Menu

14 interessante cijfers en feiten over NCOI Opleidingen

Per jaar behalen 20.000 studenten een erkend MBO-, HBO- of Masterdiploma bij NCOI Opleidingen. Vele studenten gingen u dus al voor. Met ons ruime aanbod en flexibele onderwijsmethode is er altijd wel een opleiding of training die bij u en uw ambities past en zijn wij toonaangevend in de opleidingsbranche. Maar uit hoeveel opleidingen en trainingen kunt u kiezen? Hoeveel opleidingslocaties zijn er? En op welke niveaus kunt u studeren? We zetten wat cijfers en feiten voor u op een rij.   

1996

NCOI staat voor het Nederlands Commercieel Opleidingsinstituut en werd opgericht in 1996 In Hilversum.

1500

Bij onze oprichten begonnen we met slechts 1 opleiding. Inmiddels bieden we zo’n 1500 opleiden en trainingen in alle vakgebieden. 

30

Met ruim 30 locaties door heel Nederland is er altijd wel een opleidings- of trainingslocatie bij u in de buurt. 

20.000

Jaarlijks behalen 20.000 werkenden een erkend MB0-, HBO- of Masterdiploma bij NCOI Opleidingen. 

100.000

Sinds de oprichting in 1996 hebben al ruim 100.000 studenten een erkende opleiding bij NCOI gevolgd. 

24

Van Bedrijfskunde tot Techniek en van ICT tot Zorg en Welzijn. NCOI Opleidingen biedt opleidingen en trainingen in 24 vakgebieden aan en is daarmee in vrijwel alle branches werkzaam.

8

De kwaliteit van onze opleidingen wordt deels bepaald door de deskundigheid en professionaliteit van onze docenten. Alleen docenten die van studenten minimaal een 8 krijgen, worden door NCOI Opleidingen ingezet. 

1000

Gemiddeld zijn er zo’n 1000 bijeenkomsten per week voor studenten. Daar vallen ook de bijeenkomsten in samenwerking met onze business partners en de incompany opleidingen onder. 

1800

Per jaar voeren onze opleidingsadviseurs ruim 1800 persoonlijke adviesgesprekken.

50%

De verhouding man/vrouw onder de studenten van NCOI Opleidingen is 50% man en 50% vrouw. 

1

Op nummer 1 van de meest gekozen opleidingen staat de Master of Business Administration (MBA). Bedrijfskunde is het populairst van al onze vakgebieden.

6

NCOI biedt opleidingen op 6 verschillende niveaus: MBO-, HBO-, Master-, MHBO, Post Bachelor en trainingen. De meeste studenten kiezen voor een opleiding op HBO-niveau. 

2000+

Meer dan 2000 bevlogen docenten met jarenlange ervaring binnen hun vakgebied geven les aan onze studenten en begeleiden hen bij het waarmaken van hun ambities.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.