Maatwerk en Incompany

Als opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een standaard opleiding niet altijd aansluit op de wensen en behoeften van een organisatie. NCOI Incompany kan daarbij helpen. Zo kunnen wij alle opleidingen en trainingen uit ons aanbod intern binnen de organisatie organiseren, maar verzorgen we ook op maat gemaakte trajecten. Of het nu gaat om eigen medewerkers laten bijscholen, zij-instromers laten omscholen of uitstromers een opleiding laten volgen zodat ze steviger staan op de arbeidsmarkt, in alles hebben we bewezen onze klanten succesvol verder te helpen. Lees hieronder meer over wat NCOI Incompany voor jouw organisatie kan betekenen.

Incompany mogelijkheden aanvragen

Maatwerk en Incompany

Maatwerk en Incompany

Heb je vragen?

Voor een persoonlijk advies over jouw Incompany vraagstuk zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar.

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden is waar wij als NCOI Opleidingen voor staan. Elke arbeidsmarkt heeft zijn eigen dynamiek en specifieke uitdagingen. En omdat ook elke organisatie uniek is, sluit een standaard opleiding of training niet altijd aan bij de situatie en de wensen van de organisatie. Daarom bieden wij al onze opleidingen en trainingen ook incompany en op maat aan. Wat de wensen en behoeften van de organisatie ook zijn, er is altijd wel een traject samen te stellen waarmee het gewenste resultaat wordt bereikt.

Instroom, doorstroom of uitstroom: alles is mogelijk

Hoe blijven de kennis en vaardigheden van je medewerkers up-to-date? En hoe krijg je nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld door omscholing, snel aan het werk? Of wil je uitstromende medewerkers een vliegende nieuwe start op de arbeidsmarkt geven? De incompany- en maatwerkopleidingen van NCOI Incompany helpen je medewerkers en organisatie bij het behalen van je doelstellingen.
 
Samen kijken we welke aanpak het meest relevant is. Dat kan bijvoorbeeld een bestaande vaardigheidstraining of (erkende) opleiding zijn, een mix daarvan of een maatwerktraject dat volledig is afgestemd op je organisatie. Allemaal volgens jouw wensen, praktijkgericht en met gebruik van beschikbare subsidieregelingen. Op onze speciale pagina over subsidies voor maatwerk en incompany vind je meer informatie over deze fiscale regelingen.

Waarom incompany of maatwerk via NCOI Opleidingen?

  • Trainingen en (erkende) opleidingen naar jouw wensen
  • Direct starten gedurende het hele jaar
  • Ervaren docenten uit de praktijk
  • Financiële voordelen (subsidies)
  • Teambuilding en effectievere samenwerking binnen je bedrijf
  • Maatwerk voor jouw branche (zoals de zorg, overheid of het onderwijs)
  • Een ervaren partner in maatwerkopleidingen
Incompany mogelijkheden aanvragen
Instroom incompany

Oplossingen voor instroom

Hoe krijg je nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld door omscholing, snel aan het werk?

Doorstroom incompany

Oplossingen voor doorstroom

Wil je de doorstroom in jouw organisatie actief bevorderen?

Uitstroom maatwerk en incompany

Oplossingen voor uitstroom

Jouw medewerkers laten doorstromen naar een andere baan

Bidfood maatwerk en incompany case NCOI

Bidfood

Bidfood is de grootste online groothandel in foodservice. De focus ligt daarbij volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar. Vandaag de dag telt de organisatie 1.700 medewerkers, 25.000 klanten en 17 vestigingen in heel Nederland.

Achmea maatwerk en incompany case NCOI

Achmea

Achmea is de grootste leverancier van financiële diensten in Nederland. Bij de negen merken van het bedrijf, waaronder Zilveren Kruis, Centraal Beheer en Interpolis, kun je terecht voor tal van verzekeringen en financiële producten. Achmea is actief in Europa, Canada en Australië. Alleen al in Nederland werken er ruim 13.000 mensen.

Fluvium maatwerk en incompany case NCOI

Fluvium

Fluvium is het bevoegd gezag van 20 scholen (openbaar basisonderwijs) in Gelderland. In totaal krijgen zo’n 2.200 leerlingen les op deze basisscholen. De stichting zorgt voor kwalitatief, innovatief, opbrengstgericht en gevarieerd openbaar onderwijs. Samen leren, werken en leven krijgt daarin alle aandacht.

Totaaloplossing voor jouw organisatie

Ben je op zoek naar een manier waarop je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de algehele ontwikkeling van je medewerkers? NCOI Incompany biedt diverse totaaloplossingen voor jouw organisatie om medewerkers sterk te maken en sterk te houden.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.