Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Maintenance Engineering (MTE)

Een praktische training over waarborging van onderhoud -

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Onderhoud is erg belangrijk in de industrie. Voorkomen of adequaat oplossen van storingen in productieprocessen draagt bij aan betere resultaten en kostenbesparing. Met deze training ga je aan de slag met het opzetten en gebruiken van een onderhoudsplan, je eigen werksituatie is hierbij het uitgangspunt. Er worden verschillende systematieken behandeld die bijdragen aan het voorkomen en elimineren van verstoringen van het bedrijfsproces. Na de training zorg je voor borging van het onderhoudsplan in je organisatie.

Je resultaat

Na afloop van deze training kun je het volgende in de praktijk toepassen:

  • Opzetten van een stappen- en onderhoudsplan
  • Implementeren van onderhoudsplannen en -concepten
  • Bijsturen van onderhoudsplannen en -concepten
  • Gebruik van systematieken voor het uitvoeren van analyses en het optimaliseren van onderhoudsprocessen

Voor wie?

Voor technici die betrokken zijn bij de waarborging van onderhoud. Je bent bijvoorbeeld:

  • Werkvoorbereider
  • Operator
  • Engineer
  • Monteur

Vooropleiding

Je hoeft niet te voldoen aan bepaalde vooropleidingseisen. De training is op MBO-/HBO-niveau. Daarom adviseren wij enige ervaring met onderhoud.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Electrical Engineer

Maintenance Engineering (MTE)

Een praktische training over waarborging van onderhoud -

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.