Maatwerk en Incompany

NCOI Opleidingen heeft het meest complete opleidings- en trainingsprogramma van Nederland. Naast vaardigheidstrainingen verzorgen we opleidingstrajecten op alle mogelijke erkende niveaus, van MBO tot Master. NCOI heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van deze programma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van toonaangevende opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van interne trainingen en erkende opleidingen met fiscale voordelen.


Gerichte aanpak met de voordelen van de grootste opleider van Nederland

De combinatie van een op uw organisatie en medewerkers gerichte aanpak met ons brede, erkende aanbod maakt dat honderden organisaties NCOI inmiddels naar volle tevredenheid op grote schaal inzetten voor de invulling van de meest uiteenlopende opleidingsvraagstukken. 

Incompanytrainingen

Voor incompanytrainingen vindt u in NCOI een zeer professionele partner. Alle opleidingen en trainingen die u op deze website vindt, kunnen we binnen uw organisatie uitvoeren. NCOI verzorgt op grote schaal vaardigheidstrainingen en complete leergangen binnen vele middelgrote en grote organisaties. Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk CEDEO-onderzoek blijkt dat onze incompanytrainingsaanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement op levert. U zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren. 

Erkende opleidingen op maat

NCOI biedt de mogelijkheid om MBO-, HBO- en Masteropleidingen op maat binnen uw organisatie te verzorgen. NCOI is in kader van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijk erkende diploma’s. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor uw organisatie. U kunt ook een deel van een volledige MBO-, Bachelor- of Masterprogramma intern laten uitvoeren. Dit is beslist uniek. De ruime ervaring van NCOI op het gebied van bedrijfsopleidingen resulteert in maximale flexibiliteit, die samengaat met het waarborgen van erkende kwaliteit. Onze ervaren consultants bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie. U zult zien dat de kaders die gelden voor erkende opleidingen creatieve, flexibele en heel efficiënte programma’s zeker niet in de weg hoeven te staan. Zo combineert u met NCOI de voordelen van erkende opleidingen met een speciaal voor uw organisatie ontwikkelde aanpak. NCOI is gespecialiseerd in het begeleiden van uw organisatie bij opleidingsvraagstukken. Daarbij zijn uw organisatie en uw specifieke vraag het uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een aanpak waarbij we de optimale combinatie maken van alle instrumenten die we als grootste bedrijfsopleider van Nederland tot onze beschikking hebben: Erkennen van Verworven Competenties, verkorte leerroutes naar erkende diploma’s, gunstige financieringsmogelijkheden, competentiegerichte trainingsprogramma’s op maat, managementdevelopment en compleet ingerichte opleidingshuizen. Deze aanpak is gericht op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of op welke opleidingsdoelstelling dan ook. Daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van NCOI. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties. 

Optimaal gebruik van fiscale voordelen

NCOI adviseert inmiddels een groot aantal organisaties op het gebied van optimale benutting van belastingvermindering voor opleidingsdoeleinden. Door het zeer slim integreren van al bestaande interne opleidingen in erkende leerlijnen kunnen we functiegerichte opleidingen, gericht op performanceverbetering van uw medewerkers, combineren met erkende opleidingen met een erkend diploma voor uw medewerkers. Dat is niet alleen een extra stimulans voor uw medewerkers, maar het stelt u bovendien in de gelegenheid om een deel of soms zelfs het totaal van de opleidingskosten via de Subsidieregeling Praktijkleren terug te ontvangen. 

Partner in strategisch opleiden

Maar zelden staan opleidingsvraagstukken op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. NCOI is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Voor verschillende organisaties hebben we volledige opleidingshuizen ontwikkeld, waarbij we erkende leerlijnen met fiscale voordelen laten aansluiten bij uw functiehuis, en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met uw eigen trainers of soms met andere al door u geselecteerde partners. Wat uw opleidingsvraag ook is, NCOI biedt belangrijke toegevoegde waarde. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren consultants via 035 - 7506 191 of mail naar: incompany@ncoi.nl.


Bekijk onze cases


Advies op maat


Speciaal voor HR-professionals

Magazine Leven lang leren

Erkend opleiden in de praktijk

Erkend opleiden in de praktijk

Erkend opleiden in de praktijk

Erkend opleiden in de praktijk

‘Wanneer onze studenten niet meer weten of ze aan het studeren zijn of aan het werk, 
dat is voor ons het grootste compliment.’

‘Wanneer onze studenten niet meer weten
of ze aan het studeren zijn of aan het werk,
dat is voor ons het grootste compliment.’

<em>&lsquo;Wanneer onze studenten niet meer weten of ze aan het studeren zijn of aan het werk, dat is voor ons het grootste compliment.&rsquo;</em>

Lees verder
NCOI: Uw HRD-partner

NCOI: Uw HRD-partner

NCOI: Uw HRD-partner

NCOI: Uw HRD-partner

‘Doordat we meerdere gereedschappen hebben, kunnen we vanuit het probleem naar de oplossing kijken.'

‘Doordat we meerdere gereedschappen hebben, kunnen we vanuit het probleem naar de oplossing kijken.'

‘Doordat we meerdere gereedschappen hebben, kunnen we vanuit het probleem naar de oplossing kijken.'

Lees verder

HR-event

Bijblijven op het gebied van HRM, de arbeidsmarkt en opleiden? Twee tot drie keer per jaar organiseren wij een HR-event over actuele ontwikkelingen in dit vakgebied.
 
Laat hiernaast uw contactgegevens achter. Wanneer er meer over ons volgende HR-event bekend is, krijgt u een e-mail met de datum, de locatie en het programma.


Meer weten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Bel mij terug

Onze website maakt gebruik van cookies.