Menu

Maatwerk en Incompany

Als opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een standaard opleiding niet altijd aansluit op de wensen en behoeften van een organisatie. NCOI Incompany kan daarbij helpen. Zo kunnen wij alle opleidingen en trainingen uit ons aanbod intern binnen de organisatie organiseren, maar verzorgen we ook op maat gemaakte trajecten. Of het nu gaat om eigen medewerkers laten bijscholen, zij-instromers laten omscholen of uitstromers een opleiding laten volgen zodat ze steviger staan op de arbeidsmarkt, in alles hebben we bewezen onze klanten succesvol verder te helpen. Lees hieronder meer over wat NCOI Incompany voor jouw organisatie kan betekenen.
Incompany mogelijkheden aanvragen

Oplossingen voor instroom

Hoe krijg je nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld door omscholing, snel aan het werk?

Oplossingen voor doorstroom

Wil je de doorstroom in jouw organisatie actief bevorderen?

Oplossingen voor uitstroom

Jouw medewerkers laten doorstromen naar een andere baan

Totaaloplossingen

Totaaloplossingen voor jouw organisatie

Maatwerk en Incompany

Heb je vragen?

Voor een persoonlijk advies over jouw Incompany vraagstuk zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar.

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden is waar wij als NCOI Opleidingen voor staan. Elke arbeidsmarkt heeft zijn eigen dynamiek en specifieke uitdagingen. En omdat ook elke organisatie uniek is, sluit een standaard opleiding of training niet altijd aan bij de situatie en de wensen van de organisatie. Daarom bieden wij al onze opleidingen en trainingen ook incompany en op maat aan. Wat de wensen en behoeften van de organisatie ook zijn, er is altijd wel een traject samen te stellen waarmee het gewenste resultaat wordt bereikt.

Instroom, doorstroom of uitstroom: alles is mogelijk

Hoe blijven de kennis en vaardigheden van je medewerkers up-to-date? En hoe krijg je nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld door omscholing, snel aan het werk? Of wil je uitstromende medewerkers een vliegende nieuwe start op de arbeidsmarkt geven? De incompany- en maatwerkopleidingen van NCOI Incompany helpen je medewerkers en organisatie bij het behalen van je doelstellingen.
 
Samen kijken we welke aanpak het meest relevant is. Dat kan bijvoorbeeld een bestaande vaardigheidstraining of (erkende) opleiding zijn, een mix daarvan of een maatwerktraject dat volledig is afgestemd op je organisatie. Allemaal volgens jouw wensen, praktijkgericht en met gebruik van beschikbare subsidieregelingen. Op onze speciale pagina over subsidies voor maatwerk en incompany vind je meer informatie over deze fiscale regelingen

Op de eigen werkpraktijk gericht

Een groot voordeel van onze incompany- en maatwerktrajecten is dat de werkpraktijk van de organisatie centraal staat. Tijdens de opleiding of training werken medewerkers aan cases en opdrachten die gericht zijn op de eigen praktijk en ook de lesstof is hier zoveel mogelijk op toegespitst. Zo leren de medewerkers alleen dat wat er in de praktijk echt toe doet en kunnen ze het geleerde vrijwel direct toepassen, waardoor je snel resultaat ziet.

Maximale flexibiliteit

Een incompany- of maatwerktraject moet uiteraard zo goed mogelijk bij de werksituatie en organisatie passen. Dan is het wel zo fijn dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer de opleiding of training plaatsvindt. Veel van onze opleidingen zijn in verschillende opleidingsvarianten te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor klassikale lessen, e-learning of een combinatie van beide. In samenspraak wordt de opleidingslocatie gekozen. Dat kan een van onze dertig opleidingslocaties door heel Nederland zijn, maar kan ook binnen de organisatie zijn. Bovendien is het mogelijk om 6 weken na ondertekening al te starten met de opleiding.

Erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen opleidingen op maat

Bij NCOI Incompany kun je een speciaal voor je organisatie ontwikkelde aanpak ook combineren met een landelijk erkend diploma op MBO-, HBO of Masterniveau. De diploma’s en getuigschriften van onze opleidingen zijn namelijk bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen en hogescholen.

Les van ervaren docenten en trainers

De kwaliteit van onze opleidingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de rijke ervaring en het enthousiasme van de docent of trainer. Onze docenten en trainers zijn actief binnen het vakgebied. Ze hebben ruime werkervaring en weten wat er speelt. Zij kunnen uit hun rijke praktijkervaring putten en zo de theorie met hun ervaring ondersteunen.

Waarom incompany of maatwerk via NCOI Opleidingen?

  • Trainingen en (erkende) opleidingen naar jouw wensen
  • Direct starten gedurende het hele jaar
  • Ervaren docenten uit de praktijk
  • Financiële voordelen (subsidies)
  • Teambuilding en effectievere samenwerking binnen je bedrijf
  • Maatwerk voor jouw branche (zoals de zorg, overheid of het onderwijs)
  • Een ervaren partner in maatwerkopleidingen
Incompany mogelijkheden aanvragen

Bidfood

Bidfood is de grootste online groothandel in foodservice. De focus ligt daarbij volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar. Vandaag de dag telt de organisatie 1.700 medewerkers, 25.000 klanten en 17 vestigingen in heel Nederland.

Achmea

Achmea is de grootste leverancier van financiële diensten in Nederland. Bij de negen merken van het bedrijf, waaronder Zilveren Kruis, Centraal Beheer en Interpolis, kun je terecht voor tal van verzekeringen en financiële producten. Achmea is actief in Europa, Canada en Australië. Alleen al in Nederland werken er ruim 13.000 mensen.

Fluvium

Fluvium is het bevoegd gezag van 20 scholen (openbaar basisonderwijs) in Gelderland. In totaal krijgen zo’n 2.200 leerlingen les op deze basisscholen. De stichting zorgt voor kwalitatief, innovatief, opbrengstgericht en gevarieerd openbaar onderwijs. Samen leren, werken en leven krijgt daarin alle aandacht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.