Menu
NCOI Opleidingen - Sport

Sport en Bewegen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je een passie voor sport en bewegen en wil je graag leren hoe je deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je een passie voor sport en bewegen en wil je graag leren hoe je deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je een passie voor sport en bewegen en wil je graag leren hoe je deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (3) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je een passie voor sport en bewegen en wil je graag leren hoe je deze passie kunt overbrengen op anderen? Kies dan voor een sportopleiding bij NCOI. Je kunt bij ons verschillende kanten op. Word bijvoorbeeld een expert op het gebied van sportpsychologie. Of leer hoe je anderen kunt instrueren en begeleiden bij het sporten. Daarmee draag je optimaal bij aan de gezondheid van je medemens.

Sport, gezondheid en coaching

Ben je op zoek naar een opleiding op het gebied van sport en bewegen op het hoogst erkende MBO-niveau? In de opleiding MBO Coördinator Sport- en Bewegingsagogie niveau 4 ga je aan de slag met het opzetten en begeleiden van sportactiviteiten. Je verdiept je in bewegingsleer en leert hierdoor hoe deelnemers met lichamelijke beperkingen het beste kunnen worden begeleid. Daarbij weet je na afloop hoe je deelnemers kunt stimuleren nog betere prestaties te leveren tijdens sportactiviteiten. Hiermee kunnen zij een gezonde leefstijl opbouwen en behouden. De docenten hebben veel praktijkervaring en weten daardoor precies hoe ze je kunnen begeleiden tijdens de studie.
 
Wil je liever een brede MBO-opleiding sport en bewegen niveau 4 waarbij je ook aan de slag gaat met voedingsleer? Kies dan voor de opleiding MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4. In deze opleiding komen alle belangrijke onderwerpen op het gebied van sport, gezondheid en coaching aan bod. Met deze erkende opleiding van NCOI behaal je het officieel erkende diploma MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4. Daarmee leg je het fundament voor je verdere carrière binnen de sportbranche.

Word sportinstructeur op MBO-niveau

Er is in de sportsector een grote behoefte aan goed opgeleide instructeurs. Heb je een passie voor sport en bewegen en wil je anderen begeleiden bij het sporten? Dan is het MBO-programma MBO Sportinstructeur zeker geschikt voor jou. In dit programma leer je hoe een sportinstructeur wordt. Je verdiept je de medische achtergrond van sport en bewegen en leert op praktijkgerichte wijze hoe je sportactiviteiten voor kunt bereiden en hoe je deelnemers begeleidt. Met het behaalde diploma kun je tevens mogelijk versneld doorstuderen naar verschillende sportopleidingen op MBO-niveau 4. Zo zet je met dit programma de eerste stap naar een officieel erkend MBO niveau 4 diploma.

Sportbegeleiding op HBO niveau

Ben je op zoek naar een opleiding sport en bewegen op HBO-niveau? Ook dan ben je bij NCOI aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor de HBO Sportpsychologie. In dit programma verdiep je je in basis van psychologie, waaronder persoonlijkheid, gedrag en prestatiedruk. Daarbij leg je de relatie met sportprestaties.
De praktijkgerichte aanpak van NCOI zorgt ervoor dat je het geleerde meteen kunt toepassen. Na afloop van dit programma ben je in staat om mensen te motiveren, stimuleren en coachen. Zo ondersteun je sporters tijdens hun route naar de optimale sportprestatie.
 
Ben je meer geïnteresseerd in een programma waarin je mensen kunt helpen om hun levensstijl gezonder te maken? In het programma HBO Sport, Bewegen en Levensstijl ga je aan de slag met het opzetten van doordachte beweegprogramma’s en voedingsschema’s om hiermee het gedrag van cliënten positief te beïnvloeden. Hierbij ontwikkel je begeleidingsvaardigheden zodat je cliënten optimaal ondersteunt naar een gezonde levensstijl.

Waarom een opleiding sport en bewegen bij NCOI Opleidingen?

  • Uitgebreid aanbod praktijkgerichte opleidingen
  • Docenten en trainers met veel kennis en ervaring uit de praktijk
  • Een hooggewaardeerd diploma
  • Uitstekende persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Goed te combineren met werk en privé