HBO-niveau? Ook dan bent u bij NCOI aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor de HBO Sportpsychologie. In dit programma verdiept u zich in basis van psychologie, waaronder persoonlijkheid, gedrag en prestatiedruk. Daarbij legt u de relatie met sportprestaties.
De praktijkgerichte aanpak van NCOI zorgt ervoor dat u het geleerde meteen kunt toepassen. Na afloop van dit programma bent u in staat om mensen te motiveren, stimuleren en coachen. Zo ondersteunt u sporters tijdens hun route naar de optimale sportprestatie.
 
Bent u meer geïnteresseerd in een programma waarin u mensen kunt helpen om hun levensstijl gezonder te maken? In het programma HBO Sport, Bewegen en Levensstijl gaat u aan de slag met het opzetten van doordachte beweegprogramma’s en voedingsschema’s om hiermee het gedrag van cliënten positief te beïnvloeden. Hierbij ontwikkelt u begeleidingsvaardigheden zodat u cliënten optimaal ondersteunt naar een gezonde levensstijl.

Waarom een opleiding sport en bewegen bij NCOI Opleidingen?

  • Uitgebreid aanbod praktijkgerichte opleidingen
  • Docenten en trainers met veel kennis en ervaring uit de praktijk
  • Een hooggewaardeerd diploma
  • Uitstekende persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Goed te combineren met werk en privé