Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van onze opleidingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de rijke ervaring en het enthousiasme van de docent of trainer. Bij NCOI Opleidingen besteden wij veel aandacht aan de selectie van onze docenten.

Les van ervaren en deskundige docenten

Gedurende de opleiding krijg je les van docenten en trainers die zelf ook actief zijn in jouw vakgebied. Dankzij hun ruime werkervaring weten zij wat er speelt en bieden zij jou de benodigde kennis en handvatten om nog succesvoller te worden in je werk. Daarnaast werkt NCOI Opleidingen zo veel mogelijk met kleine studie- en trainingsgroepen, zodat er een optimale uitwisseling van kennis, ervaring en vaardigheden plaatsvindt tussen de docent en de student.

Minimaal een 8 als beoordeling

Al onze docenten hebben hun stempel gedrukt op het vak dat zij geven en zijn actief in de praktijk. Niet alleen wetenschappelijk, maar ook in de dagelijkse (advies)praktijk. Alleen docenten die van onze studenten gemiddeld minimaal een 8 krijgen, worden ingezet. NCOI presteert op dit punt ver boven andere opleiders. We krijgen dan ook steevast complimenten over de kwaliteit van het docentencorps.

Docenten aan het woord

Wij kunnen heel veel over onze docenten vertellen, maar ze kunnen het nog beter zelf vertellen. Op wat voor manier geven ze les? Wat kunnen ze voor je betekenen tijdens de opleiding? En hoe zorgen ze dat je leert wat je nodig hebt in je werk? Lees hier alles over op onze speciale pagina over onze docenten.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.