Menu
NCOI Opleidingen - Associate Degree
  • Home
  • Associate Degrees Commerciële Economie

Associate Degrees Commerciële Economie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen in commerciële economie, maar niet meteen een 4-jarige opleiding volgen? Dan bieden de...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen in commerciële economie, maar niet meteen een 4-jarige opleiding volgen? Dan bieden de...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen in commerciële economie, maar niet meteen een 4-jarige opleiding volgen? Dan bieden de...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur
Prijs

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen in commerciële economie, maar niet meteen een 4-jarige opleiding volgen? Dan bieden de Associate degrees van NCOI Opleidingen uitkomst. Hiermee behaal je in 2 jaar tijd een officieel HBO-getuigschrift en ontwikkel je alle kennis en vaardigheden om een zo succesvol mogelijke carrière tegemoet te gaan.

Jezelf ontwikkelen op het gebied van commerciële economie

Ben je al werkzaam op het vlak van marketing en sales en wil je je kennis en kunde naar een hoger niveau tillen? Of heb je de ambitie om binnen dit vakgebied aan de slag te gaan en wil je daarom een opleiding volgen? Wat je reden ook is, met een Associate degree Commerciële Economie van NCOI Opleidingen ontwikkel je je optimaal als commercieel professional op HBO-niveau. Na afronding van je opleiding weet je uitstekend hoe je je organisatie en haar producten of diensten nog beter in de markt kunt zetten en zo tot nog betere resultaten kunt komen. Functies die je kunt vervullen na het behalen van je HBO-getuigschrift zijn bijvoorbeeld marketingmedewerker, salesmedewerker, PR-professional of accountmanager.

Waarom een Associate degree Commerciële Economie volgen?

Associate degrees zijn ontwikkeld om het gat tussen MBO-opleidingen en HBO-opleidingen wat minder groot te maken. Qua niveau zit een HBO Associate degree dan ook tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau in. Een Associate degree is een ideale opleiding voor iedereen die zich op beginnend HBO-niveau wil ontwikkelen, maar niet nog 4 jaar wil studeren. Een Associate degree duurt namelijk 2 jaar. Mocht je na afloop alsnog verder willen studeren en een HBO Bachelordiploma willen halen, dan kun je instromen in de Bachelorvariant van de opleiding. Omdat je het eerste deel van de Bacheloropleiding al hebt gevolg in de Associate degree ontvang je vrijstelling voor de onderdelen die je al hebt behaald en kun je zo in nog eens 2 jaar een HBO Bachelordiploma behalen.

Heb je een vooropleiding nodig voor een Associate degree Commerciële Economie?

Voor een Associate degree van NCOI Opleidingen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel moet je in het bezit zijn van een HAVO-, VWO-diploma of een MBO-opleiding op niveau 4 hebben afgerond. Als je dit niet hebt, kun je alsnog worden toegelaten tot de Associate degree door het maken van een 21+ toets.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

  • De grootste opleider van werkend Nederland
  • Praktijkgerichte opleidingen
  • Goed te combineren met werk en privéleven
  • Keuze uit meerdere opleidingsvarianten, startmomenten en opleidingslocaties
  • Erkend door het ministerie van OCW